Negooooooooo hastaneye gittin mi NegoooooooooHava çok soğuk bugün. Okul dönüşü markete girdim abur cubur aldım terapi niyetine
İş yapma isteği kalmadı ütü masasını kurmuştum bana bakıyor
Kasvetli boğucu bir gün Allah hayra çıkarsın. Öğle arasını bulana selamlar git gel git gel çok yorucu, bir saat için mola vermek öyle gereksiz ki
Ertelemem gerekti maalesef yine. Bir türlü gidemiyorum var bunda da bir hayır.Negooooooooo hastaneye gittin mi Negooooooooo
Aman yogurt tursu koyarim kiz.önemli olan yemegin kendiDeren boyle olmaz tam menu yaz arkadaşım yanina cacik salata corba su ekmek ne varsa yaz iste
Sabah yaptım yemekleriBundan bele 12 den önce yazma negooooooooo
Geciktirme negosum ramazan oncesi git yarin kesin yaniErtelemem gerekti maalesef yine. Bir türlü gidemiyorum var bunda da bir hayır.
Millet geceden yapti söyletmedik negooooooooo sende he de işte daSabah yaptım yemekleri
Olmaz belki senin yogurdu yazman yogurt unutan birinin aklina getirecekAman yogurt tursu koyarim kiz.önemli olan yemegin kendidiğerleri ortaya cikiyor zaten
Yok yarın da gidemem daha ramazan sonrasına kaldı artık. Ölmedim bugüne kadar bir şey olmaz heralde.Geciktirme negosum ramazan oncesi git yarin kesin yani
NegooooooooooooooYok yarın da gidemem daha ramazan sonrasına kaldı artık. Ölmedim bugüne kadar bir şey olmaz heralde.
Çocuklara dediğimi diyeyim yemek varAkşama yemekte ne var ?????
OlduuuuBundan bele 12 den önce yazma negooooooooo
Nego o çocukları da beni delirttiğin gibi delirtme negooooooooooooÇocuklara dediğimi diyeyim yemek var
Nego oyun bozanlik yapmaOlduuuu
NeeeeeeNegoooooooooooooo
Kötüyü konuşma negatifi cagirma ne ölme filan ne alaka negoooooooooNeeeeee
Deliriyorlar zaten annneee yaaa adını söyle diyeNego o çocukları da beni delirttiğin gibi delirtme negoooooooooooo
Ben bu cocuklarla bir araya gelsem yemek icin birbirimizi kesmezsek iyiDeliriyorlar zaten annneee yaaa adını söyle diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?