Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ne güzel böyle insanlar hepimizin hayatına lazım. Bir ara gassal hanımların videolarını izliyordum youtube dan biraz fazla abartınca bıraktım. Herkesin yapabileceği bir meslek değil.
Ben bi ara düsündüm ve istedim gibi.
Önümde bi firsatim olsa yapabilirim belki

Merhaba iyi akşamlar. Dün uğrayamadım siteye. Bugün de anca girebiliyorum.
Bugün eşimle oturup konuştuk artısıyla eksisiyle tarttık. Kayınvalidemlere gitmeye karar verdik eşim biraz iyileşene kadar. Kayınpederim artık işten izin alamıyor. Her gün eşimin pansumana ve haftada bir de kontrole gitmesi lazım. Çok küçük bir ilçede oturuyoruz market bile birkaç tane. Mecburen şehre gitmek gerekiyor her şey için. Kapının önünde araba duruyor ama ben kendime güvensizliğim ve korkumdan dolayı kullanamıyorum. Beceriksizliğim yüzünden başkalarına muhtaç durumdayız. Kendime çok öfkeliyim bu sebeple.
Bugün ise;
Yatağı topladım,
Kahvaltı hazırladım,
Kahvaltıdan sonra mutfağı topladım, elde yıkanacakları yıkadım,
Kızımı aşıya götürdüm,
Valiz hazırladım,
Üç makina çamaşır yıkandı,
Bekleyen çamaşırları yerlerine yerleştirdim,
Mutfak bezleri yıkandı,
Mutfaktaki çöp kovasının kapağını yıkadım,
Banyonun çöpünü değiştirdim,
Diğer çöpleri ayarladım,
Buzdolabını temizledim(bilmeden ödevi yapmışım)
Dolaptaki sebze meyveleri ve bozulacak şeyleri ayarladım, kayınvalideme götüreceğim,
Mutfağı, salonu, koridorun yarısını ve banyoyu süpürdüm,
Kızımın dağıttığı çekmeceleri topladım,
Bulaşık makinasını çalıştırıp, boşalttım,
Tuvaleti ve lavaboyu temizledim,
Oyuncakları ve kitapları topladım.

Evi mümkün olduğunca toplu ve temiz bırakıp gitmek istiyorum. Gelince iyi bir temizlik yine yapmam gerekecek çünkü tam olarak kaç gün kalacağız belli değil.

Beceriksizliğim yüzünden başkalarına muhtaç durumdayız. Kendime çok öfkeliyim bu sebeple.
Bunu hiç dememişsin sayıyorum.
Araba kullanmak güven işi pratik yapman lazım pratiğin yoksa güvenli süremezsin 1 hafta derse bakar niye beceriksiz olasın onca şey yaşandı ve sonunda sen kendine öfkelisin...
Yapma bunu

Kapinin onunde yillarca araba olmasina ragmen korkumdan kullanmadim bende, evde tek basima kaldigim donem bir cesaret kullanmaya basladim. Oyle ha diyince olmuyor yani kendine eziyet etme boyle. 18imde ehliyet aldim 25 yasimda aktif kullanmaya basladim

Bizde evlendigimizden beri var araba.cok istedim cok heves ettim
Esim az bucuk öğretti ama ileri götürmedi.
Öyle bi ask varki arabasıyla arasinda,ben ortaya girmeyim dedim

Bizde evlendigimizden beri var araba.cok istedim cok heves ettim
Esim az bucuk öğretti ama ileri götürmedi.
Öyle bi ask varki arabasıyla arasinda,ben ortaya girmeyim dedim
Benimde babam istedi ogreniyim ama ben korkumdan istemedim evlenincede biraz mecburi oldu, esim surekli goreve gittigi icin kendi isimi kendim yapmak zorunda kala kala ogrendim

Oyy jesim dr ne vermişti kuzum?

Bi iki güne hafifler heralde. Koku bu sefer ağır olmadığım halde benim de gitti az alıyorum şimdi.

Sarımsak çörekotu kaynatıp içebilirsen doğal antibiyotik gibiymiş
Doktora bebe icin gittim ben daha gitmedin bonusum.

Benim komple gitti tatta orta halli. Oksurukte var.

Ama sag kulak muhtemelen ciddi bir sorunu var fena agriyor.

Simdi evde degilim yarın döneceğiz yapayim dediğini.

Lorik daha iyiyim ama sag kulak komple tikali ve dokunamiyorum. Gunduz esnerken tiz bir ses patladı sanki içinde. Umarim ciddi bir durum yoktur.
Geçmiş olsun jesikomm, benim bir alerji doneminde oldu bu durum suan o kulagim digerine gore az duyuyor maalesef.hemen dra gidersen duzelir belki beklemeden git

Geçmiş olsun jesikomm, benim bir alerji doneminde oldu bu durum suan o kulagim digerine gore az duyuyor maalesef.hemen dra gidersen duzelir belki beklemeden git
Hemsirem sagolasin canimmm. Pazartesi gidecegim inşallah. Bugun yarin mumkun degil. Gec kalmam umarim 2 gunden dolayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…