• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Evi süpürdüm
Çamaşır yıkadım astım
Tencereleri ve çaydanlıkları cifledim attım makineye başka bir iş yapamadım kız çok huysuz.
Bize de ıkisinide veriyorlar dönüşümlü kullanın diyor bide kırmızı aferin vermez oldular artık çünkü öksürük yapıyormuş mavi olandan veriyorlar bize . Gerçi her doktor farklı düşünüyor. İnşallah geçer hemen iyileşir ler kendileri de bizde yipraniriyoruz :(
Bu mesajını yeni gördüm yarın alıcam inş hava güzel olur bir de propolis almayı düşünüyorum. Ay bir de dediğin çorbayı yaptım nazlandı falan ama yedi şükürler olsun yaa çok saol. Acısını az koydum. 😂 Bir de taze zencefil rendeleyip balla karıştırdım biraz bekledim 2 çay kaşığı zorla verdim. Onu da yedi. İnş toparlar.

Evi süpürdüm
Çamaşır yıkadım astım
Tencereleri ve çaydanlıkları cifledim attım makineye başka bir iş yapamadım kız çok huysuz.

Bu mesajını yeni gördüm yarın alıcam inş hava güzel olur bir de propolis almayı düşünüyorum. Ay bir de dediğin çorbayı yaptım nazlandı falan ama yedi şükürler olsun yaa çok saol. Acısını az koydum. 😂 Bir de taze zencefil rendeleyip balla karıştırdım biraz bekledim 2 çay kaşığı zorla verdim. Onu da yedi. İnş toparlar.
Çok sevindim canım şifa olsun inşallah :)

profil resmide taniyin diye degistirmedim 😁
aaaaaa iki gun etiket gelmedi bende
Hayırlı akşamlar kızlar ☺
Bugün çok bişey yapamadım 🙈
Evi süpürdüm. Çamaşır ve bulaşık yıkadım yıkananları yerleştirdim. Banyoyu iyice elden geçirdim. Battaniyeye nevresim geçirip diktim(koca battaniye sonuçta yazmasam olmazdı) 😄 çay içip salonu toplar yatarım☺
aaa battaniyeye nevresim iyimis oglum hapsiriyodu belki kesilebilir boyle bende gecireyim nevresim :KK48:

Bugün kimse birşey yapmamış. Bileydim canımi dişime takar iş gorurdum. Birinci olurdum. Yarın iş yapacam şimdi herkes de büyük ihtimal iş yapar. Arada kayniycam
Ay bende yapmadım bugün bi iş odevimide yapmadim :( anneme gittim annemin arkadaşları geldi ona yardım ettim Yasin okudular dedim bende burdaki herkezi niyet alir misiniz bütün sayfayı okuttum :KK9:

Hiç x vardı,nerelerde,ne yapar diye merak eden olmamış vay le vay. Yokluğunda doğum yapan,kırmızı pabuç Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canı benim. Nego geçmiş olsun.
Bende işte amca kızından geldim,bu kadar.🏃🏃🏃
Dün aklıma geldin yazacaktım inan ki fırsat bulamadım akşam girmeye dedim nerelerde geziyor neler yapıyor temizlik yaptı mı başka topiklerde mi geziyor dedim canım 😁

Hayırlı akşamlar kızlar ☺
Bugün çok bişey yapamadım 🙈
Evi süpürdüm. Çamaşır ve bulaşık yıkadım yıkananları yerleştirdim. Banyoyu iyice elden geçirdim. Battaniyeye nevresim geçirip diktim(koca battaniye sonuçta yazmasam olmazdı) 😄 çay içip salonu toplar yatarım☺
İyi ki yapmamışsın canım ay kimse temizlik yapmamış iyi bari diyordum okumaya başlayınca tüh ya dedim 😁

Back
X