Düzenli Evimiz & Hayatımız

Çok mu kötü oldun jes ilaç almadın mı kuzum
Parol aldim bonbonum birde c vitamini d vitamini tableti aldim. Zencefil bal limon ictim. Aksamda senin dut tarifini yaptim bana da tostosuma da içtik. Birde udi hindi içtik.
Ama sanirim bunlar sadece bagisiklik guclendiriyor. Hastalik oncesi içilse iyi de baslayinca yapacak bisey yok.

Olsun hastalık sırasında vitamin iyiymiş zaten.
Bak d vitaminini bende almıyorum şimdi aklıma geldi yine

Pazartesi yaptıklarım
Yataklar toplandı örtüsü ortuldu
Hava sisliydi ama yınede birazcık havalandırdım kızların odası ile kendı odamızı
Ogle arasına eve geldıgımde 2 kez çamasır makinesine battanıye attım tek kişilik, bitince kurutmaya
Akşam geldiğimde yemekleri hazırlarken bir taraftan mutfak masa sandalyesını sildim ama gecenlerdr cok detaylı yaptıgım için hızlıca oldu bu sefer ama silindi sonucta
Birde bugun iş yerındekı arkadaslara goturmek için tatlı yaptım sonra kızlarla ugrasırken buraya girme fırsatım olmadı ancak yazabıldım

Bu gece kaç kez kalktım. Resmen döngü, toparlanıp tekrar aynı şeyi yaşıyoruz.

Pazar gününden beri kötüyüm boğazlarım fena yutkunamıyorum. Her yerim ağrıyor. Dün işten erken geldim. Bu gün gitmeyeceğim. Dinleneyim

RABBİM cümlemize acil şifalar versin aminnnnn

Geçmiş olsun

Geçmiş olsun penyezim

Oyy pamuğum geçmişler olsunnn Bolca dinlen inşAllah çabucak toparlanırsın.Resmen çağın salgını oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…