Düzenli Evimiz & Hayatımız

Acık yazacam kızlar kıvırmadan ailede ben hariç herkes (6 kardeşiz) miras hakkını isteyip annemle yakın temas içinde
Ben bugüne kadar miras malı ağzıma almadım ama yine ben suçluyum soruyorum cemati müslimin ben mi cidden suçluyum? yada artık insanlar iyiliğin bir lütüf bir değer olduğunumu bilmiyolar
Yaramazlık Eden yarıyor bu dünyada eden yarıyor

Bonusun baş ağrın ve bulantın vardı herhalde Sen bir nöroloji uzmanına bir görünsen mi acaba
2-3 sene oluyor zaten çok sıkıntım oldu baş dönmesinden. Bi dr vestübiler dedi ilaç verdi 10 gün çok kötü oldum ilaçla bıraktım.
Hacamat yaptırdım 5 kere falan öyle hafifledi.

Başka bi dr daha gittim de denk geldi dr yoktu sonucu gösteremedim.
Hacamata gitmek istiyorum bayadır gitmiyorum bu hafta çok sıkıntım oldu

Miras helal payını istemek hele de dağıtılıyorken suç değil tabi.
Ama anne hayatta babadan kalanlarla yaşıyorken çocuklarında perişan bir durumu yokken miras konuşmak çok çirkin geliyor çok

Miras kadar nefret ettiğim bir iş yok dünyada. Üç kuruş para için kardeşin kardeşe düşman olduğu, türlü çirkefliğin döndüğü bir durum. Ne yaparsan yap bir huzursuzluk illaki çıkıyor. Çok üzücü şeyler. Ben feragat ettim kurtuldum uğraşmadım. Sizde durum nedir bilmiyorum ama Rabbim yardımcın olsun

Miras helal payını istemek hele de dağıtılıyorken suç değil tabi.
Ama anne hayatta babadan kalanlarla yaşıyorken çocuklarında perişan bir durumu yokken miras konuşmak çok çirkin geliyor çok
Tamam annem diğerlerinin hakkını verdi bonus
Zamanında annem evlatlarıyla kötüde oldu hatta araya girip teskin eden bu kul o senin evadın dedi
Şimdi bu kullun hakkı söz konusu olduğunda ağzını açmıyor bende ağzıma dahi almadım hatta sen mutllu ol ben bir şey istemem demişliğim bile var.
satıp yiyenler kendi hisselerine düşenlerini kullanlarda oldu .kalan malların vergi borcunu hakkıma düşeni bırakıp tüm hak sahiplernikini ödeyip benikinide içra yoluna sürmesi doğrumu ?

Madem ben bu hakkı istemeyip sana ikramda bulundum sen onlarınki ödeyip benimkini niye bırakıyorsun sırf sesim çıkmıyor diye bunu yapmak lazım

Şimdi annemle koyun koyuna oturuyolar bugün dışardaydım arayan yigenim sende gel nasıl geleyim haberim var olsa proğram yapmazdım dedim. Ablamı aradım gelseydin diyor munecimiyim bugün oraya toplanacağınızı nerden bileyim dedim

Her zorlukta bir hayır var Rabbim isyan edecek sınavı kimseye vermesin

Son düzenleme:
Sırf şu çirkin durumun içinde olmamak için hiç ağzıma almadım ama anladımki almamak cözüm değil ben insanları öyle mutlu edeceğimi zannetim ama yok kimsenin gecinmeye göllü yoksa boşa çırpınıyorsun .

Geçmiş olsun bonusum

Evet ya miras konusu yüzünden bize sırt çevrildi bikaç gerçekten bahsettim diye.Gerçeklerde insanlara acı geliyor.
Saçma sapan konuşmalar yapıldı benim içim ürperdi ya ne yalan dünya.
Herşey bomboş mu cidden.
Eşim de oralı olmuyor ben çalışırım geçinelim yeter der.

Bizde şuan çok şükür öyle mesele yok ama babamdan kalan mirasla ilgili evet malesef boylte bazen sessiz kaldıkça sen kötü olmuş oluyorsun efsom
Annemin babası ölmeden 1 sene önce pay etmişti şimdi herkes rahat... Ama işte kimin neye mutlu olcaginj da bilemiosun
Umarım iş büyümeden çözersiniz

Hiç bir şey istemiyorum
Sadece niyetimi bildikleri halde niye ayrımcılık yaşıyorum onu anladım ne suçum var nerde hata yaptım bilmiyorum.

Su miras meselesi çok zor rahmetli babamla amcamda çok çekişme yaşamıştı ki babam haklı oldugu halde kötü olan oldu bonusum abisinden hiç isitmiyecrgi sözleri sarfremisti rahmetli amcam babamda karışmayan taraftı ama kötü olan o olmusti o zamanda
Bende şimdi diyorum kardeşim bekar istede satsın evlensin pay istemem diye ki istemem hakları çok bana kardeşlerimin Allah razi olsun
Umarım sizd de büyümeden çözülür

Hiç bir şey istemiyorum
Sadece niyetimi bildikleri halde niye ayrımcılık yaşıyorum onu anladım ne suçum var nerde hata yaptım bilmiyorum.
İnsanoglu nankörlük canim kardeste olsa dışardan biride olsa sessiz kaldigin an bı ayrma düşüyorsun kötü soz ettiysem özür dilerim ama budur yani ses etsen vs bu kadar olmaz belki de aileni kötülemek değil amacım inan ki

Aslında çok sessiz kalınca da o zaten kırılmaz işin üstesinden gelir diye düşünüyorlar sanki.
Benimkilerde öyle bakıyorum en çok bana hep alttan alan da ben olurdum.
Şimdi kırılırsam azıcık belli ediyorum bazen sanki tavır değişiyor bı konuşmayı denesen.
Hayır zaten bütün herkes payını alıyorsa sende almalısın.
Ha benim maddi durumum çok iyiyse kardeşlerimin az bi geliri varsa bende
pay almaz onlara bırakırdım.Miras helaldir sonuçta.

Ah ulan ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…