Düzenli Evimiz & Hayatımız

Canım hayal kırıklığını anlıyorum ama doktor senin iyiliğin için söylemiş biliyorsun fazla kilo da yumurta kalitesini etkiliyor. Şimdi yumurta gelişmemişse diyelim ki gebelik oldu boş gebelik olabilir sağlıksız yumurta ve sperm yüzünden. Sen tabii yine başka görüş al ama diyet işini ihmal etme.

Sağ üstte şimşek işareti var ya oraya tıklarsan aşağılarda profil mesajları var. Benim profil fotomun üstüne tıkla ordan da direkt benim paylaştıklarımı görürsün.
Burayı daha evvel de sormuştum
Durum, profil aynı yer demekki.
Teşekkür ettim Nego.
Keyifli, istifadeli okumalar olsun gördüm aldıklarını

Canım diyetisyene de gitcem evet haklı ama bana ertele. Türkiye de ilaçlar bulinamiyor zaten vs demek yerine
Tamam ama ihmalnetme tüp bebeğe devam et yumurtalarda sorun var diyeblirdi diye düşünüyorum

Canım diyetisyene de gitcem evet haklı ama bana ertele. Türkiye de ilaçlar bulinamiyor zaten vs demek yerine
Tamam ama ihmalnetme tüp bebeğe devam et yumurtalarda sorun var diyeblirdi diye düşünüyorum
Görüşünü beğenmediysen kendi doktorunla devam edersin zaten öylesine gitmiştin çok takma kafana.

Görüşünü beğenmediysen kendi doktorunla devam edersin zaten öylesine gitmiştin çok takma kafana.
Takmamak elde değil kuzum ya kendi doktoruma gtcem de biz doğal yoldan olcak diye seviyorduk
... O ihtimal sıfıra düştü o yüzden üzüntüm

JES ah ah jesssss tamda gününde gittin Ne işin var başka topiklerde

tiniminihanim kıpır kıpır, bonus helva yapmış, sevincli ile gerçekten kardeşmisiniz diye sordun, öğrenenler şaşırdı. bu gün trend ben ve sevinçli olduk

Eeeee akşam çay keyfi var yasak kalkıyor sen yoksun
Bende mısır patlaticam hihhh

Tubis hangi hastane hangi doktora gidiyorsun?

Ay bende patlatıcam valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…