Üzülme canım, aşılama zaman kaybı zaten, tüp bebekte şans daha yüksekGünaydın kizlardun asilama icin gittigimiz dr, tup bebek dışında sansimizin dusuk olduğunu söyledi. Maalesef tek tupum tamamen kapalı. Beklemiyordum boyle bir şeyi cok kotu hissediyorum. Sanki hayatim hep negatifliklerle dolu gibi geliyor artık
Günaydın kizlardun asilama icin gittigimiz dr, tup bebek dışında sansimizin dusuk olduğunu söyledi. Maalesef tek tupum tamamen kapalı. Beklemiyordum boyle bir şeyi cok kotu hissediyorum. Sanki hayatim hep negatifliklerle dolu gibi geliyor artık
Hemşire lütfen üzülme.Günaydın kizlardun asilama icin gittigimiz dr, tup bebek dışında sansimizin dusuk olduğunu söyledi. Maalesef tek tupum tamamen kapalı. Beklemiyordum boyle bir şeyi cok kotu hissediyorum. Sanki hayatim hep negatifliklerle dolu gibi geliyor artık
Aşılama ile tüpün bütğn aşamaları, ilaçları neredeyse aynı canım. Tek fark yumurta toplama. Bugün Kü aklım olsa 2 aşılama yı hiç yaptıramazdımGünaydın kizlardun asilama icin gittigimiz dr, tup bebek dışında sansimizin dusuk olduğunu söyledi. Maalesef tek tupum tamamen kapalı. Beklemiyordum boyle bir şeyi cok kotu hissediyorum. Sanki hayatim hep negatifliklerle dolu gibi geliyor artık
SileliiiiimEveeet hanımlar hadi bakalım bir işin ucundan tutma vakti.
Bugün kapı silelim mi
kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
@Teneffus Zili
@Efser
@Tiniminimavihanim
@penyez83
sweetgirlcandy
Pinhan
@_ASTRAL_
O1deren87
@Kitapkontesi
@Saricivcivcikcik
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
ATTRAENTE
@Verafly
@Tubismavis
Hemşirem modunu düşürme Allahın izniyle az kaldı bebişine kavuşmayaGünaydın kizlardun asilama icin gittigimiz dr, tup bebek dışında sansimizin dusuk olduğunu söyledi. Maalesef tek tupum tamamen kapalı. Beklemiyordum boyle bir şeyi cok kotu hissediyorum. Sanki hayatim hep negatifliklerle dolu gibi geliyor artık
kk birinci noteri evinize hoş geldiniz kadın bayanı
kk birinci noteri evinize hoş geldiniz kadın bayanı
Öyle zor tuttum ki kendimi düzgün yazayım diye ama içimden qari bayani demek geliyor dünyanın en güzel qari bayani
Hiç üzülme canim .İnşallah gucumu toplayacagim
Öyle zor tuttum ki kendimi düzgün yazayım diye ama içimden qari bayani demek geliyor dünyanın en güzel qari bayani
Hem söylüyorum hem duyuyorum aynı anda yaÇok fena takılıyor insanın diline, eşiminkine takılmayaydı iyiydi dün terlik fırlattım en son :)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?