Baysss mi ?Geblolar sabah köye gideceğiz eşimin halasinin evi var. Ani ve güzel bir karar oldusebeke sadece evin camin köşesinde cekiyor. Ben bir süre yokum baysssss
Bende hemen yedim topladım. Artık karar aldım sahur bulaşığını toplucam zor oluyorDurum bidiriyorum mutfağım toplu
kk birinci noteri
@Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
@UcanSupurge
JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
Teneffus Zili
@Efser
@Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@ATTRAENTE
@Verafly
Tubismavis
Bu sefer toplu valla şamdanhala mutfağı masası dağınık olanlar
Geçmiş olsun negocum şimdi nasılsınBende şimdi oturdum çayımı içicem. Biraz kendime geleyim başımın arkasına ağrı girdi iftardan önce ağrı kesici aldım bakalım.
Benim de toplu sayılır çay bulaşığı çıktı tekrardan eve geldim yine demledim.Durum bidiriyorum mutfağım toplu
kk birinci noteri
@Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
@UcanSupurge
JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
Teneffus Zili
@Efser
@Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@ATTRAENTE
@Verafly
Tubismavis
İyi geçti iyiGitmiş
Gazası mübarek olsun
Hiç dizi izlemiyorum Pinhan Netflix izlerdim onu da oruçta açmam müstehcenlik bi çoğunda var.Tubismavis Hazır mıyız Kızılcık Şerbeti için
Çok kızdım, tasvip etmedim 2 bölümden sonra izlemedimdi.
Ama sonra olaylar olaylar duydum elbette.
Şimdi yine izliyorum sayarak söverek
Dur bakalım bu akşam çok helecanlı olcak
Sweet ters yapacak ki senin değerini anlasın TubişGel gell ayilir bayılır
Bu sefer toplu valla şamdan
Maşallah sana annemin yanında olsan öve öve anlatırdı hep seni.Nemli çamaşır vardı bı kactane onlari da peteklere koydum başka bişi kalmadı
Bı kaç saate hamur mayalicam poğaça yapcam. :))
Tebrik ediyorum gittiğin için. Ramazan sebebinden olsun, nefsini yendin gittinİyi geçti iyiKaynanam beni öptü falan ötekilerde iyiydi bi köşede durdum zaten sessizimdir ortamlarında
Görümcem öpmek istedi görmedim ne yalan söylim sonra arada birileri vardı sordum öyle güler yüzlüydu eskisi gibi
Çaya da durdum tavır yapmadım biraz konuştuk bebişi uyutmak için indim onlar da biraz önce gittiler.
Teneffüscüm inan ben de hiç dizi izlemem. Tv de yerli dizi izlemem.Hiç dizi izlemiyorum Pinhan Netflix izlerdim onu da oruçta açmam müstehcenlik bi çoğunda var.
Ramazan ramazan orucu sakat etmeyelim hayrı azalıyor.
Kıvancın hatrına dizisine bakarım bi ara
Kivanci izlerkende sakatlamayasin tikkat etHiç dizi izlemiyorum Pinhan Netflix izlerdim onu da oruçta açmam müstehcenlik bi çoğunda var.
Ramazan ramazan orucu sakat etmeyelim hayrı azalıyor.
Kıvancın hatrına dizisine bakarım bi ara
Teşekkürler efenimTebrik ediyorum gittiğin için. Ramazan sebebinden olsun, nefsini yendin gittin
Daha ötesi olmak zorunda değil
Canım sağolMaşallah sana annemin yanında olsan öve öve anlatırdı hep seni.Ciddi söylüyorum bunu o çok beğenir senin gibi temiz titiz çalışkan hem namazlı niyazlı daha ne olsun ki.
Nineniz senin kıymetini bilmiyor ama gün gelecek çok pişman olacak Teneffüs demişti dersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?