• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hepimize oluyor kuzum anasın sen kusmuk sümük kaka bunlar organik atık heç üzülme :KK70:

Öyle bi durumda çocuğu kendi kucağıma tutarım ben.
Halı olmasında. Tabi bazen hiç biri mümkün olmaz yapacak bişey yok
Üzerine kusmasi da iyiymiş :) kap koydum oynuyor onunla kusacak olursa hemen koycam ağzına :) bide önceki bebegim kiz bunun altını değiştirirken hep çiş yapıyor bide şelale gibi ilk elimi tutmuştum eşim diyor napiyon sen çok tuhafım ya panikliyorum hemen herşeye :olamaz:

Üzerine kusmasi da iyiymiş :) kap koydum oynuyor onunla kusacak olursa hemen koycam ağzına :) bide önceki bebegim kiz bunun altını değiştirirken hep çiş yapıyor bide şelale gibi ilk elimi tutmuştum eşim diyor napiyon sen çok tuhafım ya panikliyorum hemen herşeye :olamaz:

Boşta kalırsa yapar evet çabuk örtücen :D bende oğlan büyüttüm tek kolaylığı büyüdümü dışarda bi yerde yaptırırken oluyo

Boşta kalırsa yapar evet çabuk örtücen :KK70: bende oğlan büyüttüm tek kolaylığı büyüdümü dışarda bi yerde yaptırırken oluyo
Hemde hemen yapıyor sıpa sensör var sanki :) bak o süpermiş kızım kimsenin tuvaletine girmez eve gelene kadar tutardı sıkışınca çok zor yaptırırdım karanlık kuytu köşe bul :))

Ne odası gi daha bir hafta önce değişmedi miyfin sen sanki.
Yine değiştirdik. 😂 Bu sefer eski sisteme çocuk odası yaptığım yeri yine oturma odası yaptık diğer oda rutubetli kapattık odayı kullanılcak gibi değil.

Back
X