Düzenli Evimiz & Hayatımız

Selam canlar 4 buckta evdeydik
Gelir gelmez kuruyan camasirlar katlandı yerleştirildi
Yıkanan çamaşırlar asıldı
Bulaşık Makinesi boşaltıldı
Çok şükür benim doktorada yetiştik
Doktor pek taş ihtimali taşımadi ama iki tarafa da bazen vuruyo ağrısı gece de vuro ağrı dedim
ultrason istedi malesef 16 Sinda randevu çıktı ancak
Günde bir tane,14lu kas gevşetici ve ağrı kesici ozellkli ilaç verdi
Ama sol taraf daha baskind dedim muanede bile ağrıyordu şu anda da biraz öyle
Bakalm ultrason da belli olur en azından ne var ne yok
Yarinda son bı kez eşimin doktoruna gidicez sonrada tüp bebek için randevu arıcam
Sonrası Allah kerim
Yemek yendi
Ocak tezgah lavabo silindi
Mutfak şupuruldu
Ev havalandı
Günün ozrti bu şekilde

Nego bu tavada tavuğun sosunu nasıl yapıyorsun? Yoğurtlu sostan mi? Farklı sos yapanlar da oluyorya sorayım dedim

Nego bu tavada tavuğun sosunu nasıl yapıyorsun? Yoğurtlu sostan mi? Farklı sos yapanlar da oluyorya sorayım dedim
Canım yanmaz tavada kendi yağıyla ağzı kapalı sadece tuzla yapıyorum genelde üstü iyice kızarıyor. Ya da kajun baharatı, kasaplarda yanında verdikleri baharattan koyuyorum.

Evi havalandirdim
Yatağı topladım
Bulaşık makinesi gece yıkadı yerleştirdim
Mutfağı toparladım
Koltuk örtulerini cirptim düzelttim
Balkonu yıkadım, korkulukları sildim
Camasir yıkadım, astım
Yemek yaptım (haşlanmış karnabahar üzeri yoğurt ve salçalı sos)
Kusumla ilgilendim
Lavaboyu temizledim

Yemekten sonra mutfağı toplamadim o kaldı bir de spor yapcam. Başka da bir şey yok. Biraz dinlenip halledeyim.

Canım yanmaz tavada kendi yağıyla ağzı kapalı sadece tuzla yapıyorum genelde üstü iyice kızarıyor. Ya da kajun baharatı, kasaplarda yanında verdikleri baharattan koyuyorum.
Tamam bir de öyle deniyim bakiyim ben dekajun var evde onu da ekliyim

Tamam bir de öyle deniyim bakiyim ben dekajun var evde onu da ekliyim
Dene bakalım yağda kızartmam ben hiç. Genelde böyle yapıyorum dibide böyle tutuyor onu da sıyır ye çok güzel oluyor

JES canım jesikoommm erken dönemde fark etmek herşeyi daha da kolaylayacak.İnşallah eğitimler onu bir kaç adım öne götürecek.Ben burda bir süre bir bebeğe baktım.1.5 yaşındaydı.O biraz daha farklıydı.Eğitimler aldı aile tamamen bütün yoğunluğunu o yavruya verdi.Çok geçmeden gidip gördüğümde farkı gözlerimle gördümm.Herşey güzel olacak
Hani bende bu işin içindeyim bazı aileler bunu kabul edemeyebiliyorlar. Bunu geciktirmek beklemek ayrı sıkıntı.İnanıyorum bunu atlatacaksınız.Rabbim işinizi kolaylasın güç versin.Bizde her zaman duacıyız miniğimize

Sabah kahvaltısı hazırladım çocuklarla kahvaltı yaptık.
Patates kızartması yaptım beslenmeye de kattık oğlum istedi.
Yatakları toparladım.
Ödev yaptırdım.
Ispanakları yıkadım,doğradım.
Oğlanı hazırladım.
Sofraları çırptım.
Bulaşıkları yıkadım.
Ispanaklı börek yaptım hazır yufkadan
Borcamda Islak kek yaptım çikolata soslu
Telefon konuşması yaptım herkes hasta maalesef.
Babam da salgından nasibini almış kusma falan sanırım akşam ararım inş.
Yeğenimede alerji teşhisi konuldu çok üzüldüm ama bunada hamd olsun bizde genetik sanırım bu 3. cü bebek ailemizde teşhis konan.
Bağırsaklarla, mideyle ilgili anne tarafından gelme bi hassasiyet var anneannem 40 yaşında kanserden vefat etmiş mide kanserinden.
İmtihan tabi ama bütün çocuklarımız yoğun kusuyor hatta kusarken boğulma tehlikesi atlatıyorlar.Reflü de öyle hepimiz de var. Gastritte öyle, herşey genetik geçişli.

golgefeslegeni fesleğenim iyikiiii doğdunnnn çiçeğimmm yeni yaşın sana sağlıkla mutlulukla gelsiiinnnniyikiii doğdunnn
Aa Gölgenin doğum günümüymüş.

Doğum günün kutlu olsun@golgefeslegeni
Yeni yaşın sağlık, huzur, mutluluk getirsin inş.sana canım..

Minnosum canim benim ne güzel dedin sen ağzın bal yesin. Ben geç kaldığımı bile düşünüyordum ama herkes erken bile deyince icim ferahladi.

Allahin izniyle bizde egitim alacagiz ona da kendimize de aldiracagiz. Gönlümden geçen rabbimin ellerimizi boş cevirmesin inşallah.

Ben bazen üzülüyor bunalıyorum fakat maşallah diyeyim ki allah büyük metanet sabir verdi ikimize de. Yapilacak ne varsa yapmaya çalışıyoruz.

Allah duan için de razi olsun canim benim. Allahim yardimcimiz olsun bu yolda kolaylik versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…