Aynen, kızım çok seviyor Elifi.Yok canım anladım ben dediğim gibi annesine de oda annaneyi uyarabilir.
Elifle oynamasını bekleyebilir ama çocuk bu her zaman istemeyebilir.
O zaman daha üstüne gitme pinhan bazı çocuklar harçlık falan çoksa alıp vermeyi çok seviyolar.Birden fazla değil. İlk kez toka.. Çoğul konuştum, başka çocuklara da veriyormuş, ondan.
Elifte aynen seninkiyle bi anda oynamak istemeyebilir.Aynen, kızım çok seviyor Elifi.
Ama bir teneffüs oynamadı diye ben çocuğumu azarlayacak değilim. Kimle oynamak isterse oynasın çocuklar.
Demekki böyle şeyler yaşayacağız büyüdükçe.
Halbuki çok bişey değil ama neyse.
Şimdilik ses etmiyim.
Kızıma da birşeyler açıklarım şimdi.
Sağolasın
İşte sürekli olursa can sıkıcı olur.O zaman daha üstüne gitme pinhan bazı çocuklar harçlık falan çoksa alıp vermeyi çok seviyolar.
Benim büyük 5.sınıf oda yanına ne koysam onu veriyor bazen diyorum kızım kendisi alsın diye ben sınırlı para veriyorum çünkü. Oda bana veriyor hep diyo bişey demiyorum daha
Aynen, hepsi istediği gibi oynasın.Elifte aynen seninkiyle bi anda oynamak istemeyebilir.
Küçücük tokayı büyütmeyeyim
Büyütmemiş gibi yap hahahah
Oo baksen sürekli gülünmezmiş mişOnu bende izlerim halaçocuklar ejderhali vurmalı kırmalı film izliyorlar hep sürekli gulunmezmis
Cidden neden böyleler gönülleri zengin bunların.O zaman daha üstüne gitme pinhan bazı çocuklar harçlık falan çoksa alıp vermeyi çok seviyolar.
Benim büyük 5.sınıf oda yanına ne koysam onu veriyor bazen diyorum kızım kendisi alsın diye ben sınırlı para veriyorum çünkü. Oda bana veriyor hep diyo bişey demiyorum daha
Koyu pembe mora çalan şakayık var
Çok güzelmiş yaaa keşke yakinda da sevebilsem çiçekleri hiç anlamam bakma vs
Kuğulari alirim ama
Sâyfa dışına çıkanı falakaya yatiralimBi daha banlancak mısınız he
Çocuk sürekli evdeki eşyalarını birilerine veriyor büyük ihtimalle annesi o yüzden söylemiştir buda büyük bir sorun güzellikle anlat kızına annesi ile konuştuğunu kızının hediye vermesini istemedigini söylersen anlar seniKızlar birşey soracağım.
Az önce kızım okuldan geldi.
Saçında bir toka, nereden çıktığını sordum.
Elif hediye etti dedi.
(Bu konuda eminim, annesinden biliyorum)
Ama ben kızıma çok kızdım
"Kabul etmeyeceksin, birbirinize resim yapıyordunuz,etkinlikler yapıyordunuz onlar tamam ama böyle hediye almayacaksın, annesi biliyor mu bakalım, sen mi istedin de verdi, neden alırsın" vs vs bağırdım........
(3. Sınıf kızım)
Sizce neden bu kadar bağırdım?
İyi biliyorum kız hediye etti.
Annesi demişti daha 2 gün önce toplantıda, arkadaşlarına hediye veriyor arada diye.
Ama ben istemedim.
Yani, başka çocuk da görür, çıkarır bişeyini verir.
Sonra ana babasının haberi olmaz.
Çocuğum suçlu mu olur.
Ya da hediyelerle kendini kabul ettirmeye mi çalışır.
Ya da sadece basit bir çocuk hediyeleşmesi mi?
Neden kızdım bilemiyorum.....
Aman çocuklar işte deyip geçemememin nedeni neydi?
Çocuğuma verilen hediyeyi kabul etmemesini mi öğretmiş oldum. Naptım yani valla anlamadım.
Sanki kızman abartılı olmuş gibi belki onların dostluğu açısından bu toka ilerde hep hatırlanacak Pinhan.Kızlar birşey soracağım.
Az önce kızım okuldan geldi.
Saçında bir toka, nereden çıktığını sordum.
Elif hediye etti dedi.
(Bu konuda eminim, annesinden biliyorum)
Ama ben kızıma çok kızdım
"Kabul etmeyeceksin, birbirinize resim yapıyordunuz,etkinlikler yapıyordunuz onlar tamam ama böyle hediye almayacaksın, annesi biliyor mu bakalım, sen mi istedin de verdi, neden alırsın" vs vs bağırdım........
(3. Sınıf kızım)
Sizce neden bu kadar bağırdım?
İyi biliyorum kız hediye etti.
Annesi demişti daha 2 gün önce toplantıda, arkadaşlarına hediye veriyor arada diye.
Ama ben istemedim.
Yani, başka çocuk da görür, çıkarır bişeyini verir.
Sonra ana babasının haberi olmaz.
Çocuğum suçlu mu olur.
Ya da hediyelerle kendini kabul ettirmeye mi çalışır.
Ya da sadece basit bir çocuk hediyeleşmesi mi?
Neden kızdım bilemiyorum.....
Aman çocuklar işte deyip geçemememin nedeni neydi?
Çocuğuma verilen hediyeyi kabul etmemesini mi öğretmiş oldum. Naptım yani valla anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?