Sizin oralar da hep anarşik heeeeÖyle değldi o geline oyna demişler yerim dar demiş geniş yere getirmişler içim dar demiş
Taze gelin havası var ya sende ondan öyle diyordurHaaah
Sen benden daha yaşlısın ya, ondan güldün zaar
35 buçuk yaşındayım ayol daha ne, görsen 23 gösteriyorum
Şair bu bakışında ne demek istemiş
Sağol canım amin.Negom geçmiş olsun Allah şifa versin İnşAllah ciddi bişey değildir
Simit tarifini versene Pinhan?
DiycemOna bonbon deme
Ben sanırım kendimi kaybettimUlen limonsuzum nerdesin sen haaaaa
Bakayım alayım da zaten boya gelir elimdenNegooooooooo kesinlikle iyi fikir
Acabaaa ne demek istemişŞair bu bakışında ne demek istemiş
Ruhumuzu karıştırma Jesikoo fena değilsin dostum kendine gelBende 29 yasindayim 69 oldu ruhum. Tsk iyi gunler
Ahahaha yaa siz de beni iyice pembik gelin bellediniz heeTaze gelin havası var ya sende ondan öyle diyordur
Aslında çok iyi fikir. Evden çıkarmazlarsa boyayabiliriz.Marshalın boyası var 2.5 litre 7 kapı boyuyor. Benim kapılarım beyaz zaten çizik vs için tek kat atarım.
Canım teyom seni her halinle seviyorum, iş yapmasan da, kaytarsan da yanımda kıymetin çok diyorAcabaaa ne demek istemiş
Bedenimmmm sağğ sağğğğğ ama ruhummmmmBende 29 yasindayim 69 oldu ruhum. Tsk iyi gunler
Kıymetine laf yokCanım teyom seni her halinle seviyorum, iş yapmasan da, kaytarsan da yanımda kıymetin çok diyor
Hadi gözün aydın kazasız belasız kullanOldu canım geçtim çok şükür sağol
Ama hala kullanamıyorum. Neden ? Çünkü kocam sağolsun hala beğenmiyor
Sağol tatlımHadi gözün aydın kazasız belasız kullankocalar öyle olur güzel sürsen de beğenmezler hiç takılma az az çık pratik yap sürekli yoksa kalır öylece
Teyo eridiKıymetine laf yok
Al kaçSağol tatlım
Arabayı verse pratik yapıcam da işte
Ben donatirim aşkoomDonatmayacaksan baştan de kendime donatıcılar bulayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?