Sıkma canını tubiş ne diyim bilemedim Allah feraha çıkarsın tez zamandaAhaha kızlar babane gene dolmuş bana karşı demin söylrndi durdu benm böyle bı düşüncem yok sen nasıl düşünüyosan öyle düşün frdim
Allah buyuk Allah biliyor
Dün geceden kurulmuş bana resmen ben fazla bişi demedim
Allah biliyor dedim öyle diyorum hala da
Neyseee bugün de böyle geccek
Yarın elektirkkler yok bı de hrpten kudurur neyse birazdan namaz kılmaya giderim duamı kuranımi okuyim daha iyi :)) yemek pissin onu bekliyorum
Ben cam silmiyorum lora dolap siliyorumYa cam silmeyin uf çok kıskandım
Ben yatakları topladım
Makineye çamaşır attım banyo duş ve lavboyu gitmisken ovaladim aynaları sildim pamuk prens geldi görüşmesi varmış ütü yaptımşimdi bı kahve içim
Yok vallaAktif Lora gel ulan tamm en çok sen topladın
Hayırdır musluk yardımcı olabileceğimiz bi şey var mıHiç tadım tuzum yok. Güya iş yapıyom boş boş dolanıyom ortalıkta
M Musluk Suyu silicem demiş ama gerçi o da kahveye dönmüş sonra silmez inşallahBen cam silmiyorum lora dolap siliyorum
Sıkmıyorum ya Allah biliyor bişi yapmadığım halde böyle dusunuyor Allah biliyor kendifr bişi diyemiyor kiSıkma canını tubiş ne diyim bilemedim Allah feraha çıkarsın tez zamanda
İşin çok zor evet yaşlı yaşlılığın bilmediği halde hürmet gösteriyorsun ebedi mekanda mükâfatını alırsın inşallahSıkmıyorum ya Allah biliyor bişi yapmadığım halde böyle dusunuyor Allah biliyor kendifr bişi diyemiyor ki
Öyle oturuyorsun saate bakıyorsun kanal değiştin vs diyor da kanal hiç değişmedi dünoturmusum telefona bakmışım yatmalari için saate bakıp Durmuşum
Saat telefon da da var dedim duvara bakmaya gerek yok ki dedim anlamıyor tabi
Sadece titriyor vücudum o kadar ama içim rahat Rabbim büyük
Fffffff
Seni çağırdı kendi gitti ellam
Bisküviler minikti ya kalkmıştır bile hahaSeni çağırdı kendi gitti ellam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?