Bilmiyorum boğaz mı grip mi kaç yaşındayım anlayamıyorum valla
Ortanca yine ateşlendi ne oluyor böyle anlamıyorum ya
Çok mu kötü oldun jesValla ben bilmiyorum nasil bir illet bu ya kemiklerim agriyor sanki
Parol aldim bonbonum birde c vitamini d vitamini tableti aldim. Zencefil bal limon ictim. Aksamda senin dut tarifini yaptim bana da tostosuma da içtik. Birde udi hindi içtik.Çok mu kötü oldun jesilaç almadın mı kuzum
Parol aldim bonbonum birde c vitamini d vitamini tableti aldim. Zencefil bal limon ictim. Aksamda senin dut tarifini yaptim bana da tostosuma da içtik. Birde udi hindi içtik.
Ama sanirim bunlar sadece bagisiklik guclendiriyor. Hastalik oncesi içilse iyi de baslayinca yapacak bisey yok.
Al al sakin unutma d vitamini gercekten toparliyor tosunumOlsun hastalık sırasında vitamin iyiymiş zaten.
Bak d vitaminini bende almıyorum şimdi aklıma geldi yine
Yav varya uyuyamıyorum offfff burnum akiyor içim yanıyor valla yiprandim yaAramızda lafı olmaz
Geçmiş olsunBu gece kaç kez kalktım. Resmen döngü, toparlanıp tekrar aynı şeyi yaşıyoruz.
Pazar gününden beri kötüyüm boğazlarım fena yutkunamıyorum. Her yerim ağrıyor. Dün işten erken geldim. Bu gün gitmeyeceğim. Dinleneyim
RABBİM cümlemize acil şifalar versin aminnnnn
Oluyor bonusum. İlaç almamaya direndiysem 3 günden fazla bile sürüyorAktif Lora senin migren krizleri 3 gün sürdüğü olur muydu?
Geçmiş olsun penyezimBu gece kaç kez kalktım. Resmen döngü, toparlanıp tekrar aynı şeyi yaşıyoruz.
Pazar gününden beri kötüyüm boğazlarım fena yutkunamıyorum. Her yerim ağrıyor. Dün işten erken geldim. Bu gün gitmeyeceğim. Dinleneyim
Sağol canım. Boğazım vücudum özellikle. Ben böyle ağrı görmedim ya ilaçlar kesmiyor çok az hafifletiyor sadece.Neren ağrıyor canım geçmiş olsun sanada
Oyy pamuğum geçmişler olsunnnBu gece kaç kez kalktım. Resmen döngü, toparlanıp tekrar aynı şeyi yaşıyoruz.
Sanada geçmiş olsunnn Loramm benimSağol canım. Boğazım vücudum özellikle. Ben böyle ağrı görmedim ya ilaçlar kesmiyor çok az hafifletiyor sadece.
Ahiretliğim sana ne olduSağol canım. Boğazım vücudum özellikle. Ben böyle ağrı görmedim ya ilaçlar kesmiyor çok az hafifletiyor sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?