- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.019
- 498
Ben geçirdimValla ben bilmiyorum nasil bir illet bu ya kemiklerim agriyor sanki
Ah canim ahh ne doğru dedin. Sabahtir kivraniyorum tek düşündüğüm ne biliyor musun. Bu minicik yavrular nasil dayaniyor bu agrilara yazik günah yaBen geçirdimJES bacaklarım o kadar ağrıyordu ki parol içiyordum kesmiyordu.
Baş ağrısı da öyle.Vücudum o kadar ağrıyordu ki eşimden rica etmiştim gece beni çevirdi yatakta omzum falan çürümüş gibiydi.
Çocuklar nasıl dayansın bu hastalığa Rabbim onları korusun.
Oğlumda benimle aynı geçirdi O da vücuduna dokundurtmuyordu o derece inliyordu.
Siz hafif şekilde atlatırsınız inş.
Ciddi söylüyorum covitten beterdi.
Yine de az da olsa takatim var kocami keseyim 8 den beri uyuyor yeni dogum yapmis karilar gibi
Allah şifa versin ikinize de cancağzımValla ben bilmiyorum nasil bir illet bu ya kemiklerim agriyor sanki
Off off valla karman çormanBiliyorummcanim arastirdim hepsi dogru. 6. Ay da kkk nin ilk dozu varya onda da varmis.
Icerigi bilinmeyen daha neler neler.
Demir damlasi Bestiron veriyorum canim. En temizlerden biri dedi doktor. Haftada 3 defa tadini sevmedu ocean i sevmisti.
Allah razi olsun zupurgem canim benimAllah şifa versin ikinize de cancağzım
Swet sen ne guzel yazilar buluyon boyle resimli totosunu kestigimOff off valla karman çorman
Heh onu diycem hastalık dönemi demir ilacını kesin diyorlar
Eki Görüntüle 3189170
Eki Görüntüle 3189171
Hemmen ekran görüntüsü alıyorum gördükçeSwet sen ne guzel yazilar buluyon boyle resimli totosunu kestigim
Cok hosuma gidiyor inan. İyi dedin ben vermiyim o zaman 3 4 gun daha.
Yaaaa tinnoşum en kısa zamanda inşallahsweetgirlcandy sivitimmmm Ben de Jesikom gibi aynı şeyi düşündüm. ne güzel bilgiler atıyor dedim ana olursam kapını çalacağım bilesssiinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?