• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bebeğin aşısını unutmuşum oraya gittim oğlanı da götürdüm. Büyük oğlum doktorla konuşurken goZ teması kurmuyor dedi. Yarın çocuk psikologuna götür dedi. Canım çok çok sıkıldı kızlar. Buraya girmek bile istemedim
Canım kaç yaşında ki ilkokula giden mi?

8 dokuza girdi gerçi
Kuzum aile hekimi mi dedi bunu? Bu yaşa kadar gelmiş çocuk, düşündüğü şey olsa sence uzman doktorlar, sen öğretmeni farketmezmiydiniz? Vesvese vermiş doktor bence.
Senin farklı bulduğun durumları var mıydı?

Bebeğin aşısını unutmuşum oraya gittim oğlanı da götürdüm. Büyük oğlum doktorla konuşurken goZ teması kurmuyor dedi. Yarın çocuk psikologuna götür dedi. Canım çok çok sıkıldı kızlar. Buraya girmek bile istemedim
Yahu her göz teması kurmayana da bir teşhis koyuyorlar bence skma canını benm büyük oğlumda belli bi yasa kdr bakmadı şuan gayet de sağlıklı

Aa ne güzel ya bol bol kar vardır bize de yolla canım biz bu sezon yine galiba kar görmeden kapatıcaz sezonu Uludağa gidersek görüyoruz şehir merkezinde yok çok nadir yağıyor
Buraya da yeni yağdı canım, artık eskisi gibi değil burası

Kuzum aile hekimi mi dedi bunu? Bu yaşa kadar gelmiş çocuk, düşündüğü şey olsa sence uzman doktorlar, sen öğretmeni farketmezmiydiniz? Vesvese vermiş doktor bence.
Senin farklı bulduğun durumları var mıydı?
Öyle bir şey değil canım. Çok şükür. Ama erteledigimiz yakistiramadigimiz bişey hiperaktivite ve dikkat bozukluğu yüksek ihtimalle

Öyle bir şey değil canım. Çok şükür. Ama erteledigimiz yakistiramadigimiz bişey hiperaktivite ve dikkat bozukluğu yüksek ihtimalle
Oyy kuzum ya anladım zaten o olduğunu, büyük oğlum da hiperaktivite ve dürtüsel bozukluk var ilaç kullanıyor, inan kullanmadığımız zaman okuldan gelen şikayetler yüzünden o da bende yıprandık. Eşim ilaca karşı diye kullanımıyordum, sonunda testi çektim, çocuk sayende arkadaşsız kalacak yeter diye. Hem de ilerisi için de ilaç lazım, yanlış yönlere gitmesin diye.
Hiç sıkma canını, okul durumu nasıldı?

Back
X