- 8 Nisan 2017
- 57.260
- 306.712
- 698
listeden cikarilmisim yeni farkettim iyi gunler hepinizeEveeet hanımlar hadi bakalım bir işin ucundan tutma vakti.
Bugün kapı silelim mi
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Teneffus Zili
@Efser
@Tiniminimavihanim
penyez83
@sweetgirlcandy
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@Saricivcivcikcik
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
@mimesis
Hemsirecik
@ATTRAENTE
@Verafly
Tubismavis
Günaydın kizlardun asilama icin gittigimiz dr, tup bebek dışında sansimizin dusuk olduğunu söyledi. Maalesef tek tupum tamamen kapalı. Beklemiyordum boyle bir şeyi cok kotu hissediyorum. Sanki hayatim hep negatifliklerle dolu gibi geliyor artık
Salihlide medigunese gittim minik, dr sonuçlar iyi gelirse asilama yapalim demisti ama tek tup kapaliymis. Hic bosuna maddi manevi yorulmayin direk tup bebege gidin dedi. Suan hic bilmiyorum nereye gidicez. Dr aydinda birini onerdi. Ablanin gittigi yerede bakayim biraz fikrim olsunhemsire manisa da mi gidiyorsun nereye gidiyorsun ? ablam manisa merkezde yaptirdi son tup bebegini ..ablamin sebepsiz infertiliteydi 4-5kez denemesi oldu hepsi basarisizdi
istersen ozelden hastane doktor ismi yazabilirim burdan da yazabilirim gerci :)
Hic beklemiyordum bonusum ondan etkilendim sanırım. Tup bebek tedavisi cok ağır ve ben hic hazir hissetmiyorum kendimiHemşirecim üzme kendini nolur daha kötü durumda olanlar var inan keşke tüp bebek yapabilseydik diyen... tedavi ile olabilecek olması da bir imkan Allah sonunu hayır etsin gönlünüze göre versin inşallah hiç içini karattma canım
Günaydın hemşirem olumsuz düşünme ameliyat ile açılma durumu yok mu.. tek tüpü açıkken bile hamile kalanlar oluyor. Sen tedavini bırakmaGünaydın kizlardun asilama icin gittigimiz dr, tup bebek dışında sansimizin dusuk olduğunu söyledi. Maalesef tek tupum tamamen kapalı. Beklemiyordum boyle bir şeyi cok kotu hissediyorum. Sanki hayatim hep negatifliklerle dolu gibi geliyor artık
Bundan sonra ki süreç kolay ve güzel gelişir umarım.Günaydın kizlardun asilama icin gittigimiz dr, tup bebek dışında sansimizin dusuk olduğunu söyledi. Maalesef tek tupum tamamen kapalı. Beklemiyordum boyle bir şeyi cok kotu hissediyorum. Sanki hayatim hep negatifliklerle dolu gibi geliyor artık
AminnGecmis olsun negosum, Allah sifa versin
Ameliyatla acilsa bile dikis atildigi icin onlarla birlikte tekrar kapanir dedi dr. Zaten 3 sene once Ameliyat olmuştum o yuzden kapanmis bu tarafta. Tup bebekte şansınız yüksek bosuna baska seylere para yatirmayin dediGünaydın hemşirem olumsuz düşünme ameliyat ile açılma durumu yok mu.. tek tüpü açıkken bile hamile kalanlar oluyor. Sen tedavini bırakma
RABBİM tez vakitte kucağını doldursun aminn
Amin negosumBundan sonra ki süreç kolay ve güzel gelişir umarım.
Yok canım benim ağır deme çok kötü hissediyorsun biliyorum çok da iyi anlıyorum ama ağır deme. Zaten durum zor iyice zorlaştırma kendime.Hic beklemiyordum bonusum ondan etkilendim sanırım. Tup bebek tedavisi cok ağır ve ben hic hazir hissetmiyorum kendimi
Amin bonusumYok canım benim ağır deme çok kötü hissediyorsun biliyorum çok da iyi anlıyorum ama ağır deme. Zaten durum zor iyice zorlaştırma kendime.
Bazen Rabbim istemeden veriyor, bazen istediğin an uğraşmadan, bazen biraz uğraşarak, bazen de bütün yolları kapatıyor hiç vermiyor. En ağırı bu inan.
Allah maddi manevi güç versin çok başarılı bu tedaviler en güzel zamanda nasip olsun inşallah sana da tinnoşa penyeze teyocana
Maddi manevi yorulmadan, aşılamayı bu yüzden yapmayıp, tüp bebek yapılsın diyorlar doktorlar.Ameliyatla acilsa bile dikis atildigi icin onlarla birlikte tekrar kapanir dedi dr. Zaten 3 sene once Ameliyat olmuştum o yuzden kapanmis bu tarafta. Tup bebekte şansınız yüksek bosuna baska seylere para yatirmayin dedi
İnşallah gucumu toplayacagimMaddi manevi yorulmadan, aşılamayı bu yüzden yapmayıp, tüp bebek yapılsın diyorlar doktorlar.
Şimdi tıp çok ilerledi kendini biraz toparla ve tüp bebek için çabanı göster canım
Yaslilarla ugrasmak zor canim allah yardim etsinGünaydın canlark.pederi sağlık ocağına getirdim dün öksürük durmadı bı de sbahka karşı kotuledi
İsim var diye erken getireyim dedim
Babanede ayakta uyanmış odasına geçiyordu soledim
Korkuttun vs
Ağızdan nefes alıp veriyor ondan hethalde çok sık öksürüyor deli olcam artık
Bakalm ramazanda rahat eder herlde
Banane de bana soleniyor bende öksürüyorm ne var vs diye bı kere de memnun ol dedim
Abartıyor Sun diyor ayy delircem
Devam etmek istersen eklerim dün göremediklerimi çıkardım.listeden cikarilmisim yeni farkettim iyi gunler hepinize
Babaanneyi bana göndersene sen bir şey deniycemGünaydın canlark.pederi sağlık ocağına getirdim dün öksürük durmadı bı de sbahka karşı kotuledi
İsim var diye erken getireyim dedim
Babanede ayakta uyanmış odasına geçiyordu soledim
Korkuttun vs
Ağızdan nefes alıp veriyor ondan hethalde çok sık öksürüyor deli olcam artık
Bakalm ramazanda rahat eder herlde
Banane de bana soleniyor bende öksürüyorm ne var vs diye bı kere de memnun ol dedim
Abartıyor Sun diyor ayy delircem
Kolay gelsin tubisNego özlemişim ödevlerini kapı silcem bugün zaten odaları yapcam yağmur var ama öyle fırtınalı degl çise şeklinde çok şükür
Kahvaltı sonrası başlıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?