Kukrisim canimmm merhametlisin sen o yuzden yüreğin kalbine dar geliyordur.İyiyim diyeyim iyi olayım Nego,bilmiyorum ki bir imtihandan geçiyorum insanlarla olan imtihanlardan haklı iken haksız oluyorum ,susunca başka türlü susmayınca başka türlü görünüyorum .O kadar ince düşüyorum insanların kalbini o kadar önemsiyorum ki ama hasta olan ben oluyorum
Allah ın şer sandığım şeylerdeki hayrını bekliyorum ,bana demek istediğini anlamaya çalışıyorum öyle işte arkadaşım gönlüm böyle mahzun dolu bu ara.
Noldu la nettiniz mevzu ne
Seni uzenlerin totosunu da ciğerini de deşerim
Beni de övsene laa
Ne çok konusmusunuz la
Gel canim geeeel şöyle yamacima kaçma geeeeljesimmm baya iş var sana, kesilecekleri halledersin biz yattık
Etiketime mi baktinSon toto kesici
Sen sabah uyan ben çaresizlik ne demekmiş sana uygulamali anlatacagimJese yemek soracak kadar mı çaresizsin be Sweet
Merak etme sahurdan sonra fazlan kalmayacak pinhancimŞimdi bir de 2 - 3 kilo fazlam var desem linç edilicem
Kız abliş gözüme batmıyor hiç dediğin böyle miNerden geldim bu topiğe yahuuukafam yorulacağına elim yorulsun, heee birde dillere düşmeyeyim diye aldım elime ütüyüüü
Bu topiği açan başkanimmmNego selamlar gecenin bu saatinde ütü yapıyorum uysaki uyku saatim gelmişti
Eki Görüntüle 3230596
O çok nasipli bugünSen sabah uyan ben çaresizlik ne demekmiş sana uygulamali anlatacagim
Allah razı olsun,ben de seni gerçekten seviyorum.Amin , Allah sana da hep şu koca güzel yüreğin gibi kocaman kocaman güzellikler,iyilikler nasip etsinKukrisim canimmm merhametlisin sen o yuzden yüreğin kalbine dar geliyordur.allahim her yolunu aydinliga cikarsin, her olani senin için hayra cevirsin. Seni seviyorum.
Şimdi onlar düşünsünSeni uzenlerin totosunu da ciğerini de deşerim
Haklısın canım ,inşallah bırakmak nasip olsun .Yapma canım benim zaten rahatsızlıkların var onları iyice körüklüyorsun her şeyi kendinden çıkarıyosun
Batmıyor dedimmmm veeeKız abliş gözüme batmıyor hiç dediğin böyle mi
BenceNego bir tablo hazırlasın sayfaya sabitlesin.
Herkesin yaşı boyu kilosu göz rengi saçı başı kıçı yazsın orada
Böyle sorup durmayalım.
Seni mi merak ettim hemen açıyorum tabloyu hmm bakıyorum merakımı gideriyorum rahatlıyorum
Nasıl fikir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?