- 1 Aralık 2021
- 14.930
- 54.416
- 548
- 35
Şehir değiştirdim ama yine bende kaldılar... ama bir sıkıntıları yok zaten kışın kalıyorlarYok o malesef önceden gitti gelinine kızına 3/4 gün kaldı neyse sakiniz bugünlük
En iyisi .. canım ya yinede Allah yardımcın olsun ....Şehir değiştirdim ama yine bende kaldılar... ama bir sıkıntıları yok zaten kışın kalıyorlar
Annem dışında aynısı ek olarak kuran tekrarı ablam taşıncak inş haber bekliyoruz belki o denk gelirse ona koşturururuzHer gün park.
Kütüphane ziyareti.
Akraba ziyareti.
Misafir ağırlama.
Anneme giderim temizlik yapıcam
Animasyon olursa sinemaya gitme.
Avm ye gideriz.
Okul açıldıktan sonra
Şehir dışına çıkmayı planlıyorduk ancak iptal oldu çünkü Bebeğim en ufak bi soğukta hemen hastalanıyor. Bronşit olmuş, Şu an hastanedeyiz, Pazartesi gününe kadar buradayız sanırımEtiket yapayım fikirler için.
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Teneffus Zili
Efser
@Selizay
@Tiniminimavihanim
penyez83
@sweetgirlcandy
Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
K Kitapkontesi
Saricivcivcikcik
@Kukrim
Nane Limon Kabugu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@ATTRAENTE
@74FRIDA
@Jou
@Tenceresiz kaldim anne
Queenpisi
Tubismavis
@Ssevincli
@Oriana
Geçmiş olsun inşallahŞehir dışına çıkmayı planlıyorduk ancak iptal oldu çünkü Bebeğim en ufak bi soğukta hemen hastalanıyor. Bronşit olmuş, Şu an hastanedeyiz, Pazartesi gününe kadar buradayız sanırım
Geçmiş olsun canımŞehir dışına çıkmayı planlıyorduk ancak iptal oldu çünkü Bebeğim en ufak bi soğukta hemen hastalanıyor. Bronşit olmuş, Şu an hastanedeyiz, Pazartesi gününe kadar buradayız sanırım
Çok geçmiş olsun canım tez vakitte şifa versin RABBİMŞehir dışına çıkmayı planlıyorduk ancak iptal oldu çünkü Bebeğim en ufak bi soğukta hemen hastalanıyor. Bronşit olmuş, Şu an hastanedeyiz, Pazartesi gününe kadar buradayız sanırım
Geçmiş olsun inşallah
Geçmiş olsun canım
Amin sağolun Allah razı olsunÇok geçmiş olsun canım tez vakitte şifa versin RABBİM
Dım dı rı dım 15 gün tatil geldi çattııııı. Tatil de çocuklarla planlarınız nedir, neler yaparak eğleyeceksiniz çocukları ???
Nego pek begenemedim ben onu ya sıkıldım neredeyse izlerkenSinema avatar istiyorlar ama 3 saat,küçük 3 saat oturmaz diyorum ama macera arıyor benim adamanimasyon da görünmüyor vizyonda umarım girer
Yaa satranç ve mektup yazmaya kalbimi biraktimFikir olur belki diye yazıyorum
Kitap okuma saati
Sohbet zamanı
Odayı toplama saati
Satranç
Mektup yazma (kime isterse)
Sinema
Tiyatro
Park
Akraba ziyareti
Mutfakta kek vs. Yapma saati
Avm
Hayvanat bahçesi turu
Müze turu
Misafir ağırlama
Hadis dua kuran çalışması
Aklıma gelenler bunbunla
Hep kandırın heppOkul açıldıktan sonra
Serumla geçirmek istiyorum ben bu tatiliEtiket yapayım fikirler için.
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Teneffus Zili
Efser
@Selizay
@Tiniminimavihanim
penyez83
@sweetgirlcandy
Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
K Kitapkontesi
Saricivcivcikcik
@Kukrim
Nane Limon Kabugu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@ATTRAENTE
@74FRIDA
@Jou
@Tenceresiz kaldim anne
Queenpisi
Tubismavis
@Ssevincli
@Oriana
Istanbula gidiyoruz kuzenleriyle baya vakit gecirir,cocugu bi sabah kahvaltıda bide aksam yemekte görüyorum orda oluncaEtiket yapayım fikirler için.
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Teneffus Zili
Efser
@Selizay
@Tiniminimavihanim
penyez83
@sweetgirlcandy
Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
K Kitapkontesi
Saricivcivcikcik
@Kukrim
Nane Limon Kabugu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@ATTRAENTE
@74FRIDA
@Jou
@Tenceresiz kaldim anne
Queenpisi
Tubismavis
@Ssevincli
@Oriana
Bana hiçbir yerde o imkan yokIstanbula gidiyoruz kuzenleriyle baya vakit gecirir,cocugu bi sabah kahvaltıda bide aksam yemekte görüyorum orda oluncauyumak icin bile yanimiza gelmiyo
Katılıyorum birde ben gerçekten bebek çok seviyorum keyifle bakıyorum ama 3 yaş sonrası geliylerrrr banaPisikolojik olarakta en kolayı
Yirim onuBenimki şuan ev kuşu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?