- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.019
- 498
Nego bu tavada tavuğun sosunu nasıl yapıyorsun? Yoğurtlu sostan mi? Farklı sos yapanlar da oluyorya sorayım dedimPazartesi : Mercimek çorbası, ıspanak kavurma, kıymalı makarna.
Salı: Karnıyarık,pirinç pilavı, salata,ayran.
Çarşamba: Şehriye çorbası, brokoli salatası, patates yemeği, yoğurt.
Perşembe : Tavada tavuk, bulgur pilavı, çoban salata, ayran.
Cuma: Mantı,kereviz sapı salatası.
Hafta sonu: Serbest stil
Canım yanmaz tavada kendi yağıyla ağzı kapalı sadece tuzla yapıyorum genelde üstü iyice kızarıyor. Ya da kajun baharatı, kasaplarda yanında verdikleri baharattan koyuyorum.Nego bu tavada tavuğun sosunu nasıl yapıyorsun? Yoğurtlu sostan mi? Farklı sos yapanlar da oluyorya sorayım dedim
Tamam bir de öyle deniyim bakiyim ben deCanım yanmaz tavada kendi yağıyla ağzı kapalı sadece tuzla yapıyorum genelde üstü iyice kızarıyor. Ya da kajun baharatı, kasaplarda yanında verdikleri baharattan koyuyorum.
Dene bakalım yağda kızartmam ben hiç. Genelde böyle yapıyorum dibide böyle tutuyor onu da sıyır ye çok güzel oluyorTamam bir de öyle deniyim bakiyim ben dekajun var evde onu da ekliyim
Aa Gölgenin doğum günümüymüş.
golgefeslegeni fesleğenim iyikiiii doğdunnnn çiçeğimmm yeni yaşın sana sağlıkla mutlulukla gelsiiinnnn iyikiii doğdunnn
Bende de kendi yatağı dağınık olduğu için gelip bizim yatakta yatan modeli vardı.Çocuk odası dağınık o yüzden salonda oynuyor çocuğum
Minnosum canim benim ne güzel dedin sen ağzın bal yesin. Ben geç kaldığımı bile düşünüyordum ama herkes erken bile deyince icim ferahladi.JES canım jesikoommm erken dönemde fark etmek herşeyi daha da kolaylayacak.İnşallah eğitimler onu bir kaç adım öne götürecek.Ben burda bir süre bir bebeğe baktım.1.5 yaşındaydı.O biraz daha farklıydı.Eğitimler aldı aile tamamen bütün yoğunluğunu o yavruya verdi.Çok geçmeden gidip gördüğümde farkı gözlerimle gördümm.Herşey güzel olacak
Hani bende bu işin içindeyim bazı aileler bunu kabul edemeyebiliyorlar. Bunu geciktirmek beklemek ayrı sıkıntı.İnanıyorum bunu atlatacaksınız.Rabbim işinizi kolaylasın güç versin.Bizde her zaman duacıyız miniğimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?