Hahaha yasemin ve gül yağına da öyle diyolarlavantayi bilmiym istemeden tüm sayfaya yaydik zaten
Ben o amaçla almamıştım bu arada yanlış anlaşılma olmasın datamamen masumane meditasyon yaparken falan buharini solurum dediydim kısmet tuvalet kagidinaymis
Damlaya baktirayim. Hep dedik onu da Aklıma başka şeyler geldi şu an. Doktorlar bişey demeyince yaptiramiyoruz ısmarlama olmaz o işler diyorYa işte kulak şişip ödem yapıyor o sert kirler baskıyla ağrıya sebep oluyor. Gliserin ile yumuşatacaksınız ya da başka damla var yumuşatan. Eğer yumuşayıp akmazsa yıkanması lazım. İhmal etmeyin önemli bu işitme kaybına kadar gider. Az da duyuyordur kirden.
İstemeden sevap isledinizHahaha yasemin ve gül yağına da öyle diyolarlavantayi bilmiym istemeden tüm sayfaya yaydik zaten
Ben o amaçla almamıştım bu arada yanlış anlaşılma olmasın datamamen masumane meditasyon yaparken falan buharini solurum dediydim kısmet tuvalet kagidinaymis
Kbb muayene etti kulağında ki kiri gördü ve bir şey yapmadı mıDamlaya baktirayim. Hep dedik onu da Aklıma başka şeyler geldi şu an. Doktorlar bişey demeyince yaptiramiyoruz ısmarlama olmaz o işler diyor
Bende de var bir sürü yağ takılıyorum
Yapmadı. Ağrı kesici ver demiş işte. Yani ışığa gerek yok kulağını az çekince gözüküyor zaten kepek gibi dökülüyor. Baştan savmisKbb muayene etti kulağında ki kiri gördü ve bir şey yapmadı mı
Şifali yağ heEvi toparladım, havalandirdim
Banyoya şifalı yağ serptim
Yatağı düzelttim
Sporumu yaptım
Ders çalıştım
Yemek yaptim(ızgara tavuk)
Mutfağı topladim
Bulaşık makinesi doluydu yerleştirdim
Elimde yikanacaklari yıkadım
Ocağı temizledim
Alışveriş yaptım aldıklarımı yerleştirdim
Çayı demledim
Artik dinlencem
Yaaa sabır kir kendi kendine nasıl geçecekmiş taş gibi sertleşiyor durdukça zamanla ileriye gidiyor. Başka doktora mutlaka götürün.Yapmadı. Ağrı kesici ver demiş işte. Yani ışığa gerek yok kulağını az çekince gözüküyor zaten kepek gibi dökülüyor. Baştan savmis
Hee ben oda parfümü buldum diye seviniyordum aslında ama konu başka yerlere geldiŞifali yağ he
Öyle olucak artık geçse bile gitsin çocukYaaa sabır kir kendi kendine nasıl geçecekmiş taş gibi sertleşiyor durdukça zamanla ileriye gidiyor. Başka doktora mutlaka götürün.
Bende gezmelere gideyim yarın canım biseyler almak istedi ,Hee ben oda parfümü buldum diye seviniyordum aslında ama konu başka yerlere geldi
İlbays bezi Vikingin turuncu mutfak spreyi ile denedim bozulmadı.Evi toparladım, havalandirdim
Banyoya şifalı yağ serptim
Yatağı düzelttim
Sporumu yaptım
Ders çalıştım
Yemek yaptim(ızgara tavuk)
Mutfağı topladim
Bulaşık makinesi doluydu yerleştirdim
Elimde yikanacaklari yıkadım
Ocağı temizledim
Alışveriş yaptım aldıklarımı yerleştirdim
Çayı demledim
Artik dinlencem
Ayy Allahim hiç güleceğim yoktu sabah ne diye açtım muhabbeti nerelere geldiBende gezmelere gideyim yarın canım biseyler almak istedi ,
Sağol canımHayırlısı olsun Allah muradını versin.
Süper reklam oluyor herşey. Gün toplantısı gibiYalnız sayfada birimiz ne yazsak hepimiz onu alıyoruz
Yalnız sayfada birimiz ne yazsak hepimiz onu alıyoruz
Tamam onu da alayımİlbays bezi Vikingin turuncu mutfak spreyi ile denedim bozulmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?