Düzenli Evimiz & Hayatımız

Dışarı çıktım yağmur ve rüzgar var, hava mis gibi ,kuaföre uğradım kaşlarımı aldırdım, insanlıktan çıkmışım resmen biraz da yürüdüm eve dönüp bir sütlü kahve yaptım kendime o ara bir temizlik perisi uçuştu gözlerimin önünde başladım bakalım devamını akşama yazarım

Neguzel elti maşallah benimkini anımsadım canım dedim iç geçirdim
Bir eltim bile yok anlıyor musunuz

Bende yemek işini bittidim
ama biraz rahatsızlandım yine bı duş yaptım namaz kılındi kuran okundu
Çamaşır attım makineye
2 posta Daha atilcak
Bulaşık Makinesi boşaltıldı
Kendime kahve yaptım içiyorum
Sonrada yesilcay icicem
Hava birden bozdu burda da bereket yağsın inşallah

Kııızz çok büyük eksik

Tenk yu

Herkese nasip olmaz o şekerim deermişim
Napalım be gölge, bizim de hayattaki şansımız iyi bir elti bulmak olmuş
Allah muhabbetinizi artırsın pinhancım ne diyeyim

Bende severim eltileirmi ya hele büyük olanla yeni evliyken baya iyidik aslında sonra bı ara resti çekti kendi kendine tek bana değil tum sulalaye şimdi yeniden minnoş gelin oluveriyor :))
Ben aynısını yapsaydım oo çoktan boşanmistim kesin şeytan tüyü dedikleri büyük eltimde var herhalde
Küçük eltim en başından beri aynı 6 senelik evli hep yardimcim olmuştur çoğu şeyde önayak olmuşstur iyidir yani

Hepinizi okudum ohhh işler bitmiş nerdeyse hepinize

Bende bir dalmışım kiii salondan ancak çıktım misss gibi oldu (camlar hariç yine) hava yağmurlu burada da bir türlü camları silmek nasip olmadı. Bereketli yağışlar olsun

Eşim çay yapmış dinlenip ikindi namazını kılıp kaldığım yerden devammn

Benim de bir eltim var iyiyiz 18 yıldır çok şükür

Yaa seninle hiç kötü olunur mu

Yaa seninle hiç kötü olunur mu
Diyosunnnnnnn kimsenin dediğini kafaya takmayınca rahatsın ablammm. hayatta mutluluk ve huzur verici işlerle meşgulsen senden iyisi yok

Bende seni o güzel kalbinden ve yanakların öptümmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…