Aynı benim kv kpYapar seviyor yemek yapmayı kv yapmaz yemek ondan galiba alışmış birde oruç tutmuyor ramazan ayında çoğunlukla o hazırlar dün de güveç yaptı
Ezan okundu haydi kılalım o zaman yatsı namazını tubisimHayırlı iftarlar canlar
Sweetim hoşgeldin
Tinim hoşgeldin
Oh komşuda yapılmış heeee
Bende de mutfak toplu çay içildi yatsı bekleniyor :)
Mekanı cennet olsun Allah kabul etsinAnnemin ruhuna yemek vericez bugün onu çok özledim içimdeki boşluğu bazen çok fena vuruyor.
Bu kadar çok çiçeğim olduğunu göremedi. 3-5 sukulentimi görmüştür de gerisi yok.
Akşama gidicem boğazım düğüm düğüm.
İşlerim az kaldı sonra aralıksız çiçeklerimle uğraşmak istiyorum.
İçeri aldım bunları çünkü camı silicem.
Küçük saksıda sıkışanlar uzayanlar var onlar büyüğe geçicek de toprak karışımım hazır değil haftaya inş.
Şimdi sadece içerdekilerden birini değişcem.
Beni akşam yemeği düşünmekten de kurtarıyor çoğu kere şunu pişireyim diyor çok iyi oluyorAynı benim kv kpbenimki de yemek yapmaz bilmez kp yapar
Hoş buldum tinnoşum sende hoş geldin çiçeğimSivitimmm bende bugünn geldimmm hoşgeldinnn bebeğsiimmm
Hoş buldum loram nasıl oldun enfeksiyon çıkmış sanırım iyi misin
Hoş buldum tubişimHayırlı iftarlar canlar
Sweetim hoşgeldin
Tinim hoşgeldin
Oh komşuda yapılmış heeee
Bende de mutfak toplu çay içildi yatsı bekleniyor :)
Ben geldiimmmmm
Hoşgeldiniz kızlar nasılsınızBen geldiiim
Ne güzel yaaaBeni akşam yemeği düşünmekten de kurtarıyor çoğu kere şunu pişireyim diyor çok iyi oluyor
Hoş buldum iyiyim şükür sen nasılsınHoşgeldiniz kızlar nasılsınız
Daha ıyıyım canım kontrole gıdıyorum sık sık. Yavrun nasıl oldu rahatsızdı yanlış mı hatırlıyorumHoş buldum loram nasıl oldun enfeksiyon çıkmış sanırım iyi misin
Bende cok gerginim canım ya tam tersi dusunurdum ama o huzuru yakalayamadımKızlar ben bu sene ramazan ayında sinirliyim sürekli çok sakin biriyimdir ama bu ara tahammülüm yok bir çok şeye bu durum üzüyor beni
Benim bazı dertlwrim var borç isteyen akraba diyelim ama az bir mepla değil geri almada sorun yaşayacağımızı düşünüyorumBende cok gerginim canım ya tam tersi dusunurdum ama o huzuru yakalayamadım
Sevindim iyi olmana. Evet hastaydı şükür iyileşti ara ara burnu akıyor sadeceDaha ıyıyım canım kontrole gıdıyorum sık sık. Yavrun nasıl oldu rahatsızdı yanlış mı hatırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?