Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hemşirecim üzme kendini nolur daha kötü durumda olanlar var inan keşke tüp bebek yapabilseydik diyen... tedavi ile olabilecek olması da bir imkan Allah sonunu hayır etsin gönlünüze göre versin inşallah hiç içini karatma canım

Salihlide medigunese gittim minik, dr sonuçlar iyi gelirse asilama yapalim demisti ama tek tup kapaliymis. Hic bosuna maddi manevi yorulmayin direk tup bebege gidin dedi. Suan hic bilmiyorum nereye gidicez. Dr aydinda birini onerdi. Ablanin gittigi yerede bakayim biraz fikrim olsun

Hic beklemiyordum bonusum ondan etkilendim sanırım. Tup bebek tedavisi cok ağır ve ben hic hazir hissetmiyorum kendimi

Günaydın hemşirem olumsuz düşünme ameliyat ile açılma durumu yok mu.. tek tüpü açıkken bile hamile kalanlar oluyor. Sen tedavini bırakma

RABBİM tez vakitte kucağını doldursun aminn

Bundan sonra ki süreç kolay ve güzel gelişir umarım.

Günaydın hemşirem olumsuz düşünme ameliyat ile açılma durumu yok mu.. tek tüpü açıkken bile hamile kalanlar oluyor. Sen tedavini bırakma

RABBİM tez vakitte kucağını doldursun aminn
Ameliyatla acilsa bile dikis atildigi icin onlarla birlikte tekrar kapanir dedi dr. Zaten 3 sene once Ameliyat olmuştum o yuzden kapanmis bu tarafta. Tup bebekte şansınız yüksek bosuna baska seylere para yatirmayin dedi

Hic beklemiyordum bonusum ondan etkilendim sanırım. Tup bebek tedavisi cok ağır ve ben hic hazir hissetmiyorum kendimi
Yok canım benim ağır deme çok kötü hissediyorsun biliyorum çok da iyi anlıyorum ama ağır deme. Zaten durum zor iyice zorlaştırma kendime.

Bazen Rabbim istemeden veriyor, bazen istediğin an uğraşmadan, bazen biraz uğraşarak, bazen de bütün yolları kapatıyor hiç vermiyor. En ağırı bu inan.
Allah maddi manevi güç versin çok başarılı bu tedaviler en güzel zamanda nasip olsun inşallah sana da tinnoşa penyeze teyocana

Amin bonusum rabbim isteyene kolaylastirsin versin ilk sokumu atlatirsam iyi olacağım bende

Ameliyatla acilsa bile dikis atildigi icin onlarla birlikte tekrar kapanir dedi dr. Zaten 3 sene once Ameliyat olmuştum o yuzden kapanmis bu tarafta. Tup bebekte şansınız yüksek bosuna baska seylere para yatirmayin dedi
Maddi manevi yorulmadan, aşılamayı bu yüzden yapmayıp, tüp bebek yapılsın diyorlar doktorlar.

Şimdi tıp çok ilerledi kendini biraz toparla ve tüp bebek için çabanı göster canım

Günaydın canlar k.pederi sağlık ocağına getirdim dün öksürük durmadı bı de sbahka karşı kotuledi
İsim var diye erken getireyim dedim
Babanede ayakta uyanmış odasına geçiyordu soledim
Korkuttun vs
Ağızdan nefes alıp veriyor ondan hethalde çok sık öksürüyor deli olcam artık
Bakalm ramazanda rahat eder herlde
Banane de bana soleniyor bende öksürüyorm ne var vs diye bı kere de memnun ol dedim
Abartıyor Sun diyor ayy delircem

Yaslilarla ugrasmak zor canim allah yardim etsin

Babaanneyi bana göndersene sen bir şey deniycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…