EvetKızın kursu mu?
Bize tatil yokEtiket yapayım fikirler için.
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Teneffus Zili
Efser
@Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
ATTRAENTE
@74FRIDA
@Jou
@Tenceresiz kaldim anne
@Verafly
@Tubismavis
@Ssevincli
@Oriana
Ahh bize de yeterli gelse böyle
6.sınıf değil mi? Özel okul mu?
Bende gitsem ne kaaaa güzel olurBize tatil yokişe gideceğim
Kayınvalidemler bendeler. Kayınbabam da bekliyor evde olacağım diyeBende gitsem ne kaaaa güzel olur
Ah yok canım onun sorumluluğunu alamam evde bana göre değil :) bahçemizde oluyor seviyorum ama uzaktan uzaktanKedi alın kediiiiii böyle dertleriniz olmaz o zaman arkadaş olur kuzulara sonra sende aşık olursun kediye musmutlu yaşarsınız :)
Eşim izim alsa ben iki hafta kaçsam tek başıma ne güzel olurdu hayaller hayatlarKayınvalidemler bendeler. Kayınbabam da bekliyor evde olacağım diye
Biliyor da bilmek istemiyorEşim izim alsa ben iki hafta kaçsam tek başıma ne güzel olurdu hayaller hayatlar
Çalışacağını bilmiyor mu?
Sinema avatar istiyorlar ama 3 saat,küçük 3 saat oturmaz diyorum ama macera arıyor benim adamBirgün sinemaya gidin, akraba gezmesi yapın
Çok seviyor demek ki seniBiliyor da bilmek istemiyoreşim ve kayınvalidem kaç kez söyledi, ama adamcağız hala şansını deniyor bir de sınav haftası erken çıkıyorum geç geliyorum eve
Animasyon çok seviyorum, gelirse bana da haber etSinema avatar istiyorlar ama 3 saat,küçük 3 saat oturmaz diyorum ama macera arıyor benim adamanimasyon da görünmüyor vizyonda umarım girer
Tamam yazarımAnimasyon çok seviyorum, gelirse bana da haber et
He valla seviyor, kayınbabam eltilerime göre en çok beni seviyor ama ben nankör gelin kayınvalidemi daha çok seviyorumÇok seviyor demek ki seni
6. Sınıf. Okul devlet canım kurs ayrı6.sınıf değil mi? Özel okul mu?
He valla seviyor, kayınbabam eltilerime göre en çok beni seviyor ama ben nankör gelin kayınvalidemi daha çok seviyorum
Dyk kursu mu? Benimki de 6 da haftasonu bir gün kursu. Okul sonrası satranç var üç gün sadece. Tatilde kurs olacak mı haber vermediler daha.6. Sınıf. Okul devlet canım kurs ayrı
Okuldan sonra genelde kursta oluyor
Birde bilseme gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?