Düzenli Evimiz & Hayatımız

Çubuk galetayida sevmedim hiç. ona mı benziyor tadı ? çocuklar kafalarına vuruyor birbirlerinin benim yüzümden çarpılacaklar
Ayy lora a101 in corekotlu galetasini denedin mi?
Ya da direkt a101in yaprak galetasi var tam buğdaylı olani en güzeli tatlımsı bi tadi var mutlaka dene. Cubuktan once onu dene gelip bana tesekkur edeceksin
Tek kotu yanı çabuk bitiyor

Hiii yemek konuşmak yasaktı ama bunu aklima gelmisken söylemek zorundaydım nego affet

Attraente çok değişik bir misafir tecrübesi yaşayacaksın ben de heyecanlandım nedense
Gassal olmaları çok heyecanlandırdı beni. Değişik tecrübelerinden bahsederlerse bizimle de paylaşırsan sevinirim.
Youtube da bir gassal ablanın anlattıklarını dinlemiştim geçenlerde, inanılmaz etkilendim. Allahım.. Anlatamam. Çok güzel bir sohbetti.

Çok ince düşüncelisin tebrik de ediyorum ayrıca seni.
Ben de tesettürlüyüm, yakın akrabalarımızla kardeş eşleriyle, samimi olduklarımızla yeriz birlikte. Çaya gelen giden bir tık uzak insanlarsa, dikkat ediyorlarsa da genelde mutfağa gelirler kadınlar, orada ağırlarım.
Evim 3+1 ve ikisi çocuklara ait zaten. Başka odam yok. Allahtan mutfak geniş,masa var. İdare ediyoruz.
Ben kıyafetime dikkat ediyorum, gerisine çok da edemiyorum karşıdaki insanlara bağlı hareket ediyorum açıkcası
İnşallah ağız tadıyla güzel geçer geceniz.
Menünü de sevdim, Allah bereket versin.
Misafir 10 kısmetiyle, bereketiyle gelir 9unu bırakır gidermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…