İsmail YK değil de bi Ceza dan yerli plaka yada Eminem Yourself aç iyi gaz veriyor aman dikkatli ol gözünü sevim.Aynen canım zaten her konuda böyledir bu.. konfor alanindan çıkmak lazım. Çıkmadan insan kendini asamiyor.
Çok gaza geldim bak şimdi İsmail yk bas gaza şarkısını açıp son ses gezecem sokaklarda heee
Ayy bu ciceklerin adi ne nego çok güzelbenim evimde bundan olmali gerci yapma cicek gibi duruyor ama.
İkisini de alıyorum
Bizde güneş görünce gezmeye çıkıyoruzSlm kizlar hava yaz havası
Temizlik yapıyorum bi çay molası vereyim dedim
Ya hergun ev derlenip toplanıyor sabah bi kalkıyorum her taraf savaş alani
Neyse çaresi yok ben işlerime devam edeyim
İsmail YK değil de bi Ceza dan yerli plaka yada Eminem Yourself aç iyi gaz veriyor aman dikkatli ol gözünü sevim.
Yarın bizde çikacaz insallahBizde güneş görünce gezmeye çıkıyoruz
Ben hala olamadım canım başım fena bir de kalça bacak ağrısı var onun üstüneGeçmiş olsun gölgecim.
Benim başladı çorabı üzerine patiği çektim.Hırkamı giyindim depresyon hırkası gibi
Battaniyemi aldım koltuğa kıvrıldım uzandım.
Modum bu kimse elleşmesin uzanayım
Velcam to turkey deyince bismillah der baslarim dur senEki Görüntüle 3194983
Jesikommm benin totomu kesmee şu sıra çook işim var sonra kesersen ikrama geçer
Bunu da mi yiyi bunu da mi iciyi diye diye kismi felc ettiler bağaaaO tepsiden sonra sana nazar ettiler
YoksaaaaaaaaaBen hala olamadım canım başım fena bir de kalça bacak ağrısı var onun üstüne
Efo sen yazma bana maniMinare senin neyine
Var git işine
Akşama tepsinle gel
Faturayı bize kesme
Üstsüz mü senin dolapBuzdolabı mı üstü
Çan çiçeğiAynen canım zaten her konuda böyledir bu.. konfor alanindan çıkmak lazım. Çıkmadan insan kendini asamiyor.
Çok gaza geldim bak şimdi İsmail yk bas gaza şarkısını açıp son ses gezecem sokaklarda heee
Ayy bu ciceklerin adi ne nego çok güzelbenim evimde bundan olmali gerci yapma cicek gibi duruyor ama.
İkisini de alıyorum
He canım o kadar şeyi yediğin için olmamıştırBunu da mi yiyi bunu da mi iciyi diye diye kismi felc ettiler bağaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?