Öyley yapcam mecbur tüp bebek yapcaz vardır bunda da bı hayır rabbimin bildiğiHer zaman gittiğin doktora devam et canım takip önemli. RABBİM yar ve yardımcın olsun
Canim sen kaç yaşındasın ki? Yani bu durumun yasinla ilgisi oldugu için mi böyle söylüyor doktor? Zamanla kendiliğinden düzelir mi diyor yani o anlamda miJinekolojiye gittim anlattım sürecimi
Ultrasonla baktı yumurtalar küçük dedi
Kaç kgsun vs ... Bence çocuk olmasın acelesi yok yaşın genc dedi
Eşimin degelrrri yükselmisken doktor tavsiye etti dedim ...
Baktı yumurtalar küçük dedi bu kadar
Yumurtalar gelişmemiş dedi
Sperm değeri yüzünden mi olmuyordu dedi evet dedim
Diyetisyen yazdı3/4 ay diyet yap sonra dedi yaşın genç dedi acelesi yok diyor
Bı sinirle çıktım
Ben yumurtlama vs öğreniyim derken basima gelene bak yine umuttepe yolları bize düştü
Emek hocaya gidicem yine en iyisi hormonla duzeliyormus
Dahiliyehye de randevu aldım diyetisyenede gitcem ama bu tedaviyi ertelemicem hazır değerler guzelken belki dondurulmuş değil de tazeisni yapar diye gidicem
Hormon ilaçlarıyla da daha az kilo almış olurum hem
Amacok moralim bozuldu resmen savsakladi
...
Eve geldim yemek hazırladım
Bulaşık Makinesi çalıştırıldı
Yıkanan çamaşırlar asıldı
Beyazlar makineye atıldı yıkanıyor
Mutfak şupuruldu
Salon havalandı
Ocak tezgah lavabo silindi
Şimdilik bu belki bu hirsla ya mutfağı yaparım ya da yapamam
Vardır bı hayır ama böyle de baştan savma muane edilmez
Bı de bunun sosyal medyasında çok popüler devlet hastanesi doktoru olmasına rağmen o yüzden ona gitmiştim
Çorba oldum iyice
Bende mi yapsam yaaaAz yumuşak olmuş helva neydek
Tamam okudum şimdiCanim sen kaç yaşındasın ki? Yani bu durumun yasinla ilgisi oldugu için mi böyle söylüyor doktor? Zamanla kendiliğinden düzelir mi diyor yani o anlamda mi
Ben başka bisey yicem ama soylemiyim şimdi disardan alınıp yapılan bir şey şimdi bulamayan olurKızılcık şerbeti var bu akşam baya heyecanlı druyo yeni bölüm baslarkan yapcam bende helvacanım çekti
Patlattım mısır parlatiilir mi hiçMısır parlattim çocuklara benimde önceden gizlediğim çikolatam var uyumalarini bekliyorumHayırlı anne
Ah Lora ahhMısır parlattim çocuklara benimde önceden gizlediğim çikolatam var uyumalarini bekliyorumHayırlı anne
Kaç gündür Gözümün içine baka baka yediler içtiler haberleri olmadan ceza kestimAh Lora ahh
Sesi de çıkmıyor kaç tane yediyseBonus başlattı
Şekeri çıkmıştırSesi de çıkmıyor kaç tane yediyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?