- 13 Ağustos 2020
- 15.689
- 89.098
- 598
- 32
do do re mi mi re do re mi do ilk flüt şeysiDaha çıstakli versiyonunu bul bence
Kim kiiiimO ne la hadi ismail
İroni ne kız adımızı da mı unuttun benim cüvcüv gardasinİroni ironi neyine şükredeyim
Bu kurabiyeleri bulamadım geçmişte ama nyse şimdi tekrar gidemicem zaten zor çıktım
Sen batari neyinde ekle sonunda çısssss diyecek tam kulaklarının dipimde içleri bir hoş olsun beyledo do re mi mi re do re mi do ilk flüt şeysi
Şarkinin içinde şarkıcı hadi İsmail diyorKim kiiiim
İroni ne kız adımızı da mı unuttun benim cüvcüv gardasin
Eki Görüntüle 3197384
Bu kurabiyeleri bulamadım geçmişte ama nyse şimdi tekrar gidemicem zaten zor çıktım
Hepsini dinlemedim sevmedim adamlarıŞarkinin içinde şarkıcı hadi İsmayi diyor
Civciv sarisi bulgur mu olur efooaltin sarisi diyom ben sana altinnnnn
Allahtan tvde güldür güldür açık da gülme krizlerim dikkat çekmiyor canım kocisimsu tvye guluyom sanıyor yerim lanDi tamm efser açık renk edir hayvan bırak da
Ben de severim kitlama bir de çayın yanında kitlamalik seker yoksa kırmızı tarçınlı şeker yiyorlarya onu da çok seviyorumBenim kızlara kıtlamayı öğretiyorum sözde
Bir memleketi toplasan böyle numünelikleri bir arada bulamazsın
Yav ne adamlarsınızzz
Seninde mi kedin var
Ayy dur bakiyim
Profilde paylaşmışti kız
Burdaki tayfa toplu bi apartmanda otursa ülkede psikolog ihtiyacı biterdi benceBir memleketi toplasan böyle numünelikleri bir arada bulamazsın
Akşam yemekten sonraBurdaki tayfa toplu bi apartmanda otursa ülkede psikolog ihtiyacı biterdi bence
Az ceneye dursakBurdaki tayfa toplu bi apartmanda otursa ülkede psikolog ihtiyacı biterdi bence
Çaya ihtiyacım var ama eş kişiside istemedi kendimede demlemedimAkşam yemekten sonraBonus a giderdim bene de kitlattır diye
Sonra lorayla efseri cagirirdim diyete geri dönelim diye
Sonra tubise giderdim beraber diyeti bozak diye
Sonra negoya, Sonra vicdan azabından cese giderdim totomu kes diye
Giderdim yani
Ne güzel olurduBurdaki tayfa toplu bi apartmanda otursa ülkede psikolog ihtiyacı biterdi bence
Akşam yemekten sonraBonus a giderdim bene de kitlattır diye
Sonra lorayla efseri cagirirdim diyete geri dönelim diye
Sonra tubise giderdim beraber diyeti bozak diye
Sonra negoya, Sonra vicdan azabından cese giderdim totomu kes diye
Giderdim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?