- 12 Şubat 2019
- 8.199
- 36.445
- 478
İdare eder. Az biraz dağınık.Demek.mutfagin toplu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İdare eder. Az biraz dağınık.Demek.mutfagin toplu![]()
Yaptım canım yaptıklarımida yazdım carsaflarla boğuşurken bi döndüm oğlum oyuncakları boca etmiş yine canım sıkıldı oturdum :) ama şuan uyudu oğlum heryer topluAtaayemi zeynepyu sen temizlik yaptın mı kız maraton yazmisin
Allah razi olsun canimAllah tez zamanda şifa versin inş.
Ben görmedim gizli temizlik yapiyon artık sen kız kusecemYaptım canım yaptıklarımida yazdım carsaflarla boğuşurken bi döndüm oğlum oyuncakları boca etmiş yine canım sıkıldı oturdum :) ama şuan uyudu oğlum heryer toplu![]()
Dur ölecem koptum ya burda aha ha
Çok okumussun kız kendini yormussun. Allah Bin kere razı olsun vallahi hakkını helal etOkudum kuzum, şifa olur insallah. 1 yasin, 7 ayetel kursi 7 felak 7 nas, 1 ihlas 1 elham![]()
Yok canım baktım sen yoktun maratona gidiyim dedim kimse ses etmedi :) ne gizli yapcam dün bişey yapmadım bugün mejbur yaptımBen görmedim gizli temizlik yapiyon artık sen kız kusecem![]()
Anaaaa bende bu kim diyorum.. hatta kendi kendine tosia vardı nerde acaba dedim![]()
Biliyorum o durumu evi şey goturmesin diye p.k. bende her gün yasiyorum canım.Yok canım baktım sen yoktun maratona gidiyim dedim kimse ses etmedi :) ne gizli yapcam dün bişey yapmadım bugün mejbur yaptım![]()
Bende okudum canım ama ben 3 Felak 3 nas 1 fatiha okudumÇok okumussun kız kendini yormussun. Allah Bin kere razı olsun vallahi hakkını helal et![]()
Çok okumussun kız kendini yormussun. Allah Bin kere razı olsun vallahi hakkını helal et![]()
Allah razı olsun canım benim yoruldunuz benim için. Ama cidden geçti.Bende okudum canım ama ben 3 Felak 3 nas 1 fatiha okudum![]()
Ne ara darmaduman oluyor ev anlayamıyorum vallaBiliyorum o durumu evi şey goturmesin diye p.k. bende her gün yasiyorum canım.
Keşke sabah gelip goreydin. O kadar mi kötüydüNe ara darmaduman oluyor ev anlayamıyorum valla![]()
Ben okurum ama bugün bittim yarın inşallah okuyayım canımBana okuyun ya huu. Çok ihtiyacim var..![]()
insaAllah canm .,Ben okurum ama bugün bittim yarın inşallah okuyayım canım ❤