- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.019
- 498
Olduu tinimmm
Çok sağol bitanem
Bir ara benimde başıma gelmişti tuğbişimmmOlduu tinimmm
CanımAnnemlerde de olsa gün içinde yaptıklarımı yazmak istiyorumNego uygunsa. Sizlerden uzak kalınca kendimi arkadaşsız kalmış gibi hissediyorum. Tutamıyorum kendimi gelip hemen sizinle paylaşıyorum her şeyimi. iyi ki varsınız.
Bende üşürüm iftarı açınca hele daha çok üşürümKuru fasulye haşladım.Çocuklara kahvaltı yaptırdım.
Çamaşır astım.
1 posta çamaşır katladım.
Salonu gırgırladım.
Çöpü yıkadım.
Bulaşıkları toparladım.
Namaz kıldım,zikir çektim.
Battaniyeye girdim.
Bebişte uyuyor şükür biraz dinlenin.
Kızlar siz de oruçluyken üşüyor musunuz ben çok üşüyorum.
Annemlerde de olsa gün içinde yaptıklarımı yazmak istiyorumNego uygunsa. Sizlerden uzak kalınca kendimi arkadaşsız kalmış gibi hissediyorum. Tutamıyorum kendimi gelip hemen sizinle paylaşıyorum her şeyimi. iyi ki varsınız.
Lora seni gözümde nasıl canlandırıyorum biliyor musunyarın epey sıfatsız olucam Allah yanımdakılerın yardımcısı olsun
Allah kabul etsin canım bende de oluyor malesefKuru fasulye haşladım.Çocuklara kahvaltı yaptırdım.
Çamaşır astım.
1 posta çamaşır katladım.
Salonu gırgırladım.
Çöpü yıkadım.
Bulaşıkları toparladım.
Namaz kıldım,zikir çektim.
Battaniyeye girdim.
Bebişte uyuyor şükür biraz dinlenin.
Kızlar siz de oruçluyken üşüyor musunuz ben çok üşüyorum.
Al bendn de o kadarLora seni gözümde nasıl canlandırıyorum biliyor musun
Aslında kilo problemi yok,gayet iyi fakat birkaç kiloyu sorun eden o tipler vardır ya.
Herkes ona zayıfsın der ama o kilolu olduğuna inanır.ha işte sen onlardansın bence
Profil resmine inat böyle intiba bıraktın bende şekerim.
Al benden de o kadar canım iki gündür bir sürü engel çıktı yetişemiyorum.
İş hiç bitmiyordu
Teker teker alıntı yapamadım, bir sorun oluştu.JES , Pinhan , penyez83 , Nego , Hemsirecik , sweetgirlcandy , Nane Limon Kabugu , Teneffus Zili çok teşekkür ederim iyi dualarınız için. Dün gece annemlere geldik, bir süre burada kalacağız kızımla. Eşim de bir iki güne işe başlayacak. Bir süre şantiye evinde kalacak. Kiracı ile görüştük çıkma durumu olursa kendi evimize geçeceğiz yine. Olmazsa 8-9 aylığına bir apart bulup sonra taşınacağız. Şu an her şey çok belirsiz. İnşallah hakkımızda hayırlısı budur. Çok düşündük, konuştuk. Doğru karardır inşallah. Allah utandırmasın. Evlendiğimizde oturduğumuz ilk evimiz dışında 5 yılda 4. evimiz olacak. Hepsi de il değiştirmeli. Gözüm yemiyor hiçbir şeyi.
Hakkınızda hayırlısı olsun mimesis umarım rahatsız edersiniz artık. Tabii ki yaz çok iyi olur.Annemlerde de olsa gün içinde yaptıklarımı yazmak istiyorumNego uygunsa. Sizlerden uzak kalınca kendimi arkadaşsız kalmış gibi hissediyorum. Tutamıyorum kendimi gelip hemen sizinle paylaşıyorum her şeyimi. iyi ki varsınız.
Helal olsun Tubiş, varsa hepinize helal olsun.Canlarım ramazanimiz mubarek olsun layıkıyla değerlendirmek nasip olsun inşallah
Haklarınızı helal edin
Benden hepinize helal olsun
Çok şükür bugüne ,
Lora alınmadın de mi kötü bişey demedim de miLora seni gözümde nasıl canlandırıyorum biliyor musun
Aslında kilo problemi yok,gayet iyi fakat birkaç kiloyu sorun eden o tipler vardır ya.
Herkes ona zayıfsın der ama o kilolu olduğuna inanır.ha işte sen onlardansın bence
Profil resmine inat böyle intiba bıraktın bende şekerim.
Ben malesef gidemiyorumCanlarimhepinize hakkım helal olsun hayırlı ramazanlar hakkıyla eda edebilen kullardan olalım aminnnnn haydi bismillah ilk teravih namazı ile karşılayalım mübarek ayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?