- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.019
- 498
Geçmiş olsun cnmİyi akşamlar kızlar dişim ağrıyorparol alacağım mecburen.
Şükür orucumu açtım ama bebek hanım hiç durmuyor.
Bir tarafımız buruk olsa da bir tarafımız da Ramazan seviciyle dolu. Rabbim mübarek kılsın, ibadetlerimizi, dualarımızı kabul eylesinRamazanımız mübarek olsun canım kadınlar
Allah hakkıyla tamamlamayı nasip etsin.
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
@UcanSupurge
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Teneffus Zili
Efser
@Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
mimesis
@Hemsirecik
@ATTRAENTE
@Verafly
Tubismavis
Sağol negomTubismavis
Teravih namazı kaç rekattır?
Teravih namazı, Hz. Ömer, Hz. Osman ve Hz. Ali dönemlerinden başlayarak günümüze kadar cemaatle yirmi rekât olarak kılınmıştır. Sahabeden kimse buna itiraz etmemiş ve âlimler tarafından da bu şekilde kabul edilmiştir. Günümüzde de, başta ülkemiz olmak üzere pek çok İslam ülkesinde teravih namazı cemaatle 20 rekât olarak kılınmaktadır.
Bununla birlikte şunu da ifade etmek gerekir ki, teravih namazı nafile bir ibadet olduğundan, farz gibi telakki edilmesi doğru değildir. Bu nedenle, yorgunluk, meşguliyet ve benzeri sebeplerle, teravih namazının evde 8, 10, 12, 14, 16 veya 18 rekât kılınması hâlinde de sünnet yerine getirilmiş olur.
Kolay gelsin canımAnnem dinlen diye diye planlar icine girmis meger. 5 kiloluk yaprak saricam hakkinixi helal edin bayramda goruseeriizz
Kolay gelsin loramAnnem dinlen diye diye planlar icine girmis meger. 5 kiloluk yaprak saricam hakkinixi helal edin bayramda goruseeriizz
Ahahha bak bir ortak yan dahayarın epey sıfatsız olucam Allah yanımdakılerın yardımcısı olsun
Estağfurullah canim benim neden alinayim telefonum yk ya kimden musaot bulursam ordan daliyorum cevap vermemisim kusura bakma. 83 kilocuum bu aradaLora alınmadın de mi kötü bişey demedim de mi
Demedim yani
Sagol canım gel beraber olsun sahura kadar acigizKolay gelsin loram
Ayy telefon bozulmuştu değil miEstağfurullah canim benim neden alinayim telefonum yk ya kimden musaot bulursam ordan daliyorum cevap vermemisim kusura bakma. 83 kilocuum bu arada
Geliyim ayıp ettin 1 saate oradayımSagol canım gel beraber olsun sahura kadar acigiz
Sağol canım güzel bilgi mesajın için. Bende işten yorgun geldiysem evde 8 veya 12 rekat kılıyorum.Tubismavis
Teravih namazı kaç rekattır?
Teravih namazı, Hz. Ömer, Hz. Osman ve Hz. Ali dönemlerinden başlayarak günümüze kadar cemaatle yirmi rekât olarak kılınmıştır. Sahabeden kimse buna itiraz etmemiş ve âlimler tarafından da bu şekilde kabul edilmiştir. Günümüzde de, başta ülkemiz olmak üzere pek çok İslam ülkesinde teravih namazı cemaatle 20 rekât olarak kılınmaktadır.
Bununla birlikte şunu da ifade etmek gerekir ki, teravih namazı nafile bir ibadet olduğundan, farz gibi telakki edilmesi doğru değildir. Bu nedenle, yorgunluk, meşguliyet ve benzeri sebeplerle, teravih namazının evde 8, 10, 12, 14, 16 veya 18 rekât kılınması hâlinde de sünnet yerine getirilmiş olur.
Sağlkıla sihatle bereketiyle gelsinRamazanımız mübarek olsun canım kadınlar
Allah hakkıyla tamamlamayı nasip etsin.
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
@UcanSupurge
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Teneffus Zili
Efser
@Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
mimesis
@Hemsirecik
@ATTRAENTE
@Verafly
Tubismavis
Ramazanımız mübarek olsun
Çok teşekkür ederim Tubiş.Canımherşey çok güzel olsin sizler için
Çok teşekkür ederim nego. İnşallah bundan sonra daha iyi olur her şey.Hakkınızda hayırlısı olsun mimesis umarım rahatsız edersiniz artık. Tabii ki yaz çok iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?