- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.856
- 598
Ayy lora a101 in corekotlu galetasini denedin mi?Çubuk galetayida sevmedim hiç. ona mı benziyor tadı ? çocuklar kafalarına vuruyor birbirlerinin benim yüzümden çarpılacaklar
Mutfakta bir tane portatif masam var, çekince dolabın içinden çıkıyor ama tezgah gibi kullanmak için tabure koyunca yüksek kalıyor. Kütphanemdeki yazı masasını boşaltmayı düşünüyorum, örtü serip kullanırım diye geçti aklımdan çok büyük değil ama. Yemek sonrası da orada otururuz hanımlarla artık, başka bir şey yapmam gerekir mi bilmiyorum. Konuştuğum arkadaşımda dindar bir hanımdır ama bu misafirimizin bizden daha derin alışkanlıkları olduğundan bahsetti ondan gerildim biraz galiba, kadıncağızı tedirgin edecek bir şey yapmak istemem.
Sağol Negom
İnsanları üzmemek, misafirimi gönül hoşluğu ile göndermek benim için çok önemli
Ben tesettürlü değilim ama olan ve kurallarına riayet eden dostlarıma saygıdan öte büyük bir sevgim var, ayrı meclislerde oturma durumu benim çevremde, ailemde hiç olmadı, bununla yeni tanışıyorum. Tesettürlü çok dostumuz var ama onların hiç böyle bir talebi olmadı, ilk kez başıma geliyor o yüzden bir telaş yaptım :))) ama eşim tecrübeli bu konuda gerilme hiç erkeklere ben servis yapacağım hanımlara sen, ben alışkınım idare ederim seni dedi bakalım güzel bir tecrübe olacak inşallah
Attraente çok değişik bir misafir tecrübesi yaşayacaksın ben de heyecanlandım nedenseYemiyorlarmış evet arkadaş anlattı, memleketten gelen tereyağını yiyorlarmış sadece hemşeri olduğumuz için yağımızda sorun yok, margarin bende sokmuyorum eve umarım rahat ederler. Bu konuştuğumuz arkadaşımda yeni girdi hayatıma, eşimin iş arkadaşının hanımı, o kadar çok şey öğrendim ki ondan, en sevdiğim tarafları kimsenin dedikosunu yapmıyorlar, herkes işinde gücünde, sohbetler çok tatlı geçiyor. Bu iki hanımda meslek olarak gassallık yapıyorlar, çok derin tecrübeleri var hayatla ilgili, ilkiyle tanıştığımda çok keyif aldım evlerimizde yakın gidip geliyoruz birbirimize şimdi gelecek olanı da seveceğime eminim, güzel geçer inşallah
Evet cnmNasıl 5 günlük 10 tane mi var içinde?
Geçmiş olsun o zaman cnm gözümden kaçmış kusura bakmaYok canımhastaydım ya nefes alamıyordum hareket edince fena oluyordum bugün bı sevinçle yazmıştım
Amin canım Allah sana ve herkese şifa versinGeçmiş olsun o zaman cnm gözümden kaçmış kusura bakmadaha da iyi ol inşallah
Geldi yine dan diye sen benim gece yemek perilerimi de geçtinNe yiyoruz
Yaaaa bugün cuma amaaKızz sus yat aşağı bişey yemiyoruz
Ahahaahah ben periniz olurumGeldi yine dan diye sen benim gece yemek perilerimi de geçtin
Ne nego nego canavar ettiniz pamık gibi hatunu
Benimde akşam midem fenaydı yemek yemedim şimdi gömdümMandalina falan yiyorum bi iki dilim patates falan midemde bi hoş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?