• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Tuvalet banyoyu iyice ovdum lavobolari çeşmeler ı parlattim halıları fırçaladim koltukların altlarını çektim süpürdum sildim eşim akşam çay dökmüş bide gizlemiş kızarım diye :işsiz: balkonlari yıkadım nevresimler kurumuş onları serdim yatak odasının perdelerini attım yıkanıyor onlar, bebeleri doyurup ilaç verip tekrar devam edicem :temizlik::temizlik::KK48:

Tuvalet banyoyu iyice ovdum lavobolari çeşmeler ı parlattim halıları fırçaladim koltukların altlarını çektim süpürdum sildim eşim akşam çay dökmüş bide gizlemiş kızarım diye :işsiz: balkonlari yıkadım nevresimler kurumuş onları serdim yatak odasının perdelerini attım yıkanıyor onlar, bebeleri doyurup ilaç verip tekrar devam edicem :temizlik::temizlik::KK48:
Masalalh hamarat hatun senii :KK70: :KK70:
Kız su yaptıklarını alt alta yazsan Varya nasil dolu dolu olacak:KK48::KK48:
Ahahab eşin çay dökmüş gizlemiş nasıl gizlemiş ne kapatmış üstüne anlatsana biraz:KK51::KK70::KK70:

Masalalh hamarat hatun senii :KK70: :KK70:
Kız su yaptıklarını alt alta yazsan Varya nasil dolu dolu olacak:KK48::KK48:
Ahahab eşin çay dökmüş gizlemiş nasıl gizlemiş ne kapatmış üstüne anlatsana biraz:KK51::KK70::KK70:
Söylememiş oda komple koltuğun altına gitmiş bide şekerli içer çayı pardon şerbetli :KK48: telefon açtım nerden gördün o kadarda ugrasmistim anlama diye diyor :confused: daha bitmedi isim diğer yaptıklarımıda alt alta yazarım :)

Eline sağlık canım 😍
Çok şükür canım sen nasılsın? Büyük oğlum sünnet olacak yarın evi temizliyorum yemek falan uğraşıyorum
kanima islemissin negohatun 😆
iki gun bisey yapmadim bugun catlayacak oldum anamin evini ayagi kaldirdim 😂
Nick değişmişsin 😃 iyi yapmışsın 😍

Eline sağlık canım 😍

Çok şükür canım sen nasılsın? Büyük oğlum sünnet olacak yarın evi temizliyorum yemek falan uğraşıyorum

Hayırlı olsun negom Allah damatlıklarini da göstersin ins
Büyük adam olsunlar
Kolay gelsin sana da :)

O sünnet telaşı bir gün bana da gelecek ve çok korkuyorm :(

Eline sağlık canım 😍

esim bey rahatsiz olmus isminn gecmesinden 😂😂

Hayırlı olsun negom Allah damatlıklarini da göstersin ins
Büyük adam olsunlar
Kolay gelsin sana da :)

O sünnet telaşı bir gün bana da gelecek ve çok korkuyorm :KK43:
Amin canım sağol ❤ oldu da bitti maşaallah diyelim inşaallah, sende tabi 😊
Küçük bebekken oldu da büyük kaldı böyle
kendini gevset cok ise yariyor iki gundur sakinlesmeye calisiyorum dualrla falan iyi geldi
Allah yardimcin olsun
Amin canım sağol ❤

Bebeğin aşısını unutmuşum oraya gittim oğlanı da götürdüm. Büyük oğlum doktorla konuşurken goZ teması kurmuyor dedi. Yarın çocuk psikologuna götür dedi. Canım çok çok sıkıldı kızlar. Buraya girmek bile istemedim
Üzülme canım korkma da kaç yaşında göz teması kurmayan Dr lar bazen öyle yapabiliyor Allahın izniyle bişey yoktur içini ferah tut

Back
X