- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.019
- 498
Ya dikdörtgen borcamda yaptım ama gene tutmadi uste kuru dediler daha hiç yemedim bilmiyorumHoş buldum tubişimgüllacın neden olmadı döktün şimdi okudum da biz güllaç ustası olduk eşimle
Ben her sene öyle oluyorum özellikle iftara yakınKızlar ben bu sene ramazan ayında sinirliyim sürekli çok sakin biriyimdir ama bu ara tahammülüm yok bir çok şeye bu durum üzüyor beni
Hoşgeldin sweetBen her sene öyle oluyorum özellikle iftara yakın
Ben daha yorgunluğu atabilmis degilm negom Allah yardımcın olsunHayırlı akşamlar yoğunum yoğunum yorgunum yorgunum
Allah nasip ederse yarın kalabalık misafirim var. Hazırlık koşturma ben bitmişim
Hee üstü kuruysa sütü az gelmiş. Baya baya sütlü olcak sonra çekiyor o. Biz sadece bi markanınkini alıyoruz o en iyisi yaprak ve tat olarak. Bide muzlu yaparız hep. Dikdörtgen borcamda küçük olur büyük yuvarlak fırın tepsininde yapıyorum benYa dikdörtgen borcamda yaptım ama gene tutmadi uste kuru dediler daha hiç yemedim bilmiyorumyine şekerparem number one oldu
2.5 kutu süt gitti halbuki
6 kat altta ortada fındık
6 kat yukarda vardı iyice de sütledim halbu ki ama anlamadımbı daha no no no
Baya sütlüydu de kapattigimda ama şans işte
Hoş buldum negomHoşgeldin sweetnasıl oldu kızın?
Evet eşimin kuzeni büyük tepside yapmışHee üstü kuruysa sütü az gelmiş. Baya baya sütlü olcak sonra çekiyor o. Biz sadece bi markanınkini alıyoruz o en iyisi yaprak ve tat olarak. Bide muzlu yaparız hep. Dikdörtgen borcamda küçük olur büyük yuvarlak fırın tepsininde yapıyorum ben
Allah daha iyi etsinHoş buldum negomçok şükür daha iyi ara ara burnu akıyor sadece
Ben ilkini atamadım daha tubis bu ikinci misafir furyasıBen daha yorgunluğu atabilmis degilm negom Allah yardımcın olsun
Ancak iftardan sonra acildim
Keşke cagircak kimselerm olsa valla gocunmam da yok hepsi hepsi bu kadar diBen ilkini atamadım daha tubis bu ikinci misafir furyası
Geçmiş olsun canımDaha ıyıyım canım kontrole gıdıyorum sık sık. Yavrun nasıl oldu rahatsızdı yanlış mı hatırlıyorum
Daha hiç kimseyi çağırmadımBen ilkini atamadım daha tubis bu ikinci misafir furyası
Bende gocunmuyorum yorgunum diyorum:)Keşke cagircak kimselerm olsa valla gocunmam da yok hepsi hepsi bu kadar di
Toptan alıyorum inşallah yarınDaha hiç kimseyi çağırmadımhaftaya cumartesi inşallah görümcem ve eltimi çağıracağım
Yoo kız o bakımdan demedim sen mi gocuncan aşkolsun asla öyle düşünmemBende gocunmuyorum yorgunum diyorum:)
Ben mutfağı toplarken kimse girmese çok daha pratik yapıyorum işimi. Birileri girince kaos çıkıyorYoo kız o bakımdan demedim sen mi gocuncan aşkolsun asla öyle düşünmem
Gocunmak derken yorginluk işte
Yorgunluk zor kısmı hele o sığmayan bulasikar
Bende giremio kimse istese dee aman benim hep zor.Ben mutfağı toplarken kimse girmese çok daha pratik yapıyorum işimi. Birileri girince kaos çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?