Tubisim maşallah ucacan heee yakında2 mil yapcam vazgeçtim
Keskeee jesim daha gitmedi kilolar bı gitse de uçsamTubisim maşallah ucacan heee yakında
Gidecek hic merak etme yaz olmadan sen 85 i görürsünKeskeee jesim daha gitmedi kilolar bı gitse de uçsam
Bu gidişle 90 a düşersin benceNormalde bu kadar değildim de şimdi biraz o pastane kurabiyesi yedimya bari onun kalorisi çıksınbı de bayram sabahı kahvaltısına ödülüm rahat olsun diye maaile bayram kahvaltısi bizde yapılır gerçekten merak ediyorum kilomu ramazan basinda 97.8 dm ne kadar doğru bilmiyorum ramazan oncesi 98 bakalm kaç cikcam
Gidecek hic merak etme yaz olmadan sen 85 i görürsün
Ağzınız bal yesin kızlarBu gidişle 90 a düşersin bence
Ahh kuzum yaa inş. istediğin gibi verirsin kiloları.Senelerdir çocukluğum hep kilolu olmakla geçti kizlar artık yaş 33 olcak bıktım gerçekten her seferinde pes rttim ama artık etmk istemiyorum artık başarısız olmak istemiyorum
Çok zor kıyafet bulmakta zorlanmak ne bliim bı sürü sorun isteeee
Babama verdigim sözu bi şekilde tutmak istiyorum
Ölmeden önce diyetisyene gidiyordm o zaman 92 olmustim ne zaman ölümünü bekledik saldım gitti anneme destek olayım vs diye diye geçti gene aldım
Ama hem babam için hemde kendim için artık yeter diyorim önümde bu sorun ckmasin artık
Çocuk olsun olmasın Rabbim ne nasip ettiuse o yasancak ama artık engel çıkmasın istiyorum
Nasıl bunaldım bu kilo meselesinden senelrdir anlatamam sizehadi diyelim 14 yasindsn beri vermrye çalışıyorum kaç sene geçti basariyok
Benle aynı kilolu olan arkadaşlarim vardı
11/14 yaşlarındayken onlar çocukken zayıfladı
Ve daha da almadılar haliyle ben hiç yapamadım ee o zamanlarda doktor çok meşhur değildi şimdi diyetisyen vs fazla bilinmiyordu ya da ailem dusunemedi zayıflar nasılsa çocuk diye belki de kaldım böyle...
Ailemin çok parasını yemisimdir çocukluktan beri varsin bu eksik kalsin asla sitem değil
Sorunlu tedavi gören bı çocuktum özel dktorlar dersaneler öğretmenlerde geçti tüm seneldrim Allah razı olsun ailemden
Dedimya bu kaldı senelerdir bende artık bitsin istiyorum çok yoruldum çünkü ...
Rabbim başarı nasip etsin sağlıkla zayıflamak nasip etsin inşallah hep böyle dua ediyorum irademi güçlendirsin inşallah
Yazılı sınav mı yoksa direksiyon mu canım?Selamlar kızlar..
Evi toparladım sonra çıktık bebişi annemlere bıraktım bugünlük bilmiyorum bıraktığıma pişman oldum.
Oğlumda okuldan geldi pratik birşeyler yapacağım yemek olarak.
Pazar günü ehliyet için sınava gidicem bebişe bakan yok.
Neyse inş.eşim evde olur o bakar yada büyük ablama rica ederim.
Kaç gündür gidip geliyorum bi kere bıraktım pişman ettiler.
Senelerdir çocukluğum hep kilolu olmakla geçti kizlar artık yaş 33 olcak bıktım gerçekten her seferinde pes rttim ama artık etmk istemiyorum artık başarısız olmak istemiyorum
Çok zor kıyafet bulmakta zorlanmak ne bliim bı sürü sorun isteeee
Babama verdigim sözu bi şekilde tutmak istiyorum
Ölmeden önce diyetisyene gidiyordm o zaman 92 olmustim ne zaman ölümünü bekledik saldım gitti anneme destek olayım vs diye diye geçti gene aldım
Ama hem babam için hemde kendim için artık yeter diyorim önümde bu sorun ckmasin artık
Çocuk olsun olmasın Rabbim ne nasip ettiuse o yasancak ama artık engel çıkmasın istiyorum
Nasıl bunaldım bu kilo meselesinden senelrdir anlatamam sizehadi diyelim 14 yasindsn beri vermrye çalışıyorum kaç sene geçti basariyok
Benle aynı kilolu olan arkadaşlarim vardı
11/14 yaşlarındayken onlar çocukken zayıfladı
Ve daha da almadılar haliyle ben hiç yapamadım ee o zamanlarda doktor çok meşhur değildi şimdi diyetisyen vs fazla bilinmiyordu ya da ailem dusunemedi zayıflar nasılsa çocuk diye belki de kaldım böyle...
Ailemin çok parasını yemisimdir çocukluktan beri varsin bu eksik kalsin asla sitem değil
Sorunlu tedavi gören bı çocuktum özel dktorlar dersaneler öğretmenlerde geçti tüm seneldrim Allah razı olsun ailemden
Dedimya bu kaldı senelerdir bende artık bitsin istiyorum çok yoruldum çünkü ...
Rabbim başarı nasip etsin sağlıkla zayıflamak nasip etsin inşallah hep böyle dua ediyorum irademi güçlendirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?