- 12 Şubat 2019
- 8.199
- 36.445
- 478
Başka kimi diyecek,hemen dönüş yap. El kaldir. Millet kıvır kıvır iş yapıyor,etikete tak tak cevap veriyor. Sende el kaldir,öyle yirtalim bizde![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başka kimi diyecek,hemen dönüş yap. El kaldir. Millet kıvır kıvır iş yapıyor,etikete tak tak cevap veriyor. Sende el kaldir,öyle yirtalim bizde![]()
Hala devam canım kızım öksürüyor küçük iyi çok şükür.Ataayemi zeynepyu nasıl oldu çocuklarin canim
Gidelim canım dün bi iş yapmadım benide kovmasınlar
Çok yapışkan bir şey o öksürük. Dört hafta sürdü benim bebektedeHala devam canım kızım öksürüyor küçük iyi çok şükür.
evet dogru tespit aksam odalarindaki haliya sulu boya suyu döküp uzerini ortuyle kapatmislar simdi gordum harika odev@ladymadyninablasi
terliksuu
@Delft
Ataayemi zeynepyu
@Psidan
@Kirmizi pabuc
ayseMsb
@Bns
M Musluk Suyu
D Dilos06
@Lices_s
@Anka
@zebekine
@yorgun anneanne
@s i d e l y a
@ fesleğen kokulu nane
@Bea Smith
@kedicelik06
@samdan
@MenekseSare
@Niran Nevra
@emtilah93
@enenisa
Bayan X diyeceksiniz
Kızlar ödev en çok kullanılan halıyı detaylıca süpürme ya da fırçalama olsun. Çocuklar evde halılara bir şeyler yapışmıştır diye düşünüyorum
Hem nasıl ya sanki çocuğu dışarı kovdum gece gündüz dışarıda karda yattı zannedersin. Şu oğlanı uyutuyum geliyorum canımÇok yapışkan bir şey o öksürük. Dört hafta sürdü benim bebektede
Bende mutfağı seçiyorum şu oğlanı uyutup maratona bile çıkıyoruz@ladymadyninablasi
terliksuu
@Delft
Ataayemi zeynepyu
@Psidan
@Kirmizi pabuc
ayseMsb
@Bns
M Musluk Suyu
D Dilos06
@Lices_s
@Anka
@zebekine
@yorgun anneanne
@s i d e l y a
@ fesleğen kokulu nane
@Bea Smith
@kedicelik06
@samdan
@MenekseSare
@Niran Nevra
@emtilah93
@enenisa
Bayan X diyeceksiniz
Kızlar ödev en çok kullanılan halıyı detaylıca süpürme ya da fırçalama olsun. Çocuklar evde halılara bir şeyler yapışmıştır diye düşünüyorum
12 de buluşalım miHem nasıl ya sanki çocuğu dışarı kovdum gece gündüz dışarıda karda yattı zannedersin. Şu oğlanı uyutuyum geliyorum canım![]()
Tamam canım 12 de12 de buluşalım mi
Hanımlar gün içinde uğrarım, bugün geç kalktım, tableti verdim uyudum, başka zaman olsa aman derdim ama dinlenmeye ihtiyacım vardı.
Kahvaltı hazırlıyorum şimdi.
Ayak altına viks denedin mi canım. Ya da sırtına oda baya iyi geliyor. Çocuklar hasta olunca anneler kaç yaş atıyor bilmiyomHem nasıl ya sanki çocuğu dışarı kovdum gece gündüz dışarıda karda yattı zannedersin. Şu oğlanı uyutuyum geliyorum canım![]()
Yani hemen etikete döndü aha ha. ÖldümÖdev vermek mi istiyorsun, kalmış el kol![]()
Üzüldüğümü söyleyemem. Bitirmen benim için çok iyi.Ben bitirdim kuzum temizliği. Bu havada anca bu kadar yüzeysel![]()
Yani hemen etikete döndü aha ha. Öldüm
Denedim canim kupa bile denedim hala aynı şimdi hava ya başladım hava veriyorum hatmi çiçeği iciyor. Geçmedi bugün sanki azcık daha iyi gibi sınıfta çok terlemiş karne almaya gittiğimde su gibiydi peçete falan koydum ama o anda da üşüttu demek geçer inşallah.Ayak altına viks denedin mi canım. Ya da sırtına oda baya iyi geliyor. Çocuklar hasta olunca anneler kaç yaş atıyor bilmiyom
Üzüldüğümü söyleyemem. Bitirmen benim için çok iyi.
Umutlu musun yani. Ben kendime çok benzettim. Neyse açık etmiyem kendimi