AhahaahaOlmaz belki senin yogurdu yazman yogurt unutan birinin aklina getirecek
Orası kesin ben aç kalırım garantiBen bu cocuklarla bir araya gelsem yemek icin birbirimizi kesmezsek iyihala ayni fikirdeyim kilere kitleyecegim ahaahahhahahha
Negooooooooo tostosta yemege saldirmaya basladi buyuyorr teyzesi sen bize kazanda yap en iyisiOrası kesin ben aç kalırım garanti
Pirincli kabak yemeğiHerkes akşam menüsünü yazsin
Allah korusun ömrün bereketli olsun negom tez zamanda gidersin inşallah doktoraYok yarın da gidemem daha ramazan sonrasına kaldı artık. Ölmedim bugüne kadar bir şey olmaz heralde.
Tubis yancı olarak yokmu biseyPirincli kabak yemeği
Hazır çorba yayla çorbası
Makarna
Kuru fasulye
Jesiko kendini okuyarak mı doyuracan bacımDeren boyle olmaz tam menu yaz arkadaşım yanina cacik salata corba su ekmek ne varsa yaz iste
Yoğurt koyarım herhaldeTubis yancı olarak yokmu bisey
Kuru fasulyeHerkes akşam menüsünü yazsin
Sweet beni bu kadar iyi çözmen ürkütmedi desem yalan olurJesiko kendini okuyarak mı doyuracan bacım
Aferin menuyu tam yaz ha şöyleYoğurt koyarım herhaldeyoğurt da var
Arkadaslar örnek menü budurKuru fasulye
Pilav
Turşu
Yoğurt
Ekmek
Su
Amin canim benim amin cumlemizi inşallahJES süper birisinnya enerjin süper tebessüm ettiriyor hatta kahkaha attırıyor
Rabbim yüzünü hep güldürsün
Sütlaç mi offffanneme gıdıyorum ben yemek yapmıcam. kadına sütlaç yap dıyorum guluyor tamam demedı saka sanmadı inşallah
Hayırlı olsun hakkınızda canımMerhaba. Psikolojik olarak son zamanlarda kendimi pek iyi hissetmiyordum. Temizliği iyice savsakladım. Sonra hastalandım, uzak kaldım epeydir buralardan.
Kızlar biz yine taşınıyoruz. Geleli yeni üç ay olmuştu. Eşim istifa etti, o sırada eski patronundan güzel bir teklif geldi. Muğla ya geri dönüyoruz.
Canim inşallah hersey daha guzel olacak sizin için. Demek ki hayır olan buymus. Nasipte gitmek ve geri dönmek varmis.Merhaba. Psikolojik olarak son zamanlarda kendimi pek iyi hissetmiyordum. Temizliği iyice savsakladım. Sonra hastalandım, uzak kaldım epeydir buralardan.
Kızlar biz yine taşınıyoruz. Geleli yeni üç ay olmuştu. Eşim istifa etti, o sırada eski patronundan güzel bir teklif geldi. Muğla ya geri dönüyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?