Düzenli Evimiz & Hayatımız

Menü yok kızlar.
Herkes ayrı yerde yatıyor moralim bozuk modum düşük ne yapacağımı bilemedim.

Tavuk suyuna güzel bir çorba yapayım.
Sonra?

Tavuk suyu çorba
Peynirli - cevizli erişte
Mücver
Yoğurt
Hurma
Tuz
Su
Ramazan pidesi

Mesajı yazarken menü oluşturdum, gelişine vurdum bu çıktı ortaya. Tamam okey bunu yapayım.
Tatlı yok.
Çilek var onu yesinler.

Kuru dolmayı bende çok severim Sivaslı komşum vardı taşındı. Yapardık birlikte koca tencere bölüşüp yerdik. Sonraları yaptım amaaa hiç o tadı yakalayamadım. afiyet olsun sizlere şifa olsun
Sivaslı komşunun elinin lezzetidir o

İnsanlar değişmişyor Pinhan çok üzülüyorsun sinirleniyorsun ama kötüler kötü kalmaya devam ediyor. Allaha havale et canını sıkma.

Sağol sweet not edeyim bende

Günaydın canları bugün ben hasta gibiyim boğazım yanıyor burnum tıkalı. Oğlana bulaştırmayayım diye maske taktım böyle durmak da çok zor Niyetlenip niyetlenmemekte kararsızım
Geçmiş olsun canım

İnsanlar değişmişyor Pinhan çok üzülüyorsun sinirleniyorsun ama kötüler kötü kalmaya devam ediyor. Allaha havale et canını sıkma.
Aynen öyle Nego.
60ından sonra ben mi değiştiricem insanları.
Böyle gelmiş/giderler. Yazık.
Mübarek gün dellendim.
Ama her zaman olan şey aslında.

Neyse, geçti gitti. Allah bilsin

Çok geçmiş olsun size de Allah şifa versin tüm haata sayfa sakinlerine ailelerine.

Erişte çorbası
Tavuk
Pilav
Közlenmiş k.biber salatası
Kuru üzüm hoşafı
Hurma
Zeytin
Su
Ekmek veya pide
Tuz
Tatlı güllaç alıcam

ALLAH bereket versin

@JES jesikommm yeter mi gariiiiii
Üzüm hoşafı çok severim

Aynen öyle Nego.
60ından sonra ben mi değiştiricem insanları.
Böyle gelmiş/giderler. Yazık.
Mübarek gün dellendim.
Ama her zaman olan şey aslında.

Neyse, geçti gitti. Allah bilsin
İnsan olmayı herkes beceremiyor. Sonra iyilikten insanlıktan soğutuyor böyleleri.

Samsung a32 kullanıyorum ben. Samsungdan vazgeçmem. Ekrana kırılmaz ekran taktırın güzel telefon.
Benmde hayaller samsunggu nego o zaman puan Samsung'a yetmemisti bide şansıma eşim çok istiyordu şansına puanım yetti bakalm ne yapcam bilmiyorum güya kırılmaz filmle birlikte geldi ama ikisi birden gitmiş ama iyi dayandı kaç defa düştü evde bişi olmadı
Yolda kaldirimda düştü normaldir o kadar da

Kaynatırken içine aroma versin diye birşey atıyormusun negom, ben bişey koymuyorum içiyoruz. ama sanki böyle birşey atılsa güzel olurmu bilemedim
Yok canım ben onun sade halini seviyorum şeker yetiyor hatta varsa evde bende yapayım

Günaydın canları bugün ben hasta gibiyim boğazım yanıyor burnum tıkalı. Oğlana bulaştırmayayım diye maske taktım böyle durmak da çok zor Niyetlenip niyetlenmemekte kararsızım
Geçmiş olsun canım bende geceleri usuyom kazakla yatıyorum grip havam var burnumda az bucuk tıkalı ama idare ediom bakalm çok dikkat et kendine

İnşallah yapılır hemen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…