Teşekkür ederim negoşummm bunlar daha güzelmişTink Kendinden Yapışkanlı Banyo Mutfak Kaplama Fas 019 Desenli Pvc Karo 30x30 Cm (4 ADET) 0,36 M2 - Fiyatı, Yorumları
Tink Kendinden Yapışkanlı Banyo Mutfak Kaplama Fas 019 Desenli Pvc Karo 30x30 Cm (4 ADET) 0,36 M2 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Tink Kendinden Yapışkanlı Zemin Duvar Kaplama Serenıty Desenli Pvc Karo 30x30 Cm (4 ADET) 0,36 M2 - Fiyatı, Yorumları
Tink Kendinden Yapışkanlı Zemin Duvar Kaplama Serenıty Desenli Pvc Karo 30x30 Cm (4 ADET) 0,36 M2 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Tink Kendinden Yapışkanlı Kesilebilir Metro Karo Desenli Pvc Karo 30x30 Cm (4 ADET) 0,36 M2 - Fiyatı, Yorumları
Tink Kendinden Yapışkanlı Kesilebilir Metro Karo Desenli Pvc Karo 30x30 Cm (4 ADET) 0,36 M2 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Güle güle kullan Tiniminim, bu desen Portekiz' de Azulejos olarak adlandırılıyor, Endülüs etkisi ile çini kültürü oraya da geçmiş.Teşekkür ederim negoşummm bunlar daha güzelmiş
Süper fragman benceAl sana fragman
Benim saçlar uzun birazda kalın sayılır mecburen topuz oluyorKapandigimdan beri hiç topuz yapmayan bı ben varım herhlde
Zorunlu haller hariç dugun dernek vs harici
Ya oonunn nedenını beklıyorum ne bilim degısım falan yapsınlar başka acıklaması olamazBen de yukarıdan topuz yapmam
Ay Nursema yine güzel oluyor. Nilay değişik, paçoz gibi giydirip örtüyorlar nedense.
Benımkı de uzun baya örüp alttan topluyorum hemde yıpranmıyor hafif oluyor :)Benim saçlar uzun birazda kalın sayılır mecburen topuz oluyor
Ben bi çözüm bulamadım.Kesmiştim şimdi kıyamıyorum da kesmek istemiyorum.
Yaaa geçmiş olsunFeciii bir şekilde böbrek ve baş agrısı yasıyorum yarını sag salim atlatırsam başka bişi istemiyorum cok susuz kaldım galiba
Sagol canım benım. Bol sıvı ve su aldım kapatana kadar ıcerım ıyı gelir belkiYaaa geçmiş olsun
Geçmiş olsun Ayşe. Soda da su açığını kapıyor varsa iç bir tane şifa olur belkiSagol canım benım. Bol sıvı ve su aldım kapatana kadar ıcerım ıyı gelir belki
Gecmiş olsun negom ya inşallah kolay gecer gününBaşım çok fenaydı etkili ağrı kesicilerimde bitmiştiumarım bugün beni mahvetmez Başım ağrıyınca çok tahammülsüz oluyorum.
Geçmiş olsun cnm böbrek ağrısı fena yaşıyorum arada biliyorumFeciii bir şekilde böbrek ve baş agrısı yasıyorum yarını sag salim atlatırsam başka bişi istemiyorum cok susuz kaldım galiba
Tekrar geçmiş olsun nego inşallah iyi olursunBaşım çok fenaydı etkili ağrı kesicilerimde bitmiştiumarım bugün beni mahvetmez Başım ağrıyınca çok tahammülsüz oluyorum.
Negom geçmiş olsun canımBaşım çok fenaydı etkili ağrı kesicilerimde bitmiştiumarım bugün beni mahvetmez Başım ağrıyınca çok tahammülsüz oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?