• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Dertler sıkıntılar öküzler davarlar sen aç kalınca değişiyor mu kuzum? Gücün halin hiç olmaz zaten moralsizsin.

Hadi gel güzel bi tabak hazırlıyım sana ❤
Ben uzulunce hiç yiyemem bonusum oldum olası böyleyim. Tartıya hiç bakmıyorum korkuyorum. Yüzüm gözüm çöktü. En gicigi da adam tatilde

Ben uzulunce hiç yiyemem bonusum oldum olası böyleyim. Tartıya hiç bakmıyorum korkuyorum. Yüzüm gözüm çöktü. En gicigi da adam tatilde

Bir hafta benle yaşa bakim üzülünce neler yiyosun :işsiz: hayır adam gidip açık büfe gömücek sen hortlak gibi evde bekle.

Ben üzgünem yiyemem :tokat:

Canım benim hiç üzme kendini. Senin en zor günlerin zaten üstüne düşmeyeni bile yapmışsın o karnınla. Anne ordaysa anne ilgilenmeli zaten dediğin gibi senin yardıma ihtiyacın var.

Sen kendini koru kolla duygusal olarak.
Niye üzülesin vedalaşmadın diye o üzülsün seni incitti diye.
O üzülmez öküz o 😞

Bir hafta benle yaşa bakim üzülünce neler yiyosun :işsiz: hayır adam gidip açık büfe gömücek sen hortlak gibi evde bekle.

Ben üzgünem yiyemem :tokat:
Ay ne bileyim kız. Valla gomuyordur ne bulduysa. Doğru. Kalkıyorum çay koyayım bari bir iki lokma yesem iyi

Back
X