Düzenli Evimiz & Hayatımız

Teker teker alıntı yapamadım, bir sorun oluştu. JES , Pinhan , penyez83 , Nego , Hemsirecik , sweetgirlcandy , Nane Limon Kabugu , Teneffus Zili çok teşekkür ederim iyi dualarınız için. Dün gece annemlere geldik, bir süre burada kalacağız kızımla. Eşim de bir iki güne işe başlayacak. Bir süre şantiye evinde kalacak. Kiracı ile görüştük çıkma durumu olursa kendi evimize geçeceğiz yine. Olmazsa 8-9 aylığına bir apart bulup sonra taşınacağız. Şu an her şey çok belirsiz. İnşallah hakkımızda hayırlısı budur. Çok düşündük, konuştuk. Doğru karardır inşallah. Allah utandırmasın. Evlendiğimizde oturduğumuz ilk evimiz dışında 5 yılda 4. evimiz olacak. Hepsi de il değiştirmeli. Gözüm yemiyor hiçbir şeyi.

Canım herşey çok güzel olsin sizler için

Bende üşürüm iftarı açınca hele daha çok üşürüm

yarın epey sıfatsız olucam Allah yanımdakılerın yardımcısı olsun
Lora seni gözümde nasıl canlandırıyorum biliyor musun
Aslında kilo problemi yok,gayet iyi fakat birkaç kiloyu sorun eden o tipler vardır ya.
Herkes ona zayıfsın der ama o kilolu olduğuna inanır.ha işte sen onlardansın bence
Profil resmine inat böyle intiba bıraktın bende şekerim.

Allah kabul etsin canım bende de oluyor malesef
Çok şükür bu akşam ilk sahur

Al bendn de o kadar

Hakkınızda hayırlısı olsun mimesis umarım rahatsız edersiniz artık. Tabii ki yaz çok iyi olur.

Canlarım ramazanimiz mubarek olsun layıkıyla değerlendirmek nasip olsun inşallah
Haklarınızı helal edin
Benden hepinize helal olsun
Çok şükür bugüne ,
Helal olsun Tubiş, varsa hepinize helal olsun.
Sizler de helal ediniz.
İyi ve kötü anlarımızı paylaşıyor, vaktimizi ayırıyor elbette hakkımıza giriyoruzdur.
Seviliyorsunuz
Ramazanda da birbirimize destek olalım da güçten düşmeden hakkıyla geçirelim inşallah

Lora alınmadın de mi kötü bişey demedim de mi
Demedim yani

Canlarim hepinize hakkım helal olsun hayırlı ramazanlar hakkıyla eda edebilen kullardan olalım aminnnnn haydi bismillah ilk teravih namazı ile karşılayalım mübarek ayı
Ben malesef gidemiyorum evde namaz sureleri ile kılabilir miyim ablam
Son sünnet sonrası teravih sonrası vitr dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…