Derencim okuyacağımPinhancim sende Fetih süresini okurmusun canimbugun
Aynen Bonus. Ev temiz şimdi bugun hiç ellemiyim.Pinhan sana demiyorum sen etmişsin dün işlerini
Canım çok sağol böyle şeyleri duymak mutlu ediyor beni çoğu zaman yapamadığım da oluyor Allah affetsinTubismavis
Tubiiş seni de takdir ettim söylemeden geçemicem.
O tavırlara rağmen moralini bozmadığını, kafana takmadığını söylüyorsun gülüp geçiyorsun ya bu duruma gelmek belki zor olmuştur ama olmuş en azından. Başarmışsın ona karşı duyarsız olmayı. Tebrik ediyorum valla istifini bile bozma. Deyim yerindeyse "he de geç" kafaya takmanın sonu yok çünkü.
Zoru başarıyor birlikte yaşıyorsun zaten.
Harikasın gerçekten.
Allah eşinle mutluluğunu arttırsın
Amin canim benim aminDerencim okuyacağım
Allah işinizi rastgetirsin, hayırla sonuçlansın inşallah inşallah
Kesinlikle BonusummTiniminimavihanim yolun açık olsun tinnoşum.
Olumsuzluk düşünmek yok Rabbim nasip ettiyse vardır bir hayır ❤
O kadar olsun be Tubiş. İnsanız, çok normal.Canım çok sağol böyle şeyleri duymak mutlu ediyor beni çoğu zaman yapamadığım da oluyor Allah affetsin
Rabbim bu gücümü daim kılsın inşallah
Takılmadım yaa aman nadir hayır deme özelliğimi kullandım güncellenmişimYüzüne mi kapattı yani
Eşlerin anneleri bitti teyzeleri mi kaldı.
Ay boşver, Bonusun dediği gibi senin derdinde değildir, kendilerine işçi lazımdır.
Boşver takılma, gününü heba etme bu sinirle.
Eedelim
Ramazan öncesi yapılması gerekenleri yazıcam
Paşa göynüm hankilerini isterse onu yapıcam içlerinden.
Yüce gönüllülüğüm tutar inşallah
Mutfak aşırı derinlemesine olmasa da yarı derinlikte temizlenecek camları balkonu ve halısı sandalyeleri silinecek
Salon aynı şekilde koltuk yıkanıcak camları silinecek
Geri kalan yerler dip köşe yaptım mı yeter.
Ramazan süslemeleri yapılacak
Benim hiç yemek hamur hazırlığım olmaz ne yapacaksam o an yaparım. Carpe diem
Bugün değil ulan bi ara işteTakılmadım yaa aman nadir hayır deme özelliğimi kullandım güncellenmişim
Eedelimama senin program ağır geldi bı sindim köşeye
Sağol canım Allah razı olsunO kadar olsun be Tubiş. İnsanız, çok normal.
Allah sabır da versin selamet de
Koş önden bi yatakları kaldır
Yataklar duruyor şartlar eşit gak hadi gölgenin yatakları toplu dolap siliyor bizden önde
Eee bu nasıl maraton ben 1 de geri döncem siz kahveye oturcanız iş miLora 45 dk tutuyorum 1 e kadar hadi kardeşim davan davamdırAktif Lora kahve içerik 1 de
Sus yataklar açıkmı başlayak senle 10 dk fırtlatır devam ederiz artiz bi kahvenin lafını ediyorEee bu nasıl maraton ben 1 de geri döncem siz kahveye oturcanız iş mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?