Bunu yazarken neye güldüysem o kadarYaşlanıyorsun pinhan
Geç döneceğizgeline oyna demişler yerim dar demiş, yerini genişletmişler yemenim dar demiş
Öyle değldi o geline oyna demişler yerim dar demiş geniş yere getirmişler içim dar demişGeç döneceğizgeline oyna demişler yerim dar demiş, yerini genişletmişler yemenim dar demiş
Bakın benim çok işim var yarın sağdan soldan beni donatıcaksınız
Gecmis olsun cnim.insalalh ciddi bise cikmaz.
Streste kalpte ağri yada baski yapabiliyor.
Amin teşekkür ederimSelamünaleyküm insanlar
Öncelikle @Nane limon kokusu En kısa zamanda ferahlığa çıkmanızı diliyorum arkadaşım
Nego cum geçmiş olsun, Allah kalıcı şifalar versin, hayırlı haberlerini bekleriz inşallah.
Bul ula hadiDonatmayacaksan baştan de kendime donatıcılar bulayım
Negom geçmiş olsun Allah şifa versin İnşAllah ciddi bişey değildirHafta içi randevularım var umarım son dakika sorun çıkmaz. Kalple ilgili uzun zamandır sıkıntım var artık ertelenecek durum kalmadı.
Ruhen de yorgunum az gelirsem merak etmeyin Allaha emanet olun.
Oldu canım geçtim çok şükür sağolNasılsın limon direksiyon sınavın oldu mu
Stella boya düşündüm bi ara kapı ve dolabı boyayayım diye pahalıymış. Emin de olamadım iyi midir diye.Benim kapıların direkt boyanması lazım boya alsam da boyasam
Yaşlanıyorsun pinhan
HaaahBunu yazarken neye güldüysem o kadar
Ona bonbon demeBir kahve içelim mi bonbon
Bende 29 yasindayim 69 oldu ruhum. Tsk iyi gunlerHaaah
Sen benden daha yaşlısın ya, ondan güldün zaar
35 buçuk yaşındayım ayol daha ne, görsen 23 gösteriyorum
Marshalın boyası var 2.5 litre 7 kapı boyuyor. Benim kapılarım beyaz zaten çizik vs için tek kat atarım.Stella boya düşündüm bi ara kapı ve dolabı boyayayım diye pahalıymış. Emin de olamadım iyi midir diye.
Ulen limonsuzum nerdesin sen haaaaaOldu canım geçtim çok şükür sağol
Ama hala kullanamıyorum. Neden ? Çünkü kocam sağolsun hala beğenmiyor
Negooooooooo kesinlikle iyi fikirMarshalın boyası var 2.5 litre 7 kapı boyuyor. Benim kapılarım beyaz zaten çizik vs için tek lat atarım.
Bizim burda öyle bir kereÖyle değldi o geline oyna demişler yerim dar demiş geniş yere getirmişler içim dar demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?