- 20 Aralık 2020
- 17.178
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.649
- 548
Ben de sadece çorba biraz makarna yapacağım kaldı hep yemeklerBugün sadece börek ve çorba yapıcam inşallah. Dünden yemeğim kaldı onunla yenir.
Bende makarna yapacağım dünden az yemekler varBugün sadece börek ve çorba yapıcam inşallah. Dünden yemeğim kaldı onunla yenir.
Darısı başıma titoşumSabah evime geldim tam anlamıyla artık yerleşme ve temizlik işlerim başladı Beyaz eşyalar buzdolabı başta olmak üzere sirke ve karbonatla sildimHepsinin tozlarını aldımm.
Memleketten getirilen gıdalar buzdolabına yerleştirildi
Yapmadım ama hoşuma gidiyor benimde. Yapışkanlı karolar da var buluyum da atayım.Ara ara böyle gelip sizlerden fikir alacağım canlarımm
Tezgah arası fayansı kaplamak istiyorum daha önce yapan var mı acaba
Kaplama değil de ablam boya yaptı güzel olmuştuAra ara böyle gelip sizlerden fikir alacağım canlarımm
Ara ara böyle gelip sizlerden fikir alacağım canlarımm
Git muhatap olma onlarla. Ne tesadüf benim kp de yarın bizi çağırdı. Evlerinin yanında bahçeli evleri var bi daha, dedim oraya giderim sırf babanın hatrına o da orda versin iftarıOff kızlar korktuğum başıma geldi
Oğlum okula bugün dedesiyle gitti sağolsun.
O arada da gelip seslendi oğlum anne birşey yapma akşama diye ninesi söylemiş.
Görümcem yapacakmış yukarı da davet var sanırım.
Ama ben gitmek istemiyorum kızlar bi yandan da ramazan kimseyi kırmak istemiyorum.Eşimin babası,yeğenleri naif kırılsınlarda istemem.
İçim de gitmekten yana değil eşimi oğlumu göndersem ben gitmezsem nasıl olur ki.
Görümceme çok kırgınım geçmedi söylemiştim depremde geldiler sordum ayaküstü gittiler diye.
O kadar ay konuşmamışım arada buz gibi bi soğukluk var zaten benim tarafımdan öyle
Eşimin ablasıda çok önemsememiş olacak ki aylarca bi mesaj bile atmadı barışmak yada arayı düzeltmek için.
Halbuki ben ablamlardan ayırmazdım fazla önemsemişim onu da anladım.
Bende bütün yaptım dilim dilim kestim 2 tam ekmekddn yapmıştım bittiBen hep yaparım canım dilim dilim keserek ekmeği.
Negom kalbini seveyimBen dün namazdan sonra babannenin elini dilini bağla eziyet etmesin şu mübarek ayda diye ettim. Ne fenayım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?