Düzenli Evimiz & Hayatımız

Her gün park.
Kütüphane ziyareti.
Akraba ziyareti.
Misafir ağırlama.
Anneme giderim temizlik yapıcam
Animasyon olursa sinemaya gitme.
Avm ye gideriz.
Annem dışında aynısı ek olarak kuran tekrarı ablam taşıncak inş haber bekliyoruz belki o denk gelirse ona koşturururuz

Bugün hiç bir iş yapmadım sadece kahvaltı hazırladım ama evim tertemiz çünkü görümcem tüm evi silip süpürdü cam kapı pencere ne bulduysa sildi tuvalet ile banyoyu yıkadı gitti ....aslında çok uzun yoldan geldi hasta ziyaretine ama çalışkan kadın durmuyor....hepsini saymadım yaptıklarının saysam Nego Kurdale verir diye..... çayı da koymuştu sabah yatakları da topladı

Son düzenleme:
Şehir dışına çıkmayı planlıyorduk ancak iptal oldu çünkü Bebeğim en ufak bi soğukta hemen hastalanıyor. Bronşit olmuş, Şu an hastanedeyiz, Pazartesi gününe kadar buradayız sanırım
Çok geçmiş olsun canım tez vakitte şifa versin RABBİM

Tatile şehir dışına kaynımlara giderek başlıyoruz. Diğer eltimlerle birlikte hepimizi davet ettiler. 3 aile haftasonu bir arada olacağız. Çocuklar kuzenlerle oynamaya doyar, bizler de keyifli vakit geçiririz. Güzel olacak inşallah

Sonrasında eşim izinli değil zaten.
3 çocukla ben kısıtlı yerlere gidebilirim

Planlarım şu şekil ;
(8buçuk yaş kızlarım)
-Parka gideriz
-Hava güzel seyrederse park pikniği yaptırırım
-Kurabiye, kek yaptırırım, kendileri yapar yani
-2 tane sure ezberleticem
-Bir tane vakit namazına benimle eşlik etmelerini isticem her gün
-Rafadan Tayfaya gittiler, başka animasyon var mı ki,gelirse sinemaya giderler
-Akraba ve arkadaş misafirliğine gideriz/ağrılarız aklımızda birkaç kişi var
-Bol bol kitap okuyacaklar düzenli
-Müzeye götüreceğim (Kelime Müzesi)
-Kitap kafeye götürürüm
-Avmlerde etkinlikler oluyor onlara gider bakarız
-Anneannede 1 gece yatılı kalsınlar(evler yakın)
-Sinema gecesi yaparız, geç uyuma izni veririz
-Birlikte yatarız (bayılıyorlar)
-Odalarında derin bir temizlik yaptırırım
-Birlikte oynarlar işte doyasıya
Zaten zaman da geçer biter

Dım dı rı dım 15 gün tatil geldi çattııııı. Tatil de çocuklarla planlarınız nedir, neler yaparak eğleyeceksiniz çocukları ???

Sinema avatar istiyorlar ama 3 saat,küçük 3 saat oturmaz diyorum ama macera arıyor benim adam animasyon da görünmüyor vizyonda umarım girer
Nego pek begenemedim ben onu ya sıkıldım neredeyse izlerken 3 saat bir de az değil çocuklar sıkılır mı bilemedim. Ama tabi ki sonucta sinemaya gitmiş olursunuz etkinlik etkinliktir
Yaa satranç ve mektup yazmaya kalbimi biraktim
Mutfağa da bayiliyor benim yegenler bir de gece gec yatmaya beraber uyumaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…