Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bu gidişle 90 a düşersin bence

Senelerdir çocukluğum hep kilolu olmakla geçti kizlar artık yaş 33 olcak bıktım gerçekten her seferinde pes rttim ama artık etmk istemiyorum artık başarısız olmak istemiyorum

Çok zor kıyafet bulmakta zorlanmak ne bliim bı sürü sorun isteeee
Babama verdigim sözu bi şekilde tutmak istiyorum

Ölmeden önce diyetisyene gidiyordm o zaman 92 olmustim ne zaman ölümünü bekledik saldım gitti anneme destek olayım vs diye diye geçti gene aldım
Ama hem babam için hemde kendim için artık yeter diyorim önümde bu sorun ckmasin artık

Çocuk olsun olmasın Rabbim ne nasip ettiuse o yasancak ama artık engel çıkmasın istiyorum

Nasıl bunaldım bu kilo meselesinden senelrdir anlatamam size hadi diyelim 14 yasindsn beri vermrye çalışıyorum kaç sene geçti basariyok
Benle aynı kilolu olan arkadaşlarim vardı
11/14 yaşlarındayken onlar çocukken zayıfladı

Ve daha da almadılar haliyle ben hiç yapamadım ee o zamanlarda doktor çok meşhur değildi şimdi diyetisyen vs fazla bilinmiyordu ya da ailem dusunemedi zayıflar nasılsa çocuk diye belki de kaldım böyle...

Ailemin çok parasını yemisimdir çocukluktan beri varsin bu eksik kalsin asla sitem değil

Sorunlu tedavi gören bı çocuktum özel dktorlar dersaneler öğretmenlerde geçti tüm seneldrim Allah razı olsun ailemden
Dedimya bu kaldı senelerdir bende artık bitsin istiyorum çok yoruldum çünkü ...
Rabbim başarı nasip etsin sağlıkla zayıflamak nasip etsin inşallah hep böyle dua ediyorum irademi güçlendirsin inşallah

Ahh kuzum yaa inş. istediğin gibi verirsin kiloları.

Günaydın güzel kadınlar
Hayırlı Cumalar

Dün akşam iftarda ablamdaydık, çok keyifli oldu sağolsun, işten sonra pazara uğrayıp salata malzemesi aldım sadece başka da bir iş yapmadım. Bir de sahuru hazırladım
Bu sabah sürünerek kalktım, hiç moralim gayretim yok, Tubismavis aynı dertten muzdaribim 28 yaşında bıraktım sporu o günden beri iki ileri bir geri. Bu sene en son 86 yı gördüm, dün akşam çekilen resimlere baktım kendimden içim bulandı resmen, akşamdan beri tüm pozitifliğim yok oldu, nereden başlayacağımı da bilemiyorum, o gücü o azmi de hissetmiyorum... neyse öyle işte ... başladık güne bakalım Allah kerimdir

Yazılı sınav mı yoksa direksiyon mu canım?
Ben seni ehliyet aldın diye hatırlıyorum ya

Eşşekten düşeni yine düşen anlarmış tubiş.
Seni çok iyi anlıyorum hiç yalnız değilsin.

Ramazan bitince gelicem topiğe inş birlikte devam ederiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…