- 20 Aralık 2020
- 17.178
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.649
- 548
Allah kolaylık versinHerşeyi yıkıyorumm mutfak bitti gibi ama çamaşır makinesi resmen ağlıyor
Belli yav yolda görsem tanırımYanlışlıkla koydum kaldırmadım dursun yüzüm belli değil zaten 3 Sene önceki halim
Her şey olabilirBi halt arıyor insan dimi
Sakin ol tini acelen yok ki zamanla rayına oturur. Ne mesela zorlayan yaz belki çözüm buluruz.Ben bu işlerin içinden çıkamıyorumm
Sabır diliyorum kendimeee
Yok ya nerede canım deprem dolayısıyla ertelendikçe ertelendi ramazana kaldık bu yüzden.Yazılı sınav mı yoksa direksiyon mu canım?
Ben seni ehliyet aldın diye hatırlıyorum ya
Çok genç duruyorsun maşallah.Yanlışlıkla koydum kaldırmadım dursun yüzüm belli değil zaten 3 Sene önceki halim
Evde vestiyer banyo dolabı yok negom o yüzden açıkta olunca ruhum daralıyor bugün kargoyla geldi erzak dolabı ve banyo dolabı sipariş ettimSakin ol tini acelen yok ki zamanla rayına oturur. Ne mesela zorlayan yaz belki çözüm buluruz.
Öyle söyleme canım hiç olur mu öyle şey.Günaydın güzel kadınlar
Hayırlı Cumalar
Dün akşam iftarda ablamdaydık, çok keyifli oldu sağolsun, işten sonra pazara uğrayıp salata malzemesi aldım sadece başka da bir iş yapmadım. Bir de sahuru hazırladım
Bu sabah sürünerek kalktım, hiç moralim gayretim yok,Tubismavis aynı dertten muzdaribim 28 yaşında bıraktım sporu o günden beri iki ileri bir geri. Bu sene en son 86 yı gördüm, dün akşam çekilen resimlere baktım kendimden içim bulandı resmen, akşamdan beri tüm pozitifliğim yok oldu, nereden başlayacağımı da bilemiyorum, o gücü o azmi de hissetmiyorum... neyse öyle işte ... başladık güne bakalım Allah kerimdir
De miii maşallahÇok genç duruyorsun maşallah.
Yaparsın canım sen ben de tez canlıyım sabırla herşey olur.Evde vestiyer banyo dolabı yok negom o yüzden açıkta olunca ruhum daralıyor bugün kargoyla geldi erzak dolabı ve banyo dolabı sipariş ettim
mutfak dolabı çok küçük enkazdan çıkanlar da gelince fazla oldu çoğunu biraz ihtiyaç sahiplerine verdim
bir de her şeyi yıkıyorum ütüleme yapacağım biraz tezcanlıyım her şey olsun istiyorum burada hatam galiba
Ben seni de çok merak ediyorum Pinhan
Zaten ilkokula giden çocuğumu ilk çocuğum sanmışlar birde bebek ne güzel diyordu diğer veliler
En çok senle karşılaşma ihtimalim var zatenBelli yav yolda görsem tanırım
Canım zamanla olur niye kendine eziyet ediyorsun. Yeni ev yeni düzen kolay değil ki. Yük olarak görme keyfini çıkarmaya çalışarak yap. Oda oda yap düzenini, ordan oraya koşturma, biri bitince öbürüne başla. Yapılacaklar yaz yaptıkça yanına tik at. Benimde banyoda dolap yoktu daha yeni aldım demonte kendim kurdum. Can sağlığı olsun gerisi inan hallolur.Evde vestiyer banyo dolabı yok negom o yüzden açıkta olunca ruhum daralıyor bugün kargoyla geldi erzak dolabı ve banyo dolabı sipariş ettim
mutfak dolabı çok küçük enkazdan çıkanlar da gelince fazla oldu çoğunu biraz ihtiyaç sahiplerine verdim
bir de her şeyi yıkıyorum ütüleme yapacağım biraz tezcanlıyım her şey olsun istiyorum burada hatam galiba
Sen epey genç evlendin sanırım.Zaten ilkokula giden çocuğumu ilk çocuğum sanmışlar birde bebek ne güzel diyordu diğer veliler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?