- 1 Aralık 2021
- 14.934
- 54.433
- 548
- 35
Annem hamile kalmıştı 40 küsür yaşında o zmn fark etmeyip epilepsi ilacı kullandı baş ağrısı da var mı ihtimalNeden geçmiyor bulantım anlamıyorım ya stresliydim bikaç gündür ondan mı oldu bilmiyorum
Eee bebek ne olduAnnem hamile kalmıştı 40 küsür yaşında o zmn fark etmeyip epilepsi ilacı kullandı baş ağrısı da var mı ihtimal
2-3 sene oluyor zaten çok sıkıntım oldu baş dönmesinden. Bi dr vestübiler dedi ilaç verdi 10 gün çok kötü oldum ilaçla bıraktım.Bonusun baş ağrın ve bulantın vardı herhaldeSen bir nöroloji uzmanına bir görünsen mi acaba
Kız ağzından yel alsın tövbe estAnnem hamile kalmıştı 40 küsür yaşında o zmn fark etmeyip epilepsi ilacı kullandı baş ağrısı da var mı ihtimal
Miras helal payını istemek hele de dağıtılıyorken suç değil tabi.Acık yazacam kızlar kıvırmadan ailede ben hariç herkes (6 kardeşiz) miras hakkını isteyip annemle yakın temas içinde
Ben bugüne kadar miras malı ağzıma almadım ama yine ben suçluyum soruyorum cemati müslimin ben mi cidden suçluyum? yada artık insanlar iyiliğin bir lütüf bir değer olduğunumu bilmiyolar
Yaramazlık Eden yarıyor bu dünyada eden yarıyor
Miras kadar nefret ettiğim bir iş yok dünyada. Üç kuruş para için kardeşin kardeşe düşman olduğu, türlü çirkefliğin döndüğü bir durum. Ne yaparsan yap bir huzursuzluk illaki çıkıyor. Çok üzücü şeyler. Ben feragat ettim kurtuldum uğraşmadım. Sizde durum nedir bilmiyorum ama Rabbim yardımcın olsunAcık yazacam kızlar kıvırmadan ailede ben hariç herkes (6 kardeşiz) miras hakkını isteyip annemle yakın temas içinde
Ben bugüne kadar miras malı ağzıma almadım ama yine ben suçluyum soruyorum cemati müslimin ben mi cidden suçluyum? yada artık insanlar iyiliğin bir lütüf bir değer olduğunumu bilmiyolar
Yaramazlık Eden yarıyor bu dünyada eden yarıyor
Tamam annem diğerlerinin hakkını verdi bonusMiras helal payını istemek hele de dağıtılıyorken suç değil tabi.
Ama anne hayatta babadan kalanlarla yaşıyorken çocuklarında perişan bir durumu yokken miras konuşmak çok çirkin geliyor çok
Geçmiş olsun canımNeden geçmiyor bulantım anlamıyorım ya stresliydim bikaç gündür ondan mı oldu bilmiyorum
Sırf şu çirkin durumun içinde olmamak için hiç ağzıma almadım ama anladımki almamak cözüm değil ben insanları öyle mutlu edeceğimi zannetim ama yok kimsenin gecinmeye göllü yoksa boşa çırpınıyorsun .Miras kadar nefret ettiğim bir iş yok dünyada. Üç kuruş para için kardeşin kardeşe düşman olduğu, türlü çirkefliğin döndüğü bir durum. Ne yaparsan yap bir huzursuzluk illaki çıkıyor. Çok üzücü şeyler. Ben feragat ettim kurtuldum uğraşmadım. Sizde durum nedir bilmiyorum ama Rabbim yardımcın olsun
Geçmiş olsun bonusum2-3 sene oluyor zaten çok sıkıntım oldu baş dönmesinden. Bi dr vestübiler dedi ilaç verdi 10 gün çok kötü oldum ilaçla bıraktım.
Hacamat yaptırdım 5 kere falan öyle hafifledi.
Başka bi dr daha gittim de denk geldi dr yoktu sonucu gösteremedim.
Hacamata gitmek istiyorum bayadır gitmiyorum bu hafta çok sıkıntım oldu
Evet ya miras konusu yüzünden bize sırt çevrildi bikaç gerçekten bahsettim diye.Gerçeklerde insanlara acı geliyor.Miras kadar nefret ettiğim bir iş yok dünyada. Üç kuruş para için kardeşin kardeşe düşman olduğu, türlü çirkefliğin döndüğü bir durum. Ne yaparsan yap bir huzursuzluk illaki çıkıyor. Çok üzücü şeyler. Ben feragat ettim kurtuldum uğraşmadım. Sizde durum nedir bilmiyorum ama Rabbim yardımcın olsun
Bizde şuan çok şükür öyle mesele yok ama babamdan kalan mirasla ilgili evet malesef boylte bazen sessiz kaldıkça sen kötü olmuş oluyorsun efsomSırf şu çirkin durumun içinde olmamak için hiç ağzıma almadım ama anladımki almamak cözüm değil ben insanları öyle mutlu edeceğimi zannetim ama yok kimsenin gecinmeye göllü yoksa boşa çırpınıyorsun .
Merkez canim.seyhanBuyurun canım hava güneşli burada gezersiniz rahat rahat.Hangi ilçesine peki?
Hiç bir şey istemiyorumBizde şuan çok şükür öyle mesele yok ama babamdan kalan mirasla ilgili evet malesef boylte bazen sessiz kaldıkça sen kötü olmuş oluyorsun efsom
Annemin babası ölmeden 1 sene önce pay etmişti şimdi herkes rahat... Ama işte kimin neye mutlu olcaginj da bilemiosun
Umarım iş büyümeden çözersiniz
İnsanoglu nankörlük canim kardeste olsa dışardan biride olsa sessiz kaldigin an bı ayrma düşüyorsun kötü soz ettiysem özür dilerim ama budur yani ses etsen vs bu kadar olmaz belki de aileni kötülemek değil amacım inan kiHiç bir şey istemiyorum
Sadece niyetimi bildikleri halde niye ayrımcılık yaşıyorum onu anladım ne suçum var nerde hata yaptım bilmiyorum.
Aslında çok sessiz kalınca da o zaten kırılmaz işin üstesinden gelir diye düşünüyorlar sanki.Tamam annem diğerlerinin hakkını verdi bonus
Zamanında annem evlatlarıyla kötüde oldu hatta araya girip teskin eden bu kul o senin evadın dedi
Şimdi bu kullun hakkı söz konusu olduğunda ağzını açmıyor bende ağzıma dahi almadım hatta sen mutllu ol ben bir şey istemem demişliğim bile var.
satıp yiyenler kendi hisselerine düşenlerini kullanlarda oldu .kalan malların vergi borcunu hakkıma düşeni bırakıp tüm hak sahiplernikini ödeyip benikinide içra yoluna sürmesi doğrumu ?
Madem ben bu hakkı istemeyip sana ikramda bulundum sen onlarınki ödeyip benimkini niye bırakıyorsun sırf sesim çıkmıyor diye bunu yapmak lazım
Şimdi annemle koyun koyuna oturuyolar bugün dışardaydım arayan yigenim sende gel nasıl geleyim haberim var olsa proğram yapmazdım dedim. Ablamı aradım gelseydin diyor munecimiyim bugün oraya toplanacağınızı nerden bileyim dedim
Her zorlukta bir hayır var Rabbim isyan edecek sınavı kimseye vermesin
Ah ulan ...Tamam annem diğerlerinin hakkını verdi bonus
Zamanında annem evlatlarıyla kötüde oldu hatta araya girip teskin eden bu kul o senin evadın dedi
Şimdi bu kullun hakkı söz konusu olduğunda ağzını açmıyor bende ağzıma dahi almadım hatta sen mutllu ol ben bir şey istemem demişliğim bile var.
satıp yiyenler kendi hisselerine düşenlerini kullanlarda oldu .kalan malların vergi borcunu hakkıma düşeni bırakıp tüm hak sahiplernikini ödeyip benikinide içra yoluna sürmesi doğrumu ?
Madem ben bu hakkı istemeyip sana ikramda bulundum sen onlarınki ödeyip benimkini niye bırakıyorsun sırf sesim çıkmıyor diye bunu yapmak lazım
Şimdi annemle koyun koyuna oturuyolar bugün dışardaydım arayan yigenim sende gel nasıl geleyim haberim var olsa proğram yapmazdım dedim. Ablamı aradım gelseydin diyor munecimiyim bugün oraya toplanacağınızı nerden bileyim dedim
Her zorlukta bir hayır var Rabbim isyan edecek sınavı kimseye vermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?