Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bonus can kiracı giderken bunu bırakmış bende atmadım üzerine mum çiceğimi alıp koysam yoksa saloln çiceğimi bilemedim
Kurdele çiçeği,telgraf çiçeği ,aşk merdiveni, tesbih çiçeği olabilir. Telgraf güzel sarkıyor benimkini atayım sonra.

Eklentiler

• images-3.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 37
  • images-2.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 22
  • images-1.webp
    15 KB · Görüntüleme: 27
  • images.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 40

Günaydın canım:)
Efser canım sütçüler mahallede dolaşır. farklı sutculerin farklı saatleri günleri oluyo.
ankarada gidip alıp gelmek sıkıntı olur yaktığın yakıta değmez. ama başka şeyler de alacaksan köylerde uygun fiyata temiz şekilde bulabilirsin.
genelde sutculer yan ürün de satiyo. mesela bahçesinden domates biber gibi yumurta vs şeyler.

ankaranin neresindesin canım sen?

baharat vs de tarihi bi çarşı yok açıkçası ankarada. ulusta hal var meyve sebze balık vs en taze orda olur. baharat da bulursun eminim:)
ulustaki çarsilar iş hanlarinda bulursun herseyi. ama ortam pek iyi değildi yıllardır gitmedim ben.
belki değişmiştir.
Kızılay'da da var iş hanlari oralara da bakabilirsin.

ankarada oturduğun semtin pazarında bulursun doğal ürünleri. onun dışında oturduğun semtte köy pazarı kuruluyordur büyük ihtimalle. onun gününü yerini öğrensen kafi.

Çankaya bahcelievlerdeyim
Kızılayda ulusta yakın sağol canım
Süt işinide mahllede gözlemleyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…