Düzenli Evimiz & Hayatımız

Merhaba, iyi geceler. Dün uğrayamadım sayfaya. Bugün de yaptıklarımı yazayım, sonra geçmişe dönerim dedim :)
Dün gece çöpü balkona çıkarmıştım. Kediler ve köpekler parçalamış. Sabah ilk iş çöpleri ve balkonu toplamak oldu. Sonra,
Yatağı topladım,
Yatak odasının tozunu aldım, pencere önünü de sildim,
Kahvaltı hazırladım,
Kahvaltı sonrası mutfağı topladım, elde yıkanackları yıkayıp bulaşık makinasını çalıştırdım,
Mutfak dolaplarından iki tanesini daha silip, düzenledim,
Sandalyenin lekeli yerlerini sildim,
Dün yıkanan çamaşırları topladım, ütülenecekleri ayırdım,
İki makina çamaşır yıkandı,
Tuvaleti temizledim,
El havlularını değiştirdim,
Banyo dolabını silip düzenledim,
Akşam üstü komşuyu kahveye davet ettim. Kızlar da oynadı iyi oldu,
Bulaşık makinasını boşalttım,
Akşam yemeğinden sonra mutfağı topladım,
Oyuncakları ve kitapları topladım,
Ütü yapmak için ütü masasını çıkardım ama kızım üstünden inmedi türlü türlü oyunlar oynadı, saatlerce durdu ütü yapamadan kaldırdım her şeyi. Ütünün arasına giren giysi havlarını kulak pamuğu ile temizledim.

Pazar günü kahvaltıya eşimin ortaokul arkadaşı gelecek eşiyle birlikte. Ne çıkarsam ne hazırlasam bilemedim. Ev aldı başını gidiyor. Yarın bütün gün kızla temizlik yapacağım.

Günaydın güzel kadınlar

Çok gelemiyorum bu ara, her işi yarım yamalak yapıyorum, iş yeri yoğun, ayrılmadan önce bitirmem gereken çok şey var debelenip duruyorum sanki hiç ilerlemiyor :) Evde sadece rutin işleri yapıyorum, bahar geliyor alerjilerimin coşma zamanı sürekli baş ağrısı sürükleniyorum öyle, pek hamarat günler geçirmiyorum yani :) eşim sağolsun ortalığı idare ediyor. Nego ve Jes gelmemişler henüz çok uzun sürdü bu banlanma hali merak içindeyim ... hepinize güzel bir gün diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…