- 26 Mart 2018
- 28.487
- 128.098
- 598
Kalk ve ayaklan, başarabilirsinYürüyüş yapıcam diye evden o kadar uzaklaştım ki dönemiyorum
Kalk ve ayaklan, başarabilirsinben burada heryerin adım sayısını biliyorum nerdeyse mesela iş yerimden çarşı gidiş geliş 8bin adın, kampüs içi 5 bin adım gibi
İnşallah 12.31 olmaz12.15 te kalkicaktim 1 dk gecikmisim dakik olduğum için 12.30 olmasına karar verdim
12.15 te kalkicaktim 1 dk gecikmisim dakik olduğum için 12.30 olmasına karar verdim
Olur gibi Allah büyükİnşallah 12.31 olmaz
Benim evle annemlerin ev 9500 sadece gidişhir yirin siyisini biliyirim
Ohooooo bı gelebilseydin hayırlısıylaGelicem ben beklersen
Benim evle annemlerin ev 9500 sadece gidiş
9500 adımlık yere taşıt kullanıyorsun dimiBenim evle annemlerin ev 9500 sadece gidiş
yok ya uzağa taşındım onu dimek istedimOlum sen bana hava at diye mi sayı paylaşıyırum burda
Kitap aradım 2 kütüphaneye sordum bulamadım.Ohooooo bı gelebilseydin hayırlısıylaadım sayısını bilmediğin yerlere gitme bak uzaklaştin
normalde arabayla gidiyorum. ama yürüyüş yapmamışsam yaya gidip minibüsle dönüyorum9500 adımlık yere taşıt kullanıyorsun dimi
bir yere gitmek, birşey almak için yüründüğünde daha zevkli oluyor. sadece yürüyüş için tek çıkmışsam bazen sıkılıyorumAz kaldı annenlere varmaya teyo
Rüzgarda yürümek çok yorucu oluyor canımYaaa çok kötüsünüz yaaa ben çıkamıyorum ya ondan atın tabi hep
Rüzgar olmasa cikarimda rüzgar korkum var 1 saat yürürdum mis gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?