golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 498
- 34
Boşver sen onları topiğimizden dışarı çıkma diyecektim gitmişsin bile inşallah uzun değildirHiiç gölgecim KK nın hadsizi bitmiyor.
Geçen gün tavukla şöyle bir şey yapmıştım biz çok beğendik belki denemek istersinGüzel menü penyez sağolasın ama şuan bana uymadı, biraz değştireyim ben bunu.
Mantar yeni tükettik.
Tavuk çıkarayım. Ya sote ya da galetaya bulayıp kızartırım, şinitzel gibi.
Cacık güzel fikir, özledim cacık daha yemedik salatalık almıyorduk henüz, dün aldık artık.
Tamam birşeyler şekillendi
Tenk yuuuu
Bayılırım böyle şeylere fesleğen.Geçen gün tavukla şöyle bir şey yapmıştım biz çok beğendik belki denemek istersin
Hiç mantar yemedim@O1deren87Pinhan kizlarrr huuuu aklıma gelenleri yazdım
Tarhana çorbası
Sebzeli mantar sote
Bulgur pilavı
Cacık veya komposto
Allah nice güzellikler nasip etsin canım çok zor zamanlardan geçiyoruz bugünlerde geçecek inş.Hoşbuldummn canım kızlarrımmm
Bonusum yerleşme kısmı eh işte dün eşyalarımızın oldugu yerde enkaz kaldırıldı bir kaç eşyalarım çıkmış onları toplamaya gidiyorumEmeklerim hatırlarım hepsi
yeni evi benimseyemedim sanki başkasının evide ben sonra eşyalarıma kavuşacak gibiyim savrulmuş o eşyalarımı gördüm ağlayıp durdum
Sen nereye gittin ya hu
Kız sus zaten ban yemişsin
Teneffüsum inan geçen gün yazacaktım seni etiket ederek araya işler girdi unuttumHiç mantar yemedim
Fark ettim de yemediğim çok şey varmış
Onu yemedim bunu yemedim diyorum sürekli.
Yok ablam valla ben sağlıklı beslenmeye özenen biriyim.Teneffüsum inan geçen gün yazacaktım seni etiket ederek araya işler girdi unuttum
Eee vitaminli olan bir çok sebze meyve yemiyorsunnnhiç mantar yemedin mi oysa bir çok çeşidi bile var ... hele tarhana çorbası yaz kış içeriz biz, şifa deposudur
Yok ablam valla ben sağlıklı beslenmeye özenen biriyim.
Ama annem evde hiç pişirmezdi köyde mantar toplarlarmış o çok lezzetliydi demişti bunu pek sevememişler.
Tarhana da bizim kültürümüzde yok.Yoğurtlu birşey kuruturdu ben çok küçükken onu hatırlıyorum.
Ablam Çukurova da sebze meyve bol her mevsim ulaşılabilir bolluk ucuzluk vardı şimdi fark var tabi ama ondan mı acaba kışın bir şeyler yapalım kültürü bile çok yok.
Salça, turşu yapılır.
Ben anneme ısrar ettim kavanoz şişe doldurduk bizden sonra herkes alıştı ilk ben yaptım severim böyle şeyleri.
Annem alıştırmamış karnabahara ben alıştırdım bezelye de annemden istemiştim pilavını yaptı onu da severek yiyoruz.Bamya, brokoli hiç yemedim.
Bizim Bingöl tarafı böyle orada pek sebze yetişmez domates,biber, patlıcan bu kadar biliyorum.
Ceviz,badem, üzüm boldur pestil yaparlar vs.
Teneffüsun dedigi Maraş usulü cips gibi oluyor abla sanırımAyyyy bayılazammmm yazdıkça daha da çıkıyor yemediklerin bamya brokoli kereviz bakla yenmez miii daha nice var sebze meyve..hepsi vitaminli, vücuda şifası var, az az alıp yemeye başlayın çocuklarına da yedir, bilsinler tatlarını
bizim yaptığımız tarhana nerdeyse un gibi olur, elekten geçiririz. Kurutma şeklini de ben bilmiyorum
Tabiki yöresel tat farklılıkları olması normal canım (aramızda kalsınbende etli yemekleri çokkkk az tüketiyorum)
Hiç bişey olmaz hatırlarsın binince. Sınavlar iptal oldu Türkiye geneli. Nisan sonunda olur artıksweetgirlcandy bugün uzun bir aradan sonra yine trafikte sürüş yapacağım.Dersler başladı oğluş okulda herşeyi unutmuş gibiyim.
Bana dua edin.
Limonsuzzcay inş.ben de geçebilirim senin gibi.
Tarhanaya sarımsak bideTeneffüsum inan geçen gün yazacaktım seni etiket ederek araya işler girdi unuttum
Eee vitaminli olan bir çok sebze meyve yemiyorsunnnhiç mantar yemedin mi oysa bir çok çeşidi bile var ... hele tarhana çorbası yaz kış içeriz biz, şifa deposudur
Çok kötüsünüz heeeeTarhanaya sarımsak bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?