Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yok canım anladım ben dediğim gibi annesine de oda annaneyi uyarabilir.
Elifle oynamasını bekleyebilir ama çocuk bu her zaman istemeyebilir.
Aynen, kızım çok seviyor Elifi.
Ama bir teneffüs oynamadı diye ben çocuğumu azarlayacak değilim. Kimle oynamak isterse oynasın çocuklar.
Demekki böyle şeyler yaşayacağız büyüdükçe.
Halbuki çok bişey değil ama neyse.
Şimdilik ses etmiyim.
Kızıma da birşeyler açıklarım şimdi.

Sağolasın

Birden fazla değil. İlk kez toka.. Çoğul konuştum, başka çocuklara da veriyormuş, ondan.
O zaman daha üstüne gitme pinhan bazı çocuklar harçlık falan çoksa alıp vermeyi çok seviyolar.
Benim büyük 5.sınıf oda yanına ne koysam onu veriyor bazen diyorum kızım kendisi alsın diye ben sınırlı para veriyorum çünkü. Oda bana veriyor hep diyo bişey demiyorum daha

Elifte aynen seninkiyle bi anda oynamak istemeyebilir.

İşte sürekli olursa can sıkıcı olur.
Çocuklar seviyor demekki böyle şeyleri
Elifte aynen seninkiyle bi anda oynamak istemeyebilir.
Aynen, hepsi istediği gibi oynasın.
Zorbalık, mütemadiyen dışlamak, şiddet uygulamak gibi şeyler yapmıyorsa kızım (ki sanmam ama) ben karışmayı doğru bulmuyorum.

Neyse bakalım. Şimdilik sorun yok o zaman.
Küçücük tokayı büyütmeyeyim

Cidden neden böyleler gönülleri zengin bunların.
Benim oğlana verince birilerine birşeyler alıyormuş.
Yada parayı harcamayı hiç bilmez arkadaşının sen zaten ne yapacaksın ki gibisinden diyip almıştı.
Ben de arada veriyorum biliyorum ki ya birine verecek yada kaybedecek.
Bizimle markete gidince alır yada biz alırız abur cubur falan.

Çocuk sürekli evdeki eşyalarını birilerine veriyor büyük ihtimalle annesi o yüzden söylemiştir buda büyük bir sorun güzellikle anlat kızına annesi ile konuştuğunu kızının hediye vermesini istemedigini söylersen anlar seni

Sanki kızman abartılı olmuş gibi belki onların dostluğu açısından bu toka ilerde hep hatırlanacak Pinhan.
Sen gönlünü alırsın kızçenin.
Belli sınırların olabilir ama ne güzel dostlukları var baksana maşallah.
Benim de Elif gibi senelerce aynı sırada bi oturduğum dostum vardı.
Evlerinin önünden geçiyorum bi an görmek için bakıyorum yok.
Instagram da aradım bulamadım.
Arada rüyama da giriyor salı günü erkek kardeşim instagram da gördüğünü söyledi şimdi de hesabım açılmıyor.
Tekrardan birkez olsun onunla konuşmak istiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…