- 1 Aralık 2021
- 14.830
- 53.927
- 548
- 35
Yok bonus başka konudan gittiBan yiyen yiyene sanirmhippi konusundan mi acaba bonus da ,bı okudum sonra çıktım
Tubiş, Ömerde Gamze ile Süreyya kuzen mi?Evet mutfak toplandı çay içildi
Ömer dizisi açıldı
1.5 lt su icilcek
Yeşilçay ve kahve günüm :)
Sebze çorbasıNeler yaptın de hele
Sebze çorbası
Fırında karışık tavuk&elma dilimi patates
Sebzeli bulgur pilavı
Zeytinyağlı sarma
Mantı
Fasulye piyazı
Börek
Aypare tatlısı
Sütlaç
Ev yapımı meyve suları
Çoğu bitti yarına birer tabak kaldısalata vardı koymayı unuttum birde
Geçen gün tavukla şöyle bir şey yapmıştım biz çok beğendik belki denemek istersin
Ah canım benim Allah çok daha güzellerini nasip etsin. Hatıraların yeri dolmaz tabii çok haklısın.Hoşbuldummn canım kızlarrımmm
Bonusum yerleşme kısmı eh işte dün eşyalarımızın oldugu yerde enkaz kaldırıldı bir kaç eşyalarım çıkmış onları toplamaya gidiyorumEmeklerim hatırlarım hepsi
yeni evi benimseyemedim sanki başkasının evide ben sonra eşyalarıma kavuşacak gibiyim savrulmuş o eşyalarımı gördüm ağlayıp durdum
Sebze candır gerisi heyecanAyyyy bayılazammmm yazdıkça daha da çıkıyor yemediklerin bamya brokoli kereviz bakla yenmez miii daha nice var sebze meyve..hepsi vitaminli, vücuda şifası var, az az alıp yemeye başlayın çocuklarına da yedir, bilsinler tatlarını
bizim yaptığımız tarhana nerdeyse un gibi olur, elekten geçiririz. Kurutma şeklini de ben bilmiyorum
Tabiki yöresel tat farklılıkları olması normal canım (aramızda kalsınbende etli yemekleri çokkkk az tüketiyorum)
Ben şok bu doğru mu hojaamHiç bişey olmaz hatırlarsın binince. Sınavlar iptal oldu Türkiye geneli. Nisan sonunda olur artık
Ablam ne yapim 22 yaşına kadar yeme evde pişmesin nasıl biliceksin ki alışmak zor ama benim sebzeyle aram iyidir.Ayyyy bayılazammmm yazdıkça daha da çıkıyor yemediklerin bamya brokoli kereviz bakla yenmez miii daha nice var sebze meyve..hepsi vitaminli, vücuda şifası var, az az alıp yemeye başlayın çocuklarına da yedir, bilsinler tatlarını
bizim yaptığımız tarhana nerdeyse un gibi olur, elekten geçiririz. Kurutma şeklini de ben bilmiyorum
Tabiki yöresel tat farklılıkları olması normal canım (aramızda kalsınbende etli yemekleri çokkkk az tüketiyorum)
Nerede ben görmedim hemen bakayımKızlar bı Philips Kumtel vs hep fiyatlar düşmüş biliyormusunuz
Şansıma bak isteeee
Trendyol Hepsiburada da gayet uygunlardi yaaaAblam ne yapim 22 yaşına kadar yeme evde pişmesin nasıl biliceksin ki alışmak zor ama benim sebzeyle aram iyidir.
Oğlumda salata marul, maydonoz bayılır.
3,4 senedir etli yemeklerle aram çok daha iyi.
Ay kereviz mi hiç bilmem
Yalnız ben değil de abim ablalarım kardeşlerim asla yemezler
Nerede ben görmedim hemen bakayım
28 Nisana kadar iptal. 29 veya 30 nisanda olur sınavınız muhtemelen. Tarih vermişler miydi size? Maşallah maşallah işe yarar tabiBen şok bu doğru mu hojaam
Hiç söylenmedi bize ama fena değildim bugün biraz tekrar işe yarar gibi görünüyor.
Benim hoşuma gitti sweet28 Nisana kadar iptal. 29 veya 30 nisanda olur sınavınız muhtemelen. Tarih vermişler miydi size? Maşallah maşallah işe yarar tabi
Eşimle bebişte benimle beraber sürüşü yaptık28 Nisana kadar iptal. 29 veya 30 nisanda olur sınavınız muhtemelen. Tarih vermişler miydi size? Maşallah maşallah işe yarar tabi
Ahahahah kaçma kız gir geç Allahın izniyleBenim hoşuma gitti sweetnereye kadar kaçacaksam..
Bu hafta sonu denmişte yarın soracağım bakalım.
Peki neden ertelendi ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?