• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

@ladymadyninablasi
terliksuu terliksuu
@Delft
Ataayemi zeynepyu Ataayemi zeynepyu
@Psidan
@Kirmizi pabuc
ayseMsb ayseMsb
@Bns
M Musluk Suyu
D Dilos06
@Lices_s
@Anka
@zebekine
@yorgun anneanne
@s i d e l y a
@ fesleğen kokulu nane
@Bea Smith
@kedicelik06
@samdan
@MenekseSare
@Niran Nevra
@emtilah93
@enenisa
Bayan X diyeceksiniz Bayan X diyeceksiniz
Kızlar ödev en çok kullanılan halıyı detaylıca süpürme ya da fırçalama olsun. Çocuklar evde halılara bir şeyler yapışmıştır diye düşünüyorum
evet dogru tespit aksam odalarindaki haliya sulu boya suyu döküp uzerini ortuyle kapatmislar simdi gordum harika odev 😆

@ladymadyninablasi
terliksuu terliksuu
@Delft
Ataayemi zeynepyu Ataayemi zeynepyu
@Psidan
@Kirmizi pabuc
ayseMsb ayseMsb
@Bns
M Musluk Suyu
D Dilos06
@Lices_s
@Anka
@zebekine
@yorgun anneanne
@s i d e l y a
@ fesleğen kokulu nane
@Bea Smith
@kedicelik06
@samdan
@MenekseSare
@Niran Nevra
@emtilah93
@enenisa
Bayan X diyeceksiniz Bayan X diyeceksiniz
Kızlar ödev en çok kullanılan halıyı detaylıca süpürme ya da fırçalama olsun. Çocuklar evde halılara bir şeyler yapışmıştır diye düşünüyorum
Bende mutfağı seçiyorum şu oğlanı uyutup maratona bile çıkıyoruz :KK59:

Hanımlar gün içinde uğrarım, bugün geç kalktım, tableti verdim uyudum, başka zaman olsa aman derdim ama dinlenmeye ihtiyacım vardı.
Kahvaltı hazırlıyorum şimdi.

Hayırlı olsun negom, dün sadece okuyabildim. Dinlen tabi, ruh ve beden sağlığı yerinde anneler gerekiyor bebrlere🥰 terliksuu terliksuu senin için de geçerli 😘

Ayak altına viks denedin mi canım. Ya da sırtına oda baya iyi geliyor. Çocuklar hasta olunca anneler kaç yaş atıyor bilmiyom
Denedim canim kupa bile denedim hala aynı şimdi hava ya başladım hava veriyorum hatmi çiçeği iciyor. Geçmedi bugün sanki azcık daha iyi gibi sınıfta çok terlemiş karne almaya gittiğimde su gibiydi peçete falan koydum ama o anda da üşüttu demek geçer inşallah.

Üzüldüğümü söyleyemem. Bitirmen benim için çok iyi.

Bu aralar akşamları hep baskın yiyorum kız. Önceden kriz geçirirdim, meğer derdim çat kapı misafir değil evmis😂 hatta daha iyiymiş, hazırlık vs yapmadan 😂😂😂

Back
X