Çamaşır sodası da varHic demiyon baaak
Gordum gordum, bu kadar çeşitleri oldugunu bilmiyordum vallaÇamaşır sodası da var
Bir tek bulaşık makinesi tableti yok benim bildiğim.Gordum gordum, bu kadar çeşitleri oldugunu bilmiyordum valla
Onuda cikarirlar yakinda gurban olduklarımBir tek bulaşık makinesi tableti yok benim bildiğim.
Bunları hep kaydettim.Ben sıvı çamaşır deterjanını beğendim.
Banyo spreyi fena değil.
Renkli çamaşır sularını pek beğenmedim.
Turuncu pembe spreyler en iyi ürünü olabilir bana göre.
Yumuşatıcıyı denemedim zaten çok az kullanıyorum ben
Helva mı o
İrmikHelva mı o
Camlara yapıştım bugün bene noldu midem delindi ya ellemediğim tadına bakmadığım bişey kalmadı tövbe estşşş gectiii
Şu an nasılsın Sakinlestin mi pekiCamlara yapıştım bugün bene noldu midem delindi ya ellemediğim tadına bakmadığım bişey kalmadı tövbe est
Ölürüüümmm
Çayın yanında fındıklı pestil tatlısı, sarı leblebi ve üzüm ve bilimum kuruyemişi gömerken aynı şeyi düşünüyorum, dibim delindi sankiCamlara yapıştım bugün bene noldu midem delindi ya ellemediğim tadına bakmadığım bişey kalmadı tövbe est
Yok hala aynıyım aç hissediyorum diye stres oldukça delik büyüdüŞu an nasılsın Sakinlestin mi peki
Sizlerin ufak söküklerinden bişey olmaz ben gerçek bir delikten bahsediyorumÇayın yanında fındıklı pestil tatlısı, sarı leblebi ve üzüm ve bilimum kuruyemişi gömerken aynı şeyi düşünüyorum, dibim delindi sanki
Kara yaslardayım 1,5 kg almışım, bir haftadır yediklerimi yazsam forum çökerSizlerin ufak söküklerinden bişey olmaz ben gerçek bir delikten bahsediyorum
Ben de irmik çok seviyorumÖlürüüümmm
Bi beceremem bunun kıvamını tutturmayı ama yemesine bayılırııımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?