Çillenir çabuk tutan bir çiçekAslında cillenir ekilir mi bu hali diye soruyorum çiçeği gördüm önce de
Sivaslı komşunun elinin lezzetidir oKuru dolmayı bende çok severim Sivaslı komşum vardı taşındı. Yapardık birlikte koca tencere bölüşüp yerdik. Sonraları yaptım amaaa hiç o tadı yakalayamadım.afiyet olsun sizlere şifa olsun
Kamerası nasıl ? iPhone var bende , aslında tam alışamadım ama kamerasını seviyorum .
Samsung a32 kullanıyorum ben. Samsungdan vazgeçmem. Ekrana kırılmaz ekran taktırın güzel telefon.Kamerası iyi ya hatta herkes begeniyor almayi düşünürsen iPhone yerine olablr yani güzel kamerası
Bu da Sivas röportajı
İnsanlar değişmişyor Pinhan çok üzülüyorsun sinirleniyorsun ama kötüler kötü kalmaya devam ediyor. Allaha havale et canını sıkma.Aslında çok gergindim..
Şuraya girince gevşedim yine
Şuraya haykırmak istiyorum.
Kayınpeder ve kayınvalide olacak insanlar!!! İnsanlar(!)
Bir kere de kendinizi düşünmeyin be sadece.
Bir kere de evlatlarınızı da düşünün. Hep mi sizin istediğiniz şey sizin istediğiniz zamanda olacak.
Sizi hiç sevmiyorum.Size karşı merhamet duyduğum, insanlık ettiğim her ana acıyorum. Mübarek gün, her ramazan olduğu gibi, her bayram olduğu gibi bunu da baltaladınız.Deliriyorum!
İçimi döktüm
Sağol sweet not edeyim bendeEvveeet kaka kusmuk lekelerini falan çıkarıyormesela alezinde mama kusmuk lekesi falan vardı kaç kere yıkadım çıkmadı geçen kaynar suya yatırdım bunla bembeyaz oldu. Fenomenlerde paylaşıyor meyve lekesini falan çıkarıyor hep
Geçmiş olsun canımGünaydın canlarıbugün ben hasta gibiyim boğazım yanıyor burnum tıkalı. Oğlana bulaştırmayayım diye maske taktım böyle durmak da çok zor Niyetlenip niyetlenmemekte kararsızım
Aynen öyle Nego.İnsanlar değişmişyor Pinhan çok üzülüyorsun sinirleniyorsun ama kötüler kötü kalmaya devam ediyor. Allaha havale et canını sıkma.
Çok geçmiş olsun size de Allah şifa versin tüm haata sayfa sakinlerine ailelerine.Tünaydın herkese.
Kızlarımdan biri okula gitti, biri daha pek iyi değil evde.
Kocam evde, acayip hasta, titriyor adam
Oğlum da ateşli, keyifsiz uyandı. Yatırıyor beni yanında.
Herkes yatıyor
Hepsi hasta. Ben de olurum o zaman kaçınılmaz
Napsam bilemedim.
golgefeslegeni sana da geçmiş olsun.
Bizde de bir virüs geziyor demekki. Acaba covid mi oldular
Bugun nasıl geçer bilmem.
Nasip bakalım.
Doğalgaz bağlanmış anlaşılanTürlü,pilav, ayran
Tatlı kıza bağlı ben çok aramıyorum isterse hazır alırım
Üzüm hoşafı çok severimErişte çorbası
Tavuk
Pilav
Közlenmiş k.biber salatası
Kuru üzüm hoşafı
Hurma
Zeytin
Su
Ekmek veya pide
Tuz
Tatlı güllaç alıcam
ALLAH bereket versin
@JES jesikommm yeter mi gariiiiii
İnsan olmayı herkes beceremiyor. Sonra iyilikten insanlıktan soğutuyor böyleleri.Aynen öyle Nego.
60ından sonra ben mi değiştiricem insanları.
Böyle gelmiş/giderler. Yazık.
Mübarek gün dellendim.
Ama her zaman olan şey aslında.
Neyse, geçti gitti. Allah bilsin
Gecmis olsun canim benim
Sağolun canlarımGeçmiş olsun canım
Kaynatırken içine aroma versin diye birşey atıyormusun negom, ben bişey koymuyorum içiyoruz. ama sanki böyle birşey atılsa güzel olurmu bilemedimÜzüm hoşafı çok severim
Benmde hayaller samsunggu nego o zaman puan Samsung'a yetmemisti bide şansıma eşim çok istiyordu şansına puanım yettiSamsung a32 kullanıyorum ben. Samsungdan vazgeçmem. Ekrana kırılmaz ekran taktırın güzel telefon.
Yok canım ben onun sade halini seviyorum şeker yetiyor hatta varsa evde bende yapayımKaynatırken içine aroma versin diye birşey atıyormusun negom, ben bişey koymuyorum içiyoruz. ama sanki böyle birşey atılsa güzel olurmu bilemedim
Geçmiş olsun canım bende geceleri usuyom kazakla yatıyorum grip havam var burnumda az bucuk tıkalı ama idare ediom bakalm çok dikkat et kendineGünaydın canlarıbugün ben hasta gibiyim boğazım yanıyor burnum tıkalı. Oğlana bulaştırmayayım diye maske taktım böyle durmak da çok zor Niyetlenip niyetlenmemekte kararsızım
İnşallah yapılır hemen canımBenmde hayaller samsunggu nego o zaman puan Samsung'a yetmemisti bide şansıma eşim çok istiyordu şansına puanım yettibakalm ne yapcam bilmiyorum güya kırılmaz filmle birlikte geldi ama ikisi birden gitmiş ama iyi dayandı kaç defa düştü evde bişi olmadı
Yolda kaldirimda düştü normaldir o kadar da
Sağol canımGeçmiş olsun canım bende geceleri usuyom kazakla yatıyorum grip havam var burnumda az bucuk tıkalı ama idare ediom bakalm çok dikkat et kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?