Çok yüksek olmayan salon çiçeği alt tarafa olur üst tarafa da sarkan cinsler olur.Bonus can kiracı giderken bunu bırakmış bende atmadım üzerine mum çiceğimi alıp koysam yoksa saloln çiceğimi bilemedim
Günaydın huzurlu sağlıklı ve mutlu bir hafta diliyorum hepinizeGünaydın mutlu huzurlu bir hafta diliyorum
Eki Görüntüle 3230705
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@JES
@Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
@Teneffus Zili
Efser
@Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
K Kitapkontesi
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@Verafly
@Tubismavis
Alta tesbih çiceği düşündümÇok yüksek olmayan salon çiçeği alt tarafa olur üst tarafa da sarkan cinsler olur.
Mum çiçeği, patos var ev sarmaşığı gibi.
aLta sarkmayacak bişey düşünürsün diye dedim ciddi uzuyorlar sipirgeye çekersin sonraAlta tesbih çiceği düşündüm
Ben en iyisi cam ağaçı dikeyimaLta sarkmayacak bişey düşünürsün diye dedim ciddi uzuyorlar sipirgeye çekersin sonra
Kurdele çiçeği,telgraf çiçeği ,aşk merdiveni, tesbih çiçeği olabilir. Telgraf güzel sarkıyor benimkini atayım sonra.Bonus can kiracı giderken bunu bırakmış bende atmadım üzerine mum çiceğimi alıp koysam yoksa saloln çiceğimi bilemedim
Yok gız övmeKıyamam sana öveyim mi seni? İster misin?
Teleğram güzel olur sankiKurdele çiçeği,telgraf çiçeği ,aşk merdiveni, tesbih çiçeği olabilir. Telgraf güzel sarkıyor benimkini atayım sonra.
Telgraf hayatımTeleğram güzel olur sanki
Benden de uzak durun iyi niyetliyim affediciyim hata yapmim yineEskiler eskiler aklıma geldiniz başka isimlerle sağımda solumda geziyorsanız benden uzak durun.
Hiç iyi niyetli değilim onlara karşı,asla affetmiyorum hakkımı da helal etmiyorum yok öyle bir dünya.Benden de uzak durun iyi niyetliyim affediciyim hata yapmim yine
Ankarada yaşayan yurtaşlar
1 yoğurt yapmak için burda süt ve doğal süt ürünleri nerde alınır
2 tarihi bir çarşınız var mı? mısır çarşısı gibi baharat bakliyat alabileceğim dogal ürünlerin olduğu bir yer varsa hangi semte?
Bu kadarını da bonustan öğrendimTelgraf hayatımo çok kolay büyüyor bakımı kolay çabucak coşuyor al bence.
Çankaya bahcelievlerdeyimGünaydın canım:)
Efser canım sütçüler mahallede dolaşır. farklı sutculerin farklı saatleri günleri oluyo.
ankarada gidip alıp gelmek sıkıntı olur yaktığın yakıta değmez. ama başka şeyler de alacaksan köylerde uygun fiyata temiz şekilde bulabilirsin.
genelde sutculer yan ürün de satiyo. mesela bahçesinden domates biber gibi yumurta vs şeyler.
ankaranin neresindesin canım sen?
baharat vs de tarihi bi çarşı yok açıkçası ankarada. ulusta hal var meyve sebze balık vs en taze orda olur. baharat da bulursun eminim:)
ulustaki çarsilar iş hanlarinda bulursun herseyi. ama ortam pek iyi değildi yıllardır gitmedim ben.
belki değişmiştir.
Kızılay'da da var iş hanlari oralara da bakabilirsin.
ankarada oturduğun semtin pazarında bulursun doğal ürünleri. onun dışında oturduğun semtte köy pazarı kuruluyordur büyük ihtimalle. onun gününü yerini öğrensen kafi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?