- 1 Aralık 2021
- 14.820
- 53.885
- 548
- 35
Hoşgeldin jesimBisey diyim mi kk benim icin burasi zaten hic umrumda olmadi tek işte sizler olmasaniz sanirim tamemen de banlansam cokta tinnn yani
Rabbim feraha çıkarsın canımBiraz ailevi sorunlarım var bu yüzden giremeyeceğim bu ara hebiniz Allah'a emanet olun
Hoşgeldin jesim çok özledik seniBen geldiiiiiiim
Allah aşkına kim bu bana da söyleyin çok merak ettimTubisim.disardan hep okudum sizi etiketlerinizi ve yazdiklarinizi okudum.Bana da nego gibi bir mesaj aciklama veya banlanma sebebi gelmedi.
Mevzunun ne olduğunu ve kimin sikayet ettiğini biliyorum ama.
Ben benSende değilsin
Kız sinsi her kimsen beni de bi şikayet et bi şey denicemNe diycen şikayet mesajında kız?
Bana laf sokuyoylay mı diycen?
Seni sinsiiiiiiii hadi oradaaan sana laf soktuğumu da nerden çıkardın?
Uzun yıllardır üyeyim bu yaşıma geldim hiç kıskandığım bir üye olmadı sana da tavsiye ederim.
Rabbim hayra çıkarsın naneBiraz ailevi sorunlarım var bu yüzden giremeyeceğim bu ara hebiniz Allah'a emanet olun
Allahim ya çok güldüm bunaKız sinsi her kimsen beni de bi şikayet et bi şey denicem
Sen göz kırptın estağfurullah estağfurullah
Namazı da suyumu içip çorbamı içip kılıyorum sonra yemeğe devam ediyorumBiz sofra başında namaz için debelenirken nego toplamış paklamis mi olucak
Yemekleri erkenden yaparsan görür pehhhO masayı kurarken gözüm bişey görür mü beee
Allah feraha çıkarsın habersiz bırakma.Biraz ailevi sorunlarım var bu yüzden giremeyeceğim bu ara hebiniz Allah'a emanet olun
En doğrusu oymuş aslında....Namazı da suyumu içip çorbamı içip kılıyorum sonra yemeğe devam ediyorum
En azından kulağımıza söylesen Negocum, hasım kim, hısım kim bilelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?