Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yazılı sınav mı yoksa direksiyon mu canım?
Ben seni ehliyet aldın diye hatırlıyorum ya
Yok ya nerede canım deprem dolayısıyla ertelendikçe ertelendi ramazana kaldık bu yüzden.
Direksiyon sınavım haftasonu bakalım inş.atlatırım.

Sakin ol tini acelen yok ki zamanla rayına oturur. Ne mesela zorlayan yaz belki çözüm buluruz.
Evde vestiyer banyo dolabı yok negom o yüzden açıkta olunca ruhum daralıyor bugün kargoyla geldi erzak dolabı ve banyo dolabı sipariş ettim

mutfak dolabı çok küçük enkazdan çıkanlar da gelince fazla oldu çoğunu biraz ihtiyaç sahiplerine verdim
bir de her şeyi yıkıyorum ütüleme yapacağım biraz tezcanlıyım her şey olsun istiyorum burada hatam galiba

Öyle söyleme canım hiç olur mu öyle şey.
İçten diliyorum inş.istediğiniz kiloya gelirsiniz.
Kilo bazen ağırlık cidden o yönü var ben zayıflayınca kendimi daha hafif hissediyorum hareketlerim kolaylaşıyor.

Yaparsın canım sen ben de tez canlıyım sabırla herşey olur.
Allah yardımcın olsun, kolaylaştırsın.
Valla benim evde istediğim gibi değil idare ediyorum ama banyo dolabı,duşakabin, vestiyer falan bende de yok.
Zamanında yapamadık kaldı herşey.
Mutfak dolapları da aynı şekilde geniş bi çekmecem bile yok.
Huzurunuz daim olsun da Tinnoş herşey olur yeter ki yuvanızın sıcaklığı hep varolsun.
Kendini canını da eşini de sıkma ben bazen yansıtıyorum da ondan dedim.
Abim der senin moral bozukluğun olunca hemen belli oluyor suratından diye.

Canım zamanla olur niye kendine eziyet ediyorsun. Yeni ev yeni düzen kolay değil ki. Yük olarak görme keyfini çıkarmaya çalışarak yap. Oda oda yap düzenini, ordan oraya koşturma, biri bitince öbürüne başla. Yapılacaklar yaz yaptıkça yanına tik at. Benimde banyoda dolap yoktu daha yeni aldım demonte kendim kurdum. Can sağlığı olsun gerisi inan hallolur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…