Düzenli Evimiz & Hayatımız

Gitmiş
Gazası mübarek olsun
İyi geçti iyi Kaynanam beni öptü falan ötekilerde iyiydi bi köşede durdum zaten sessizimdir ortamlarında
Görümcem öpmek istedi görmedim ne yalan söylim sonra arada birileri vardı sordum öyle güler yüzlüydu eskisi gibi
Çaya da durdum tavır yapmadım biraz konuştuk bebişi uyutmak için indim onlar da biraz önce gittiler.

Hiç dizi izlemiyorum Pinhan Netflix izlerdim onu da oruçta açmam müstehcenlik bi çoğunda var.
Ramazan ramazan orucu sakat etmeyelim hayrı azalıyor.
Kıvancın hatrına dizisine bakarım bi ara

Nemli çamaşır vardı bı kactane onlari da peteklere koydum başka bişi kalmadı
Bı kaç saate hamur mayalicam poğaça yapcam. :))
Maşallah sana annemin yanında olsan öve öve anlatırdı hep seni. Ciddi söylüyorum bunu o çok beğenir senin gibi temiz titiz çalışkan hem namazlı niyazlı daha ne olsun ki.
Nineniz senin kıymetini bilmiyor ama gün gelecek çok pişman olacak Teneffüs demişti dersin.

Tebrik ediyorum gittiğin için. Ramazan sebebinden olsun, nefsini yendin gittin
Daha ötesi olmak zorunda değil

Hiç dizi izlemiyorum Pinhan Netflix izlerdim onu da oruçta açmam müstehcenlik bi çoğunda var.
Ramazan ramazan orucu sakat etmeyelim hayrı azalıyor.
Kıvancın hatrına dizisine bakarım bi ara
Teneffüscüm inan ben de hiç dizi izlemem. Tv de yerli dizi izlemem.
Ya yabancı dizi izleriz ya da film.
Bizim dizilerin uzunluğuna,uzun uzun bakışmalarına, saçmalığına, ahlaksızlığına, uyduruk senaryolarına tahammül edemiyoruz.
Ama bu Kızılcık olsun, Ömer olsun ilgimi çekmişti.
Hiç umduğum gibi çıkmadı, tabii ki
Yine de bakıyom bakalım şu olaylar durulsun belki yine bakmam
Netflix konusunda katılıyorum. Ama yine de çoğu diziyi izledik, bazılarını atlaya atlaya izledik tabi

Tebrik ediyorum gittiğin için. Ramazan sebebinden olsun, nefsini yendin gittin
Daha ötesi olmak zorunda değil
Teşekkürler efenimkindar değilim zaten eşimde bana karışan bi tip asla değildir sen bilirsin der her zaman.
Umarım ömürümüzün yettiğince artık boş tartışma küslükler olmaz.Ama eşim arada kaldığı çok oldu öfke nöbetleri geçirdi adam biraz rahatlama vakti gelmiştir inş.
Eşim çok düşkün babasına yeğenlerine ve ablasına.

Canım sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…