Düzenli Evimiz & Hayatımız

Herkese iyi akşamlar

Çok yoğun bir gün geçirdim, kafam kazan gibi, işten geç çıktım yine de bitmedi. Evde koşturmaya devam. Hafta sonu havlularım yıkandı yıkanacak bir şeyimde yok ama başka işler yaptım,

Sabah
Yataklar toplandı
Ev havalandırıldı
Kahvaltılar hazırlanıp mutfak toplandı
Kum temizlendi çöp çıkarıldı

Akşam
Bulaşık makinamın tuzu bitmiş onu koyayım derken bütün makinayı temizledim, filtresini ve tuz kapağını cifledim, içini cifleyip ovaladım, yanlarını kenarlarını temizledim, en son minik bir çamaşır suyu koyup çalıştırdım

Sofra kuruldu kaldırıldı, mutfak toplandı
Mutfağın yerini süpürüp sildim
Büyük banyonun klozet ve lavabosunu temizledim
Holü ve yatak odasını robota süpürttüm

Çok yoruldum, çay içip yatacağım artık, Allah'a emanet olun canlarım

Camlara yapıştım bugün bene noldu midem delindi ya ellemediğim tadına bakmadığım bişey kalmadı tövbe est
Çayın yanında fındıklı pestil tatlısı, sarı leblebi ve üzüm ve bilimum kuruyemişi gömerken aynı şeyi düşünüyorum, dibim delindi sanki

Sizlerin ufak söküklerinden bişey olmaz ben gerçek bir delikten bahsediyorum
Kara yaslardayım 1,5 kg almışım, bir haftadır yediklerimi yazsam forum çöker ya iş yerimde bir gurup var en büyük suçlu onlar, evde hamur işi yapmıyorum yemeyeyim diye her sabah ellerinde bir şeyle geliyorlar 4 çayında yine dolaplar açılıyor bir şeyler çıkıyor aklımı kaçırıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…