Geçmiş olsun fırsat bulursan karanlık bir yerde uyu iyi gelir rabbim şifa verir inşallahInsallah keser efo yaaa
Evet canım zaten bi tane var.Ama benden özür dilemediler gerçekten çok ağır şeylerdi Pinhan.Teneffus Zili Kaç görümcen var? Kırgın olduğunla ziyarete gelen aynı kişi değil mi onu tam anlamadım.
Ama sana ziyarete gelense sen de gitsen iyi olur mübarek gün.
Neler yaşadın, belki çok ağır bilemem de.
Eğer o adım attıysa eşinin yanında ol git ve gel. Samimi olmaz sormadıkça konuşmazsın.
Ne bilim yaa 3 günlük dünya kimse kimseye eziyet etmese, zalimlik etmese de yaşayıp gitsek......
Kız noldu senin başına yaBaşım catliyor efo başımmmm
Geçmiş olsun fırsat bulursan karanlık bir yerde uyu iyi gelir rabbim şifa verir inşallah
Sagolun canlarim bakim bi eşim işten gelip alsin tostosu da bende az dinlenimGecmis olsunJES enseni soguk suyla kompres yap sık sık insallah iyi geliyor
Her durumda igrenc espirilerim hazirFes başıma fes başıma
Bende olsam gitmezdim.Gidesim yok sweet
Baslangic demisti bi araKötü olmuş migrenin yok demi
Ohooo başlanmış iş bitmiş iştir hacı geçmiş olsunBaslangic demisti bi ara
Ölsem de enseme buz koyamam elektrik carpiyor sanki oyle yapınca.Evet ensene buz koy ya da kompresJES Tansiyonunu ölç bi de su iç susuzlukta ağrı yapıyor bahar havası çok müsait zaten ağrıya.
Baktın geçmiyo çık dışarı bi rüzgar çarpsın çivi çiviyi söker belkim
Şuna gülmen gerekiyordu vipBaktın geçmiyo çık dışarı bi rüzgar çarpsın çivi çiviyi söker belkim
Zaten ailede de genetik lanetOhooo başlanmış iş bitmiş iştir hacı geçmiş olsun
Jes olmak bunu gerektirirHer durumda igrenc espirilerim hazir
Güldüm de içime doğruŞuna gülmen gerekiyordu vip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?