Düzenli Evimiz & Hayatımız

Valla ben bilmiyorum nasil bir illet bu ya kemiklerim agriyor sanki
Ben geçirdim JES bacaklarım o kadar ağrıyordu ki parol içiyordum kesmiyordu.
Baş ağrısı da öyle.Vücudum o kadar ağrıyordu ki eşimden rica etmiştim gece beni çevirdi yatakta omzum falan çürümüş gibiydi.
Çocuklar nasıl dayansın bu hastalığa Rabbim onları korusun.
Oğlumda benimle aynı geçirdi O da vücuduna dokundurtmuyordu o derece inliyordu.
Siz hafif şekilde atlatırsınız inş.
Ciddi söylüyorum covitten beterdi.

Ah canim ahh ne doğru dedin. Sabahtir kivraniyorum tek düşündüğüm ne biliyor musun. Bu minicik yavrular nasil dayaniyor bu agrilara yazik günah ya

Inan bizde şükür diyoruz ama fenaydi hele ilk iki gün yavrum agridan 30 dk da bir uyandi. Sabah 6 ya kadar uyumadi

Hani ona ben bakiyor olmasam kendimi düşünmem de onunla ilgileneyim diye allaha yalvardim akşam yardim et bana diye.

Babada durmuyor illa beni istiyor. Napayim ilgisiz de hastayken koyamam ki onu. Dur bakalim sabahin nuru gecenin karanligindan hayirdir derler. İnşallah benim hafifler de yarin götürüp getireyim yavrumu o yollarda.

İyi akşamlar. Hastalara Allah şifa versin, geçmiş olsun diliyorum.

Bugün;
Yatağı topladım,
Kahvaltı hazırladım,
Kahvaltı sonrası mutfağı topladım elde yıkanacakları yıkadım,
Banyonun çöpünü boşalttım,
Dün yıkanan çamaşırları katladım. Koca bir yığın oldu çamaşırlar yarın inşallah yerlerine koyacağım,
Yemek yaptım,
Bulaşık makinasını çalıştırıp, boşalttım,
Yemekten sonra mutfağı topladım elde yıkanacakları yıkadım,
Ocağı silip parçalarını yıkadım,
Davlumbazı ve tezgah arkasını sildim,
Tezgahtaki kuruyan tabakları kaldırdım,
Şimdi bornozlar yıkanıyor programın bitmesini bekliyorum,
Duş aldım. Kızım yan odaya bile göndermiyor beni. Tuvalet banyo işi çok zor oluyor. O kenarda beklerken acele acele yıkandım hemen. Off çok zordu.
Oyuncakları ve kitapları topladım.

Mutfak, çocuk odası ve oturma odası toplu. Salonda eşim var orası da idare eder durumda.

Biliyorummcanim arastirdim hepsi dogru. 6. Ay da kkk nin ilk dozu varya onda da varmis.

Icerigi bilinmeyen daha neler neler.

Demir damlasi Bestiron veriyorum canim. En temizlerden biri dedi doktor. Haftada 3 defa tadini sevmedu ocean i sevmisti.
Off off valla karman çorman

Heh onu diycem hastalık dönemi demir ilacını kesin diyorlar

Slm kızlar
Aksama kadar döndüm durdum
Hatta esim bi ara dedi hadi biraz uzan dinlen diye.ee dedim pazara kim gidecek.
Dogrudüzgün ev isi yapmadim.esim gece 1de geliyor yemek hazırlıyorum. Cok gec yatinca sabah çarpılmis gibi uyandim
Kizi hazirladim beslenmesini falan okula gittim geldim. Oğlum zaten kendi gidiyor.oğlum ben öluyom uykusuzluktan sen git dedim .Yatmisim valla
Kalktik artik esim evdeyken is yapamiyom.kahvalti hazirladim kizi okuldan aldim geldim.geri goturdüm kursa.
Tekrar aldim geldim. Esime yemek verdim gitti.bizde kızla pazara ciktik.
Eriste corbasi yaptim icti çocuklar.
Kendime patlican kavurdum
Mutfaga girdim pazardan aldiklarimi yerlestirdim
Bul.mak.bosalttim ocagi sildim
Ispanak yıkadim pisirdim
Çocuklar yine acikti yumurta istediler yaptım
Meyvelerini yedirdim.
Camasir yıkandı serdim.dus aldim
Yani hep mutfaga calistim.cok sükur yarin öğlene yemek var.ay başim catladi yaw
Bende ömer dizisini izledim iyi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…