- 8 Nisan 2017
- 57.260
- 306.711
- 698
o da bakim yapan adam acma kapama dugmesinin kapali oldugundan emin olun deyince aklina gekmis bana da hic caktirmiyorVizontele
Bugün çok detaylı yapmam lazım. Dışarıda işlerimde var haftasonu hiç bişey yapmadım çocuklar serbestti evi pamuk prens süpürdü halıyı incitmeden kabaca
Takılırım stres topuna. Adamcağız miAy Lora alemsin evde de bu kadar takılıyor musun şu adamcağıza.
Valla bende aşı olmadım.hic bir asiyi olmadim ..bana da burda dusman oldular o zamanoldum deyip olmamakta varid kim goruyor asi karnemimi gostermem gerekiyor sanki ..
benim zaten kac tane saglik problemim var olup ta ustune dert mi ekleyeyim diyordum ..
kp duymadigim laf kalmamisti ...iste sıkıntısını siz cekeceksiniz goreceksin sen falan..burda da linclendim cok kez
ne oldu
şuan saglik calisanlari bir cok kisinin korona asilari yan etkilerinden öldügünü dusundukleri halde dile getirmiyor ...kim verecek bunca insanin vebalini
buna benzer cok sey var ama konussan duymadigin laf kalmiyor ...hic bi zaman aman ası olmayin demedim ..ama ben olmayacagim dedim ..kurtaj icin kadin karar verebilmeli diyorlar(bazi olagandisi durumlar icin evet )
ama benim vucuduma neydugu belirsiz verilecek ilac icin bana baski yapiliyor
Şimdi sen laf sokunca o masum geliyi gözüme.Takılırım stres topuna. Adamcağız mi
Valla yaSanane deseydin. Once kendi vurdurdugun aşıları dogru duzgun becerin de ozelleri sonra tartisirsiniz.
Baxero rata aşıları avrupa ile birebir ayni. Bi o ikisinde gönlüm rahatti zaten.
sende kendimi goruyorum loraEpey iş gördüm. Yattigim yerden kalktım ve makineye çamaşır attım. Yeter şimdilik
Bana takilamaz perişan olurŞimdi sen laf sokunca o masum geliyi gözüme.
Bende laf çarpsam annemler hemen damadını savunur bende aman ne masum derim hep.
Olay bizim gibi.
Yoksa evde çok mu fena O da sana mı takılıyor?
Nego sen ve senin gıyabında tum arkadaslar. Menenjit aşısını yaptirin allah korusun cok riskli. Benim yegen 4 ay hastanede yatti yavrum mahvoldu ve hala beyinde biraktigi hasarlar olduğunu düşünüyor yengemBende menenjit hastalığından acayip korkuyorum bilemiyorum ya eşimle konuşalım bakalım aşıyı.
Alevim güzel arkadaşım çok teşekkür ederim iyi ki varsınSelamlar:)
Yeni yıla bolca aksilik ile girdim ama yine de umutluyum:) Hepimize sağlık ve huzur dolu bir yıl diliyorum
JES Kaç gündür yoktum canım gece gördüm, miniğine şifalar diliyorum Sana ve eşine de bol güç diliyorum, su gibi aksın gitsin işleriniz inşallah
Bende ondan korkuyorum canın eşimle konuşalım bakalımNego sen ve senin gıyabında tum arkadaslar. Menenjit aşısını yaptirin allah korusun cok riskli. Benim yegen 4 ay hastanede yatti yavrum mahvoldu ve hala beyinde biraktigi hasarlar olduğunu düşünüyor yengem
*Yemekleri koydum*kalktım makineye çamaşır attım
*Kahvaltı yapıp mutfağı temizledim
Unuttuğun ne varsa yaz kalmasin bidaha düşünYazmayı unuttum.
Süpürgelikleri süpürüp
Mutfak masa-sandalyelerini sildim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?